World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSC
melyik addon jelzi ki az eredmény táblán a klasszokat?

Botond
htx
http://www.wowwiki.com/Wind_stone itt megtalalod az egyes neveket es egyeb infokat.

Botond
A nagy silithus idézésbõl kijövõ bossoknak van vmi standard neve? Úgy értem a közepesbõl mindegyik duke of akármi,a nagyból is van ilyesmi,ami alapján meg tudom találni õket, és a lootjukat? (igen,tegnap tökig lettünk nagy idézéshez cuccal végül)
"A konfigod/mmorpg-s karakteredet/msn címedet mindenki leszarja. Úgyhogy nyugodtan vedd ki az aláírásodból."

tevedsz az alairasoddal kapcsolatban! egyes kozossegekben pl itt az alairasban szereplo kari = rendszamtabla 😛 mely alapjan betudjak azonositani a tobbiek ki is az az illeto az adott jatekban. persze azokat az nem erdekli, akik nem jatszak azt, de nem is nekik tesszuk be a karakter neveket.

ugyhogynyugodtanveddkiazalairasodbol😛

tudnál errõl a még olcsóbbról egy kicsit bõvebb infót mondani? 😊

\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

nf1
szar emberek szar helyre mennek <#smile>

TVelvet
törtszerver szar

Rexor
Yeah! Hamarosan meg lesz a WoW! Tört szerver rulz!

The Garrett
magyarorszagi terjeszto szerint az elorendeleseknek megfeleloen szallitottak és elõreláthatólag lesz ELÉG bc mindenkinek 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

PiszkosFred
Ez igaz. De mire az ember itthon megkapja a maga BCjet, lesz az februar is, es akkor mar majd egy honapig hasznalod a GM/HW macet 😄 (bar jan16 utan meg olcsobb lesz, szal erdekes dilemma)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

tegnapi wsg..
ugye indult a szokásos "oh noes its a premade, just lose it" mondattal a randomoktól (amit az elején nem is értettem mert 5 lightning blades azért furcsa volt). jött is válaszként rá a leugatás húzzanyádba /afkolj hüjjenúb szövegelés. végülis nagyon jó szoros kis meccs jött ki belõle. utolsó pontért ment a nagy harc vagy 20 percen keresztül. 2 zászló a két ellentétes bázison, ment az adok kapok rendesen. aztán már úgy nézett ki hogy kikapunk mert zászlóvivõnk beledöglött a harba, mage már épp szedte volna fel zászlót (|---------------------------------> ilyen közel volt hozzá kb), amikor kapott egy seducet és megmentettük a zászlót. 1 percre rá viszont õk vesztették el a zászlót és meg is pecsételõdõtt a sorsuk 😊
igazi fun meccs volt 😉
epeeeeeen (vigyázz megvakulsz ha megnézed<#idiota>)

Warlock megcsinalta ma ellenünk, neztünk egy nagyot amikor nyilik a kapu ö meg a tetöröl bedotolt mindenkit 😄
Azt írtam hogy aki csak a healer mace-ért BGzik annak nem muszály eröltetni, mert 66on kap 1 küldetésbõl 1 hasonlót. 66 meg 5 nap alatt kényelmesen megvan. Azért az 5 napért amennyi ideig használod HW macet , szerintem nem nagyon éri meg most a bgkbe görcsölni.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

wsg exploit na még meghalni se kell 😄

Syron
shamanom nekem is az, hehe

rank =/= skill
bár én n00b vagyok, ezt mindenki tudja -.-

syron: ja, az

nem, megölnöd kell nem beszélgetni vele.

Lehet valahogyan nyelveket tanulni? Moongladeben a night elfemmel Összefutottam egy taurennel, és nem voltam képes megérteni az ork karattyolását.

Syron
ork csajszid van? 😊

At ease, PRIVATE.

😄DDddDDd

anti hero

Ciao Mindenkinek!
Valaki segitsen😞
Nem akar beengedni az accountommal😞
Ez miért van?Azt irja nekem ki h nem fizettem elõ.Amikor pedig a manage accountra kattintok akkor meg ott látom h még jan 30ig játszhatok.Egy trial accountot upgradeltem.
Válaszotokat elõre is köszi.
Botond
Amúgy kérdésedre válaszolva. Mi pvp szerveren játszunk. Közepes kõ az 10 ember. 2 ölik a mobot,8an tartják távol az allykat.
Botond
Na nagy nehezen sikerült,és 6. közepesbõl kiesett a t0,5 upgrades izé.
Broken tooth? 😊

Rexor
Csicska! Nem hazudtam semmit! Kis csíra vagy!

will be Nerfed in the next patch -.-

xD

Count Adyn
Your pet is Nerfed😄DDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

na av-re visszatértve, neptulon battlegrp-ba ilyenek általában az av-k (csek az idõt, ami alatt lement), csináltam pár screenshot-ot.
mondjuk ha vesztés van, akkor alli is általában ennyi idõ alatt bedarálja av-t.

av1 av2 av3 av4

ez meg a züd hunter, ha kap heal-t (warning: crassus style incoming)

Bs offline...
olvastam valahol hogy úgy kell, hogy felöltöz, kilogol, belogol, klikkel... ha így is próbáltátok, akkor passz... a revered elég mindenhez, és igazából az ahhoz kell hogy az idézõs itemet odaadják, nem magához a summonhoz

Sound
jó igen és??? az egyiket lvl60-on tudod használni a másikat lvl66-on egy questbõl? vagyis lvl66-nak kell lenned hozzá, miért kellene egy lvl66os zöld/kéknek rosszabbnak lennie mint egy lvl60 epicnek?

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Botond
Revered meg gondolom elég,mégse nyílik,hiába relogolgatunk. Ez az egy ami kiidegel,ha bugos vmi.
TDC Geronimo
solozom

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Botond
Volt ilyesmirõl szó?
lehet

Oldern the 1st
Öten nem vagytok elegek a Wind Stonehoz? 😄

Botond
Silithus közepest lehet raidben nyitni?
értem én, de ha nincs más, gondoltam megpróbálom azt, teccikérteni?

Chrystopher
Sztm. Azért alfa állapotú. <#smile>

TDC Geronimo
Az nemneed már :d

legyen inkább be stunlockpala? 😊

TDC Geronimo
Jaj sry dupla :s

TDC Geronimo
-.-

TDC Geronimo
-.-

nagyon jó movie thx.

ennyi elég is volt.

reroll lesz itt male BE hunter-re 99%, dual wield-del, meg kétkezes fegyóval is tutijó!

nf1
akkor a haverodtól is megkérdezheted
legalább hazudni tudnál...
gyökér

zeki
Sziasztok, csak szólnék hogy a miskolci Media Marktban van bõven GC mondta a szoftveres eladó! Csak gondolom szólok !!!<#nezze><#heureka>

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Rexor
<#szomoru1>