World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rank =/= skill
bár én n00b vagyok, ezt mindenki tudja -.-
syron: ja, az
bár én n00b vagyok, ezt mindenki tudja -.-
syron: ja, az
nem, megölnöd kell nem beszélgetni vele.
Lehet valahogyan nyelveket tanulni? Moongladeben a night elfemmel Összefutottam egy taurennel, és nem voltam képes megérteni az ork karattyolását.
At ease, PRIVATE.
😄DDddDDd
😄DDddDDd
anti hero
Ciao Mindenkinek!
Valaki segitsen😞
Nem akar beengedni az accountommal😞
Ez miért van?Azt irja nekem ki h nem fizettem elõ.Amikor pedig a manage accountra kattintok akkor meg ott látom h még jan 30ig játszhatok.Egy trial accountot upgradeltem.
Válaszotokat elõre is köszi.
Valaki segitsen😞
Nem akar beengedni az accountommal😞
Ez miért van?Azt irja nekem ki h nem fizettem elõ.Amikor pedig a manage accountra kattintok akkor meg ott látom h még jan 30ig játszhatok.Egy trial accountot upgradeltem.
Válaszotokat elõre is köszi.
Amúgy kérdésedre válaszolva. Mi pvp szerveren játszunk. Közepes kõ az 10 ember. 2 ölik a mobot,8an tartják távol az allykat.
Broken tooth? 😊
will be Nerfed in the next patch -.-
xD
xD
Your pet is Nerfed😄DDD
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
na av-re visszatértve, neptulon battlegrp-ba ilyenek általában az av-k (csek az idõt, ami alatt lement), csináltam pár screenshot-ot.
mondjuk ha vesztés van, akkor alli is általában ennyi idõ alatt bedarálja av-t.
av1 av2 av3 av4
ez meg a züd hunter, ha kap heal-t (warning: crassus style incoming)
mondjuk ha vesztés van, akkor alli is általában ennyi idõ alatt bedarálja av-t.
av1 av2 av3 av4
ez meg a züd hunter, ha kap heal-t (warning: crassus style incoming)
Bs offline...
olvastam valahol hogy úgy kell, hogy felöltöz, kilogol, belogol, klikkel... ha így is próbáltátok, akkor passz... a revered elég mindenhez, és igazából az ahhoz kell hogy az idézõs itemet odaadják, nem magához a summonhoz
jó igen és??? az egyiket lvl60-on tudod használni a másikat lvl66-on egy questbõl? vagyis lvl66-nak kell lenned hozzá, miért kellene egy lvl66os zöld/kéknek rosszabbnak lennie mint egy lvl60 epicnek?
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Revered meg gondolom elég,mégse nyílik,hiába relogolgatunk. Ez az egy ami kiidegel,ha bugos vmi.
lehet
értem én, de ha nincs más, gondoltam megpróbálom azt, teccikérteni?
legyen inkább be stunlockpala? 😊
nagyon jó movie thx.
ennyi elég is volt.
reroll lesz itt male BE hunter-re 99%, dual wield-del, meg kétkezes fegyóval is tutijó!
ennyi elég is volt.
reroll lesz itt male BE hunter-re 99%, dual wield-del, meg kétkezes fegyóval is tutijó!
Sziasztok, csak szólnék hogy a miskolci Media Marktban van bõven GC mondta a szoftveres eladó! Csak gondolom szólok !!!<#nezze>#nezze><#heureka>#heureka>
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
így van
Hi! Még csak most ismerkedem a WoW-al, és azt szeretném kérdezni, hogy WoW-ot csak neten lehet játszani csak simán gép ellen nem?
nincs valami a gatherer helyett? felraktam az új verzió alfáját, de nekem nem mûködött
bátyámat áttalenteltettem (húdeszép szó)ipmroved divine spiritre és +23 dmg donet tolt rajtam :p "azért ez teljesítmény" :p
akkor jól godnoltam h kb mágus setekben a T2 8as bonusa a legjobb. 😊 de ha meg lesz akkor nagyon fogok gondolkozni h mire legyen lecserélve... kb T4:p
Erdemes lenne t3-at osszegyujtened, mert jopar darabot belole nem igazan erdemes lecserelni bc utan sem egy jodarabig, de ennyi ido alatt nem valoszinu hogy minden meglesz. :S
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
En csak a fegyverre ertettem. 😉
szvsz t2 pont jó 😊 1-2 db t3 ért nem bontanám meg<#vigyor2>#vigyor2>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ez nem igazán tõled fog függeni... nálunk is reklámozzák hogy majd folytatjuk naxxot meg aq40 is lesz, de én annyira nem hiszek ebben
Es az mar regen kiderult, hogy t3-akon kivul masert nem erdemes mar izzadni.