World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem mindenki akkor játszik, amikor az ideje és a kedve engedi. Nem állítottam be soha az ébresztõórát, hogy márpedig hajnal 4-kor ébresztõ, és irány farmolni. Felébred az ember, nem tud visszalaudni, vagy épen akkor jött haza, vagy egyszerûen ráér, mert másnap nincs meló, stb.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
- konkrét válasznál láttam értelmét pontos idõpontot megadni, azonban az elmúlt napok tapasztalata alapján is sztem ide több bunkó szól hozzá mint aki nem az
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
<#eljen>#eljen>
ಥ_ಥ
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
- ha az átlag napi 1 óra játékidõmmel kocka vagyok, akkor itt tényleg mindenki az 😊
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Második nekifutásra azt kell látnom, hogy nem egészen ezzel kezdõdött: "Erre belém kötsz.", hanem mondjuk megpróbáltam segíteni, de itt mûködött az agyadba épített automatikus ignore (mert az úgy látszik van).
"Mondjuk nem újság mert te mindenkibe belekötsz." - Értelmes dologba általában nem, vagy az aki olyat ír érti azt is, hogy poén amit írok. Normális kérdésre meg megpróbálok normális választ adni ha tudok, de az is ignore listán van nálad (is).
"De ha én wowfüggõ vagyok akkor te viszont irgalmatlan nagy fórukurva vagy." - szopás 1 hsz, normál menet 3 hsz, hátulról 4hsz. Én nem kurváztam, nem használtam egyéb trágár jelzõket sem, de tehetetlenségedben úgy látom ehhez folyamodsz. Nem értem, hogy annyira, hogy "kocka vagy" miért kell vörös fejjel trágárságokat vágni a másik fejéhez. Nem hittem, hogy ez szerinted ennyire erõs kifejezés. (Hidd el nem az, itt mindenki kocka - remélem ezért nem köveznek meg <#idiota>#idiota>).
"Attól most tekintsünk el, hogy mennyi az informatív, neadjisten segítõ szándékú" - Itt a lényeg. Az informatív, értelmes hsz-t el sem olvasod, vagy ha elolvastad, akkor is 5 perc múlva már nem emlékszel rá hogy mi volt benne, vagy hogy ki írta. Hálás fajta vagy. Bezzeg a flémet azt észre veszed, mint a többi haverod is.
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ಥ_ಥ
"A BC a jobbik csapat jutalma."
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
crossbow skillt is felvettem, de fegyvert eddig sehol nem találtam, melyik tájon népszerû fegyver a számszerij?
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.