World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
nemtudom miért lenne majd gáz az elsõ hetekben?

anno mikor a wow megjelent a megjelenés napjától lehetett játszani, igaz elsõ nap elég laggos volt. Ez nem ugy fog kinézni hogy amikor kiadják 16-án a bc -t akkor kezdik el beuzemelni a szervereket, hanem napokkal elõtte el lesz készítve minden, futni fognak a bc szerverek, és csak a nagyközönség elõtt kell megnyitni õket...

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Rexor
WoW TÖRT VERZIÓ RULEZ!

zero the hero
van egy kis problémám az addonjaimmal, már kb 2 hónapja szórakozom vele de sehogy sem jön össze h a target health bar-on az érték jelenjen meg és ne a százalék. (és itt ne noob dolgokra gondoljatok, a ct_unitframest hiába állítgatom nem moccan, és hiába teszek fel akármilyen ui-t a probléma u.a.) Arra gondoltam h egyik régebbi addonom mentett valahova valamit és amiatt az összes többi ui azt veszi elõ, nade hova? esetleg valaki tud egy megoldást?

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

picket
Azt hiszem kimerészkedek az erkélyre! Kikapcsolom a számítógépet is talán, de kihûlni nem hagyom, mert úgy hallottam az árt az alkatrészeknek <#idiota>

A második kérdésre meg lásd az elõzõ hsz-em <#bee1>

&#3237;_&#3237;

picket
"Ker kerdes :" - Legalább írásban ne dadogj! <#idiota>

"Mert nekem mar tobb mint egy eve siman merevrol megyen az elso amit telepitettem" - Peccsek felmentek rá? És ha igen, akkor szerinted?

"Masik meg hogy a TBC-hez jarni fog a ingyen egy honap? 😄" - stfu noob, u r lame

&#3237;_&#3237;

Friczy
Nekem is van 2 kérdésem:
-Ki mit fog játszani azon ahéten amikor kijön TBC és gázok lesznek a szerverek? NVN2? Carbon? Esetleg megnézetek ki mindenki lakik még ott a házban? :o)

-A kieghez adnak ingyen hónapot? Ha igen, mennyit?

keep walking... www.artum-inferniti.net

Sephi
Ker kerdes :

Amikor majd telepitem a TBc-et akkor kotelezo hogy a WOW fel legyen telepitve Winfosra? Mert nekem mar tobb mint egy eve siman merevrol megyen az elso amit telepitettem de azota nem egyszer ujratelepitettem a winfost.

Masik meg hogy a TBC-hez jarni fog a ingyen egy honap? 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Valoban kotozkodni akarok, de attol meg joval sotetebb az a set amit linkeltel mint a hunter epix pvpset. Es akarhanyadik karakter csinalod is, ha meg mindig nem hasznalod az egeret rendeltetesszeruen, ugyanugy csalodas fog erni.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

transfer ftw! 😄

bár én nepára gondoltam, nem aggódom, hogy sokat fogják ott zaklatni a kis be-met majd.
aki 60-asát akarja továbbvinni, úgy kimegy majd outland-re, ott ellesze addig simán, amig az új fajok felnõnek 60-ra, aki meg debilkedni akar továbbra is azeroth-on a kis karik ellen a 60-asával, azt meg pikk-pakk beütjük, aztán mehet sírni apuhoz...
aztán mondjuk 60 után érdekesebb lesz már, mert ugye addig a régi 60-asok már 70-esek lesznek kb, szal inkább 60-70-ig lesz majd nehéz felquestelni magad, nem 1-60-ig...

de ha már mindenképp BS, akkor már inkább csinálnék draenei sámánt ^^

hja, healbubblecleanseboy leszel, ha palát csinálsz.
de nembaj, kell is az, meg neked jól is áll <#vigyor3>
vagy nézd az elõnyeit, legalább kinéz majd valahogy a karid.
te leszel a horda szépfiúja <#hehe>

Mighty
BS-en nincs is huntered meg sedopap-od 😛

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

The Garrett
I R PALADIN I HAEV MY HEALGEAR IN BANK SRY.

The Garrett
^^

BEAST
meh en meg itt vergodok mert nem tudom kitalalni hogy mi is legyek , maradjak rugo shadowstep/cos ftw! ... vagy kezdjek be palat akivel eleg valoszinu hogy healer leszek <#rinya> ... nehez az elet xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

én meg odaviszem a 60-as hunterem, és begankelem vele az összes kis 37-38-as kis twinkelt nubot, akik szegény kis lowbie be-ket akarják gankelni <#hehe>
amit meg a hunter nem bir majd lenyomni, azt meg majd lenyomja a 60-as sedópapom!
ja meg viszem aput is!
szal' antiterrorz incoming <#bee1>

The Garrett
mmmm ezt nem tudom, de nem tartom valószínûnek.
Irtak talán 1 ilyet is anno, hogy 60 on ragadt playerek csak AH ból juthatnak BC -s itemekhez, ha BC-s userek bepakolják majd õket.

The Garrett
En felhuztam egy 37-8 körüli roguet, feligmeddig feltwinkeltem kékzöld cuccokba, és STV-ben fogom vele gankelni a Wanabee Bloodelfeket ha elértek arra a mapra .D

Mighty
Újabb kérdés BC-vel kapcsolatban: a régi területeken is eshetnek lvl60-nál nagyobb itemek? Gondolom igen, hogy ezzel is ösztönözzék a BC nélkülieket a vásárlásra 😊

ott lehet hogy jól, de itt:

Due to some recent experiences gained from the latest scheduled maintenance, we will be postponing the reduction of the maintenance frequency to a later point in time. This is being done in order to make sure that we will not face any problems that might affect the game play experience.

nem

PiszkosFred
Ha latsz egy Flashdance nevu paladint, egy Monk nevu papot, vagy egy Natasha nevu huntert, az en vagyok ;] PiszkosFred nevu rugom kabe masfel eve nyugdijba vonult 45kent a BSen, tuti nem en voltam. Vagy skizo vagyok esetleg, de azert nem vallalok feleloseget 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

The Garrett
nem, csak simán nem idézhetõ 😊

Mintha tegnap azt olvastam volna US forumon hogy rolling maint. helyett visszatérnek a hagyományoshoz.

Mighty
Van valami hír US-bõl, hogy hogy mûködik a server leállás nélküli karbantartás?

Az jutott még eszembe, hogy nem olvastam arról, hogy mi történik akkor, ha outlands-en megidéznek egy BC-vel nem rendelkezõ játékost? Hibaüzit dob?

Mighty
BE kezdõhelyen milyen régebbi questeket fog megcsinálni? 😛

én új területen fogok questelni, ez szinte 100.000%, amint megkaptam a kieg-et...
Silvermoon City és környéke 😄

szerintem meg csak pusztán kötözködni próbálsz.
ja mégvalami: ha nem tudod megkülönböztetni egymástól a kék és a zöld szineket cseréld ki a monitorod, vagy menj el szemészhez...

picket
Ne hallgass rájuk! Mind noob anti-cube (meg amúgy is mukigecik) <#idiota>
Te csak kockulj úgy, ahogyan neked tetszik. 25 complete lvl60 quest legalább a szint fele, és csak kétszer annyit kell érte tenni, mintha bc kijövetele után gyûjtenél xp-t, ráadásul amig a sok noob a kezdeti lagok miatt egy lvl63-as mobot nem tud majd leütni te vígan adod le a küldetéseket. Szóval hajrá! <#crazya>

&#3237;_&#3237;

BEAST
hat pedig en kenytelen leszek szenvedni a regebbi questekkel meg instakkal mivel BE-t kezdek XD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

high pop szervereken lehet értelmesebb döntés lesz 1-2 napot a régi területeken szintezni, legalábbis csúcsidõben.
Mighty
ok. ok. Csak kérdeztem, na 😛

Különben is, frissítsd az aláírásod.

hát aki így akar fejlõdni az már régen rossz... élvezni kéne a játékot nem rohanni mint a hülye elõre (és amúgyis ha akarsz majd valamit akkor úgyis kell várni a többiekre is)
a leggyorsabb még ígyis hellfire citadellbe való beköltözés lenne amúgymeg

zero the hero
amúgy hellfire citadellben hamar meglehet lépni azta szintet

zero the hero
figy hamár megveszem drága pézé azta kiegészítõt, akkor nem fogok az alap, hülyére únt dolgokkal, csakhogy hamar 61 legyek, de ez csak az én véleményem 😄

Mighty
blackravens-en írtak egy gyors lvl61-re lépési módot. Ti hogy akartok majd lvl61-re lépni? Régebbi instákat gyorsan végigpucolni (scholo, strat, ubrs), összegyûjtöttetek egy csomó alap wow lvl55-60 questet, de még nem adtátok le, az új területeken fogtok questelni vagy valami más módon?

Lynx_TWL
piszkosfredi volt a neve btw

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Pedig T2-es rugó volt, még nem késõ meggondolnod magad. 😄
Azért a miheztartás végett elfenekeltük a premadejüket.

PiszkosFred
Csak egy ujabb Rejto fan lehet, mert nincs rugom a ragnan ;] Sot, talan egy lev1es valami van csak ott, abbol az idokbol, amikor a BS leallt folyamatosan, es oda todult be a nep, es forditva.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sephi
Tegnap este 3 haverem STV-ben questelt mire jott ket ugyes 60-as rugo/wari es legyalazta oket. Elmentem megvedeni oket , majd nekem irta a GM hogy fejezzem be.

GZ BLIZZ!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Rugó ragnán vagy névegyezõség? 😄

Nem tudom, Nekem azt mondták a BC-ig már nem lesz<#szomoru1>
mi lett a cardokkal, átmeneti hiány, vagy vége?

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Mondjuk amit te linkeltel az se kek se zold, biztos a kep a fos. 😊
BM-es hunterrel mondjuk folos meleezni, de lehet hogy egyszer majd egy kifinomultabb agat valasztassz. 😉

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Lehetne, csak nincs...<#szomoru1>
Bankkártyával nem lehet fizetni?😊

Oldern the 1st
Nem, mert azzal új accot veszel.

Sztetek, ha gamecard hiányában veszek egy full játékot, letörlöm a mostanit, felinstallálom az újat és belépek a karimmal, akkor megadja az 1 ingyenes hónapot?<#bee1>
sámán set kék, hunta meg züd
s most meleeztem le egy warcsit épp, szal ja, kell vele néha 😊
fõleg, ha tapad rád, mint egy pióca -.-

És ezúton is üzenném mindenkinek aki kérdezte az utóbbi oldalon, hogy lesz-e ingyen hónap a BC-hez: nem, szinte biztosan nem lesz.

Thx

2.0.1 (6180)