World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi annak a modnak a neve amit átszámolja a crit és hit ratingeket olvasható formába? Köszi elõre is

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

én nemtom, lehet csak gameboya van 😊

TDC Geronimo
oh nem dec 8-án jön csak? :o

Lehet én is beszerzek egyet 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

wii

TDC Geronimo
Nintendozni? :o

Sephi
Na! Nagyba megy az isten mire mit latunk?

SERVER SHUTDOWN in 15:00

Hurra! Meek Nintendozni 😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

TDC Geronimo
Nah nincs server lehet megint fórumozgatni :d

Lynx_TWL
zomg

๏̯͡๏﴿

Syron
aha, oks

ezen mit számoljon?
a 61 több a 41-nél

AnarchoiD
azert hivjak 41 pontosnak , mert " a 41 pontos )kihuzott ag) is benne van az uj patch ban" valaki felreforditotta 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Syron
akkor számolj.. 61 pontot tudsz elkölteni talentekre összesen a 70 szint alatt, xal ezért nem értem mi az a 41..

Dacid
hát sztem már elég sokan inkább aludni mentek minthogysem várják a szervert.

Talán azért hívják 41 pontosanak, mert annyi talentpont kell rá?:p

Syron
amúgy miért hívják 41 pontos talentnek a mostanit?

MrStokes
Nepa megy. BG-k bugzanak, mint allat, kene neki egy restart, de ettol fuggetlenul turheto. Vannak erdekes dolgok.

Most igy hirtelen azt se tudom mire talentoljam a nyomorek hunterem >_<.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Hoho 50 perc char list retrieving után tudtam 15 percet laggolni!!!!!! azt most megint leszakadtam BS-rõl! thank you snailfuckers!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

23:21 óta nincs uj bejegyzés?

TiMoN
mi történt? 😄 elindultak a serverek? 😄<#vigyor>

-TiMoN-

TiMoN
22:51 óta nincs uj bejegyzés?

-TiMoN-

Syron
hehe és miért is? 😛

Syron
tõr shamannak looool 😄
off-handes fist weaponnal is jobban járt volna már az ostoba.. 😄

Lazarus
A volt guildem (Cold Rage) tagjai ha veszedelmest láttak egybõl fellángolt bennük a gankelési vágy 😛
btw van uj wow movie site(Ming)

http://www.wowmovies.cn/en/

ja és közben már 20-30 perce retrieving character list 😄

lvl 60 ud priest----Bloodscalp lvl 60 human paladin arathor lvl 60 warlock @ Balnazzar

Off 😊 : tegnap tolom 45ös roguemat, megyünk zf be, elõrementem amíg várunk 1-2 embert, és megölöm az elsõ patrolt egyedül, hopp epic dagger esett, na mi történik?
1. Én öltem meg egyedül a mobot és a csapatban csak nekem lenne értelmem használni
2. a csapatban volt:1 rogue(én), 1 shaman, 1 druid (õ tankolt), 1 priest, és 1 mage, mondtam (a druid még nem volt ott) h pls passoljanak rá, elmondtam az érveket stb, a mage+shamy needelt rá természetesen én is, a priest egyedül passolt, és ki nyeri meg? hát persze hogy a shaman, és miért? " Mert majd jó lesz dual wield re" Az ilyen dögöljön meg ez azért eléggé pofátlanság szerintem

lvl 60 ud priest----Bloodscalp lvl 60 human paladin arathor lvl 60 warlock @ Balnazzar

fuck 5.3 photek incompatible
valaki adjon egy 5.6os linket pls 😞

May the force serve you well!

es endless rage-gel?

retrieving character list... ezt meddig akarja még írni?

green weaponnal?😊

Syron
ajánlom Xaviust, ugyanúgy pvp és sok a magyar, legnagyobb magyar guild pedig a Veszedelem 😛
de csak egy tipp 😄

MrStokes
Wihii! Kiporgettem easy-n 😄 Kaptam serleget, meg minden!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Asszem a mai leállás volt az útolsó csepp a pohárban. bye bye bloodscalp.
Az nem lehet igaz, hogy mindig ez a szerver jön fel az utolsók között.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

na mar talatm 5.6 betat is de az is www.curse-gaming.comingen van :S ez az nem megy :S

na talatam 5.3asta csak course-gameing nem jo be :S
tud valaki adni egy linket?

MrStokes
Ez kib*szott jo! 😄

Syron
yah, hát van ameiknél nem..

http://www.tormentwow.com/PhotekUIv3.0.rar
hat bakker ez tele van discordal mar bocs
van ennel ujabb?

Sound
tud valaki adni valami mûködõ actionbar addont?

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

kiraly vannak szerverek de a karakter lista mar nem jon le :S

Gorbesz
ahh nagyon bejott a Photek, nem volt lassulas tole, es tettszik a sotet skin.

Spiral Zone fan

MrStokes
Nah elindult zokkenomentesen, koszi a segitseget. <#worship>

photek mar jo ideje full ace2 alapu, discord az memoriazabalasbol az egyik legjobb
photek mar jo ideje full ace2 alapu, discord az memoriazabalasbol az egyik legjobb
3TOMI3
Omg jó unalomüzi gém ^^

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Gorbesz
Elinditod a gamet ,erre kiirja hogy "updating" kilpesz, ekkor elindul a background downloader, azt kilovod, es lesz egy uj mappat WOW 1.12x to 2.1x enGB . <--- ide rakod a letoltott pecset es utana BG downloader ujraindit ,es ujrahasolja a fileokat. aztan behuzza.

Spiral Zone fan

Jockey
hmm nekem azt irja, hogy nemtudja megnyitni valami patch file-et és ezét abortál a telepítõ...(azt irha nem tudja megynitni, nezzem meg lhet koszos a d meghajtom...)
ilynekor mi afasz van?
2 napig volt bekacspolva a gépem, hogy leszedje a kurva 600+megas pecsüket?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

icespeakyy
lool...elõbb elf kezdõhelyen 2db 40es lvl 1 raidet csináltunk...voltunk páran 😊

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

MrStokes
jah, biztos 60-as warrior nax-os fegyoval...

MrStokes
Leszedtem arrol a nemet oldalrol a patch-et (3 MPQ meg egy zip, amiben ujabb, final nevezetu mpq meg a telepitoje van), amit korabban linketl vki, koszonet erte.

Meg az erdekelne, hogy ezeket hova kellene bemasolnom, es mivel inditom az update-et?

úgy tudom photek-é discord alapú, az meg még nincs 2.0-ra optimalizálva.
viszont van új nurfed...még nemtom mi benne az új, most csorog le...