World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ha én éppen hazajövök szombat esti lázból, és félrészegen farmolni van kedvem, akkor az én qrva anyámat?
Sztem mindenki akkor játszik, amikor az ideje és a kedve engedi. Nem állítottam be soha az ébresztõórát, hogy márpedig hajnal 4-kor ébresztõ, és irány farmolni. Felébred az ember, nem tud visszalaudni, vagy épen akkor jött haza, vagy egyszerûen ráér, mert másnap nincs meló, stb.
QuippeR
ne haragudj, de ha szerinted egészséges reggel ötkor játszani, akkor most tényleg azt mondom, hogy hülye vagy. (eddig ilyet nem tettem, bár odaképzelni azért sikerült.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Ha az ember ilyenkor ráér és van kedve belogolni, akkor miért venné el az idõt más nappali elfoglaltságától?
Csak a sajat ertekrendedet elfogadni igazan becsuletremelto.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

- érdekes gondolatmenete van egyeseknek, a logikádat követve pl. az hülye, aki reggel 5-kor játszani mer és ezt még be is vallja. Ma reggel 5-kor amúgy szerverleállások lehettek, legalábbis ilyen felirat fogadott, amikor bejelentkeztem
- konkrét válasznál láttam értelmét pontos idõpontot megadni, azonban az elmúlt napok tapasztalata alapján is sztem ide több bunkó szól hozzá mint aki nem az

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

"World of Warcraft has achieved a new milestone: 8 million players worldwide!"
<#eljen>
QuippeR
igazad van, szerintem is reggel ötkor játszani egészséges, és aki ezt furcsának találja, az hülye.

TDC Geronimo
nekem mondod... -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Davidus
geci mekkora szél van<#wilting> ja és jó a BC flash site-.-

V9ykn8_TZL0

Neki már nem engedik.
nem

picket
Még nem engedik a szüleim, hogy lányokkal játszak a homokozóban. Téged már igen? <#wow2>

&#3237;_&#3237;

Count Adyn
<#idiota><#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

<#eljen><#eplus2><#idiota>
TDC Geronimo
Neee krisz ez övönaluli volt

Te mikor dugtál utoljára? <#wow2>

Rendben fórumkurvát cseréld fórumtrollra. Bocsánat ha érzékeny lelkedbe belegázoltam. Teljesen igazad van mindenben minden hozzászólásod csak és kizárólag segítõ számndékú mindig, és flémnek még az árnyéka sem vetülhet egy hozzászólásodra sem. Mégegyszer bocs ha alaptalanul megbántottalak vagy vádoltalak pusztán a rosszindulatú elmémben létezõ dolgokkal. Azt hiszem itt ki is szálnék ebbõl.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

Én is szoktam néha hajnal 4-5 körül Felwoodban farmolni, olyankor lehet nyugodtan. Ezért cserében délután nem vagyok fent, hanem pihizek, "IRL-kedem" 😊
- sztem simán fórumtroll vagy
- ha az átlag napi 1 óra játékidõmmel kocka vagyok, akkor itt tényleg mindenki az 😊

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

picket
Elsõ nekifutásra l2read "Válasz 'xy' üzenetére (#számszám)"!!! <#wilting>
Második nekifutásra azt kell látnom, hogy nem egészen ezzel kezdõdött: "Erre belém kötsz.", hanem mondjuk megpróbáltam segíteni, de itt mûködött az agyadba épített automatikus ignore (mert az úgy látszik van).
"Mondjuk nem újság mert te mindenkibe belekötsz." - Értelmes dologba általában nem, vagy az aki olyat ír érti azt is, hogy poén amit írok. Normális kérdésre meg megpróbálok normális választ adni ha tudok, de az is ignore listán van nálad (is).
"De ha én wowfüggõ vagyok akkor te viszont irgalmatlan nagy fórukurva vagy." - szopás 1 hsz, normál menet 3 hsz, hátulról 4hsz. Én nem kurváztam, nem használtam egyéb trágár jelzõket sem, de tehetetlenségedben úgy látom ehhez folyamodsz. Nem értem, hogy annyira, hogy "kocka vagy" miért kell vörös fejjel trágárságokat vágni a másik fejéhez. Nem hittem, hogy ez szerinted ennyire erõs kifejezés. (Hidd el nem az, itt mindenki kocka - remélem ezért nem köveznek meg <#idiota>).
"Attól most tekintsünk el, hogy mennyi az informatív, neadjisten segítõ szándékú" - Itt a lényeg. Az informatív, értelmes hsz-t el sem olvasod, vagy ha elolvastad, akkor is 5 perc múlva már nem emlékszel rá hogy mi volt benne, vagy hogy ki írta. Hálás fajta vagy. Bezzeg a flémet azt észre veszed, mint a többi haverod is.

&#3237;_&#3237;

- nekem meg az a furcsa, ha valaki hajnalig vagy reggelig játszik, 21 után már nem szoktam fent lenni. Viszont engem nem zavar, ha valaki más mint én

TDC Geronimo

- minden nap 5-kor kelek, legkésõbb 7-kor indulnom kell a buszra. Reggelente még esélyem is szokott lenni arra, hogy normálisan játszak, ma reggel ez sem volt igaz. Tegnap este is csak azért maradtam bent AV-n, mert a Vashj HUN csatiján szóba került, hogy a 26 éves Cica nevû druida tényleg meghalt-e Karácsony elõtt rákban, vagy csak mennie kellett és ezt híreszteli magáról. A lag miatt kb. 5 perc után léptem volna

picket
Jó, de nekem furcsa, hogy valaki 5:40-kor a wow-ot hegeszti, mert nem ment neki este. Számomra furcsa életritmusod van akkor, és ennyi.

&#3237;_&#3237;

Reggel felkeltem, lezuhanyoztam reggeliztem, megnéztem a híreket neten. Mivel konfiguráltam tegnap a routerem csekkoltam hogy letöltések mennek-e, wow megy-e? Nem megy. Feljövök megkérdezni hogy más is találkozott a hibával vagy a szar routerkonfigomnak köszönhetõ-e? Erre belém kötsz. Mondjuk nem újság mert te mindenkibe belekötsz. De ha én wowfüggõ vagyok akkor te viszont irgalmatlan nagy fórukurva vagy. Mindenkihez van egykét jóindulatú szavad. Lehet hogy elõbb a saját portádon léne körülnézni mielõtt másokat kezdenél oltogatni. Pl. tekintsd meg hogy egy oldalon itt a sg-n wow fórumban átlag mennyi hozzászólásod van.( Attól most tekintsünk el, hogy mennyi az informatív, neadjisten segítõ szándékú) Amúgy valóban üdvös lenne egy ignore itt is, szerintem nem kevés ember örülne neki.

- tedd azt, este meg reggel 1-1 AV, összesen lehettem bent 40 percet, és nem minden nap lépek be

QuippeR
ez így, erre a hozzászólásra eléggé ellentmondásos volt, nem gondolod?

picket
Bõvebb diagnózisa nincs doktor úr? <#conf>

&#3237;_&#3237;

TDC Geronimo
Átugrod a postjait, ahogy én is és kész 😊

Nem igazan egeszseges a viselkedesed.

picket
Kidob este. Nem tusz belépni. Próbálkozol, de nem megy, így fogmosás, horizontálisba helyezkedés. De amikor reggel felkelsz, akkor elsõ dolgod, hogy megnézd: be tudok-e már lépni a wow-ba. Munka elõtt gyorsan egy repair.exe, mert azzal a tudattal nem lehet élni, hogy valamiért nem megy a game. Valaki más közben beírja, hogy 5:40-kor õ is próbálkozott <#wilting>. Én is korán kelek, megyek melóba. Ha elõzõ este nem ment a wow (én is úgy hagytam ott), akkor majd ha játszani akarok, akkor foglalkozok vele. Ha kényszert érzel rá, hogy munka elõtt még gyorsan buheráld, akkor arra azt mondom, hogy kocka vagy, és szerintem nagyon enyhén mondtam. Elõtte meg megpróbáltam segíteni ahogyan tudtam, de ugye arra már senki nem emlékszik, mert lehet anyázni is, és az jobb.

&#3237;_&#3237;

Anthrax
Mikor kijön a BC a béta cliensben elég átirni a realmlistet vagy felkell rakni a cd-s verziót ?

Köszi. Nekem még sajna szar (volt legalábbis reggel 8 körül)

skorpio7
1/4 10-kor a társaság nagyrészének rendbejött, mindössze 1 guildtagunknak maradt minden a "régiben". Ma kiderül, hogy jó-e már neki is.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Miért is? Nem ment tegnap este meló elõtt õ is megprobálta meg én is. Ha nem tudsz segíteni minek ugatsz bele hülyeségeket? Ezek szerint téged nem zavarna ha nem menne ugye?

picket
Ha tudnék, akkor ezekre a hozzászólásokra linkelnék valami szép képet egy nagy, nagy KOCKÁRÓL. De lusta vagyok keresni egyet <#bee1>

&#3237;_&#3237;

- nekem tegnap este meg ma reggel 5.40-kor is sikerült belépnem, de a latency nagyobb volt mint 1k így hamar feladtam (100 alatt szokott lenni)

Más karakterrel és más szerveren is próbáltam egyikkel sem megy. Ja amikor kivágott windowed módba voltam, és azóta is úgy maradt, és már ahova a jelszavam írom az is iszonyat lassú. Reggel elkezdtem futtatni a repair.exe-t csak most meló van uh fingom nincs mi van otthon. De akkor ezek szerint ez egyedi hiba. Csak mert tegnap este írta valaki hogy kurva magas a pingje meg be se tud lépni. A kérdés hogy neki megszûnt a hiba?

robotnyk
tegnap hozzáadtam az új bankkártyámat a fizetési módhoz. utoljára a megjelenéskor fizettem kártyával, szal már nem emlékszem pontosan, de mintha a summarynél akkor megjelent volna a kártya utolsó 4 számjegye, de most nem jelent meg semmi. rosszul emlékszem, ez valami új dolog, vagy valami nem oké?
Mi volt a videóban az az addon, ami mutatta, hogy a mage mennyi ideig van befagyva?

picket
Próbáltad másik karakterrel? Esetleg elõfordulhat, hogy a karakter beragad valahova, és ilyenkor gm-et kell kérni, hogy tegye már rendbe a dolgokat.

&#3237;_&#3237;

Skacok nem tudok belépni a Wowba tegnap este nyolc óta. A karaktert még kit udom választani de utána elindul a töltöcsík iszonyat lassan és disconnect a vége mindig. Valaki tapasztal hasonlót? Amúgy a netem Mbites Chello és a letöltés meg minden egyéb rendben megy. Ez nálam egyedi hiba vagy más is szop ezzel?

GM-ek poenkodnak a beta serveren, most epp 71es elite crimson battle mage-k alazzak a nepet 😊
meleehunter?😊

Lynx_TWL
tõr gyorsabb. több ütés több találat:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

közelharcban fejszére - axe - váltottam, skillben utolértem a daggert, de mégis olyan érzésem van, mintha tõrrel jobban nyomná a hunterem, fejszével sokat hibázik, lehet nehéz neki?😊
crossbow skillt is felvettem, de fegyvert eddig sehol nem találtam, melyik tájon népszerû fegyver a számszerij?

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

TDC Geronimo
ja :o

Guest
Jól nézem hogy Eye of the Storm hétvége van? 😄
hát ja , na jóéjt mindenki 😄 kivételesen már lefekszem <#idiota>

Count Adyn
Persze elsõ karinál még nem😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"