World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Titeket beenged?Ja és enus patch,2.0.1

nincs valakinek képe a Frozen Shadoweave/Spellfire/Primal Mooncloth/Spellstrike/Battlecast tailoring setekrõl képe?
még most kérdem mielõtt nekiállok betaban felhúzni tailoringot <#idiota>

Most meg nem enged be a játék az accommal,de a wow-europe.com-on be tok lépni.Ja és 10 napos amit az eredetihez adtak.

MadBence
Sejtettem... kár... <#rinya>

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

PiszkosFred
"Aprisili trefanak" korai, szilveszteri bolondsagnak keso, szoval hulyeseg.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Na megy már.

wts gold twisting nether horda vagy cserélném gold bloodscalp alira minden megoldás érdekel!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

BEAST
nem ertesz te ehez malac 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

MadBence
Ti biztos jobban tudjátok, de azt hallottam, hogy BC kieg után a sima WOW nem lesz havidíjas... (itt valami bûzlik nekem, lécci ha tudtok róla valamit áruljátok már el!)
Mert így már megvenném. (Eddig is terveztem, de nem szántam még rá magam)
elõre is kösz!

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

Én most akarok regelni beírtam adatokat meg mindent,és most hogy rámegyek hogy create account behoz egy oldalt hogy várjak,aztán meg hogy Lap nem található.De akkor is ezt csinálja ha rámennék most hogy valami adatot módosítani akarok.Ez miért van?

PiszkosFred
Wiz7 jo megoldas, mai napig mindig fennvan a gepemen, a pirates mellett az orok kedvenc, amivel barhol barmikor kepes vagyok szorakozni ;]

picket
-Amikor kijött a 2.0 peccs, akkor letiltott minden addont. Ha tehát 2 hónapos addonnal játszol, akkor nem is fog menni.
-Ha úgy érzed, hogy más addonok zavarják, akkor mozgasd át valahova az egész WTF könyvtárat, és próbáld meg úgy. Ha ez után sem jó, akkor visszarakhatod a régi WTF könyvtárat.
-Próbáld ki innen a "Mobhealth" addont.

&#3237;_&#3237;

TDC Geronimo
/sigh

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

The Garrett
nemtom en bizok benne hogyí 1-2 napon belul játszható lesz 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Mighty
Na igen, de most rengetegen fognak rácuppanni egyszerre. Nem rémlik mi szokott lenni patch nap után? Ha valamiért valamelyik server kibírja a rohamot, akkor a többi serverrõl jönnek át az unatkozók a kezdõterületekre. Akkor meg az is megfekszik.

Szóval én pesszimista vagyok. Bár úgy is csak gyerkõc lefektetése után játszom.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

mivel sok helyre kevés érkezett a wowbol igy sokan csak késöbb volt aki honappal késöbb kezdett wowozni...
bc elörendelés meg már réges rég meg volt szal 100% hogy minden ember megkapja. inenntöl meg képzeld el a többit.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Mighty
Tegnap leszedtem a Dune-t, azzal játszogattam (mert most azt olvasom és régen nagyon szerettem). Mondjuk BC-ig biztos nem tart ki 😊

Lehet Wizardry VII-et is elõkeresem valahogy.

Végsõ megoldásként játszom a fiammal <#nyes>

The Garrett
nemtudom miért lenne majd gáz az elsõ hetekben?

anno mikor a wow megjelent a megjelenés napjától lehetett játszani, igaz elsõ nap elég laggos volt. Ez nem ugy fog kinézni hogy amikor kiadják 16-án a bc -t akkor kezdik el beuzemelni a szervereket, hanem napokkal elõtte el lesz készítve minden, futni fognak a bc szerverek, és csak a nagyközönség elõtt kell megnyitni õket...

Rexor
WoW TÖRT VERZIÓ RULEZ!

zero the hero
van egy kis problémám az addonjaimmal, már kb 2 hónapja szórakozom vele de sehogy sem jön össze h a target health bar-on az érték jelenjen meg és ne a százalék. (és itt ne noob dolgokra gondoljatok, a ct_unitframest hiába állítgatom nem moccan, és hiába teszek fel akármilyen ui-t a probléma u.a.) Arra gondoltam h egyik régebbi addonom mentett valahova valamit és amiatt az összes többi ui azt veszi elõ, nade hova? esetleg valaki tud egy megoldást?

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

picket
Azt hiszem kimerészkedek az erkélyre! Kikapcsolom a számítógépet is talán, de kihûlni nem hagyom, mert úgy hallottam az árt az alkatrészeknek <#idiota>

A második kérdésre meg lásd az elõzõ hsz-em <#bee1>

&#3237;_&#3237;

picket
"Ker kerdes :" - Legalább írásban ne dadogj! <#idiota>

"Mert nekem mar tobb mint egy eve siman merevrol megyen az elso amit telepitettem" - Peccsek felmentek rá? És ha igen, akkor szerinted?

"Masik meg hogy a TBC-hez jarni fog a ingyen egy honap? 😄" - stfu noob, u r lame

&#3237;_&#3237;

Friczy
Nekem is van 2 kérdésem:
-Ki mit fog játszani azon ahéten amikor kijön TBC és gázok lesznek a szerverek? NVN2? Carbon? Esetleg megnézetek ki mindenki lakik még ott a házban? :o)

-A kieghez adnak ingyen hónapot? Ha igen, mennyit?

keep walking... www.artum-inferniti.net

Sephi
Ker kerdes :

Amikor majd telepitem a TBc-et akkor kotelezo hogy a WOW fel legyen telepitve Winfosra? Mert nekem mar tobb mint egy eve siman merevrol megyen az elso amit telepitettem de azota nem egyszer ujratelepitettem a winfost.

Masik meg hogy a TBC-hez jarni fog a ingyen egy honap? 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Valoban kotozkodni akarok, de attol meg joval sotetebb az a set amit linkeltel mint a hunter epix pvpset. Es akarhanyadik karakter csinalod is, ha meg mindig nem hasznalod az egeret rendeltetesszeruen, ugyanugy csalodas fog erni.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

transfer ftw! 😄

bár én nepára gondoltam, nem aggódom, hogy sokat fogják ott zaklatni a kis be-met majd.
aki 60-asát akarja továbbvinni, úgy kimegy majd outland-re, ott ellesze addig simán, amig az új fajok felnõnek 60-ra, aki meg debilkedni akar továbbra is azeroth-on a kis karik ellen a 60-asával, azt meg pikk-pakk beütjük, aztán mehet sírni apuhoz...
aztán mondjuk 60 után érdekesebb lesz már, mert ugye addig a régi 60-asok már 70-esek lesznek kb, szal inkább 60-70-ig lesz majd nehéz felquestelni magad, nem 1-60-ig...

de ha már mindenképp BS, akkor már inkább csinálnék draenei sámánt ^^

hja, healbubblecleanseboy leszel, ha palát csinálsz.
de nembaj, kell is az, meg neked jól is áll <#vigyor3>
vagy nézd az elõnyeit, legalább kinéz majd valahogy a karid.
te leszel a horda szépfiúja <#hehe>

Mighty
BS-en nincs is huntered meg sedopap-od 😛

The Garrett
I R PALADIN I HAEV MY HEALGEAR IN BANK SRY.

The Garrett
^^

BEAST
meh en meg itt vergodok mert nem tudom kitalalni hogy mi is legyek , maradjak rugo shadowstep/cos ftw! ... vagy kezdjek be palat akivel eleg valoszinu hogy healer leszek <#rinya> ... nehez az elet xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

én meg odaviszem a 60-as hunterem, és begankelem vele az összes kis 37-38-as kis twinkelt nubot, akik szegény kis lowbie be-ket akarják gankelni <#hehe>
amit meg a hunter nem bir majd lenyomni, azt meg majd lenyomja a 60-as sedópapom!
ja meg viszem aput is!
szal' antiterrorz incoming <#bee1>

The Garrett
mmmm ezt nem tudom, de nem tartom valószínûnek.
Irtak talán 1 ilyet is anno, hogy 60 on ragadt playerek csak AH ból juthatnak BC -s itemekhez, ha BC-s userek bepakolják majd õket.

The Garrett
En felhuztam egy 37-8 körüli roguet, feligmeddig feltwinkeltem kékzöld cuccokba, és STV-ben fogom vele gankelni a Wanabee Bloodelfeket ha elértek arra a mapra .D

Mighty
Újabb kérdés BC-vel kapcsolatban: a régi területeken is eshetnek lvl60-nál nagyobb itemek? Gondolom igen, hogy ezzel is ösztönözzék a BC nélkülieket a vásárlásra 😊

ott lehet hogy jól, de itt:

Due to some recent experiences gained from the latest scheduled maintenance, we will be postponing the reduction of the maintenance frequency to a later point in time. This is being done in order to make sure that we will not face any problems that might affect the game play experience.

nem

PiszkosFred
Ha latsz egy Flashdance nevu paladint, egy Monk nevu papot, vagy egy Natasha nevu huntert, az en vagyok ;] PiszkosFred nevu rugom kabe masfel eve nyugdijba vonult 45kent a BSen, tuti nem en voltam. Vagy skizo vagyok esetleg, de azert nem vallalok feleloseget 😄

The Garrett
nem, csak simán nem idézhetõ 😊

Mintha tegnap azt olvastam volna US forumon hogy rolling maint. helyett visszatérnek a hagyományoshoz.

Mighty
Van valami hír US-bõl, hogy hogy mûködik a server leállás nélküli karbantartás?

Az jutott még eszembe, hogy nem olvastam arról, hogy mi történik akkor, ha outlands-en megidéznek egy BC-vel nem rendelkezõ játékost? Hibaüzit dob?

Mighty
BE kezdõhelyen milyen régebbi questeket fog megcsinálni? 😛

én új területen fogok questelni, ez szinte 100.000%, amint megkaptam a kieg-et...
Silvermoon City és környéke 😄

szerintem meg csak pusztán kötözködni próbálsz.
ja mégvalami: ha nem tudod megkülönböztetni egymástól a kék és a zöld szineket cseréld ki a monitorod, vagy menj el szemészhez...

picket
Ne hallgass rájuk! Mind noob anti-cube (meg amúgy is mukigecik) <#idiota>
Te csak kockulj úgy, ahogyan neked tetszik. 25 complete lvl60 quest legalább a szint fele, és csak kétszer annyit kell érte tenni, mintha bc kijövetele után gyûjtenél xp-t, ráadásul amig a sok noob a kezdeti lagok miatt egy lvl63-as mobot nem tud majd leütni te vígan adod le a küldetéseket. Szóval hajrá! <#crazya>

&#3237;_&#3237;

BEAST
hat pedig en kenytelen leszek szenvedni a regebbi questekkel meg instakkal mivel BE-t kezdek XD

high pop szervereken lehet értelmesebb döntés lesz 1-2 napot a régi területeken szintezni, legalábbis csúcsidõben.
Mighty
ok. ok. Csak kérdeztem, na 😛

Különben is, frissítsd az aláírásod.

hát aki így akar fejlõdni az már régen rossz... élvezni kéne a játékot nem rohanni mint a hülye elõre (és amúgyis ha akarsz majd valamit akkor úgyis kell várni a többiekre is)
a leggyorsabb még ígyis hellfire citadellbe való beköltözés lenne amúgymeg

zero the hero
amúgy hellfire citadellben hamar meglehet lépni azta szintet

zero the hero
figy hamár megveszem drága pézé azta kiegészítõt, akkor nem fogok az alap, hülyére únt dolgokkal, csakhogy hamar 61 legyek, de ez csak az én véleményem 😄

Mighty
blackravens-en írtak egy gyors lvl61-re lépési módot. Ti hogy akartok majd lvl61-re lépni? Régebbi instákat gyorsan végigpucolni (scholo, strat, ubrs), összegyûjtöttetek egy csomó alap wow lvl55-60 questet, de még nem adtátok le, az új területeken fogtok questelni vagy valami más módon?