World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem hiámyzik a BfA-s island expedició ami jó szórakozás volt és a warfront,azt nagyon szerettem.Na és szép armor szetteket adott.
korthia,új terűlet is jó,sok event is van,rengeteg rare,akár több órát is ellehet ott tölteni
új raid elég szopatós ,még normalon is
thorgast abból a szempontból jó,h már akármilyen kiskarival is meglehet csinálni,persze 10 felett azért már ajánlott a group
Már az alap területek is elég vackok,talán ardenweld szép.
De ha nincs meg suttyóland flying akkor szar.
Maw torghast az szép szóval is max bazd meg kategória.
Van pár 60-as karim,de csak azért mert szeretek timewalkingozni,az meg most megbolondult és kicseszett sok xp-t adott kiskarival.Egy este 60 lett tőle több karim.
De nincs kedvem játszani,Rohadjon meg a jó édes anyja annak az állatnak aki a maw-ot kitalálta.<#nyes>#nyes>
Az a legjobb amikor a szerver le hal egy bugos elite miatt.
Mivel már egyáltalán nincs kedvem maw-ban rohadni így most elkezdtem hordás kiskarikat húzni.
Egyébként ha meg van a flying akkor sem tudsz szabadon repkedni,minden zóna zárt terület,ha az egyikről átakarsz menni akkor csakis griffel mehetsz ki egy kijáraton oribosra onnan másik bejáraton a következő zónába.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.24. 13:12:14
ellehet benne lenni,sok dolgot lehet csinálni
Nekem mindig az az első hogy stormwindben a kocsmában rakom le HS-t.
<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.17. 23:50:24
Sosem alliztam igazán a 15 év alatt szóval ez tök érdekes volt számomra.
Parasite Eve 2, best game EVER!
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
😄 😄 😄
Egyik mondatod üti a másikat. Viszont nem állok le veled "csatázni". Látom a hozzászólásaidat már évek óta.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Én alapból alliban szeretek játszani,ott nagyon jól elvagyok.
Nem sok gondom volt és jól elszórakozom.
Időnként mikor az aktuális kieg eléri azt hogy unom vagy nagyon szar hordázom.
Szeretek random instába járni és imádok Timewalkingozni.
Hordába sajnos tipikusan a hülyébb játékosok játszanak,vagy a gyerekek.
Mondjuk azt hogy a gyerekek a hordát jobban szeretik tudom jól,engem is szekáltak eleget hogy kezdjek hordás karit,meg undit,satubbi.Vulpera is csak ezért lett.
Hordás játékosok egymás közt is sokkal bunkóbbak,amíg allis karikkal mehetek akár 40-50 random instát vagy TW instát is baj nélkül addig hordában két insta nem megy le normálisan.Vagy össze vesznek vagy azt sem tudják mi a szöszt kéne csinálni.Allis realmon olyan sok TW-s tokenem van hogy az addonom kiakad tőle.Hordában nem sok,mert egyszerűen észvesztően kiakasztó hordásokkal TW-zni.Egy este allis karival le tolok akár 10-et is és élvezem,hordában már ha az 5 instás küldit meg akarom csinálni attól kikészülök idegileg.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2021.07.16. 23:48:39
Volt allis karim a magyar szerveren, de kitöröltem, pedig majd 1 hónapom volt benne. Szégyen, amit leművel a random magyar...
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Attól nem lesz jobb,csak lesüllyedsz a szintjükre.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Én nem mennék pvp szerverre soha,vagyis retail-on igen,mert ott pont letojod azt hogy pvp vagy sem,mert a pvp szerver sem pvp már.Ilyen stresszes játék nekem már nem kellene.
Egyébként Timewalking event van retail-on,szerintem defektes.Tegnap a druidámat egy este 60-ra húztam,néztem mint rozi a moziban hogy mi a f betűs nemi nami van.
Mai story (ezt még leírom mert annyira szánalmas hogy muszáj megosztanom, de aztán befejezem):
Group-os küldinél várok 67-es sámimmal. Leszáll mellém a 70-es feral dudu, elmegy stealthbe, már tudtam hogy be akar támadni. Nekem is jön, de kifektettem valahogy. Felkelt, leül enni inni, kiröhögtem... Erre nekem jön még egyszer. Majdnem megöltem megint, de pont arra jött egy 67-es hordás pala, látja hogy verekedünk, felhealelte a druidot aki így persze meg is ölt. Visszamegyek felkelni, ahogy éledek rögtön rámjött újra a 70-es druid, fél hp-ról meg manáról indulva nem volt túl nehéz dolga, majd még meg is teabageli a hullámat a nyomorultja. Ezek az igazi hardcore playerek, elégtételt tudott venni 70-esen egy 67-es playertől miután másodszor is majdnem kifeküdt 😄DD Mire odaértek a többiek persze eltakarodott onnan, pedig lekempeltük volna az életből is.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2021.07.16. 18:35:52
Mai eset Nagrand-ban: 66-os a sámánom, konkrétan nekem jött egy 70-es cement sámán a levegőből, úgy hogy jött közvetlen mögöttem a 70-es healer druid ismerős. Látja hogy ott van velem a 70-es, nem érdekli, ő akkor is megpróbál levágni. Miután látta hogy esélye nincs és már szarul áll, nyomott egy alt-f4 -et inkább, nehogy meghaljon. Legalábbis gyanítom hogy alt+f4 volt mert hirtelen megállt majd 3-4 másodperc múlva egyszerűen köddé vált. Ez vajon mit gondolt? Nem is értem... Betámad, majd inkább kilogol csak hogy ne haljon meg. Tipikus csicska player...
Pár nappal ezelőtt hármunknak jött neki egy 70-es rugó, végül inkább elfutott mert nem bírta megölni egyikünket akire végig fókuszált. Pár perc múlva újra próbálkozott, ekkor már kicsit okosabban, de akkor is el kellett menekülnie. Kb 15 perc múlva már másik két hetvenessel jött, és konkrétan kempeltek minket 15 percen keresztül.
Még ugyanaz nap egy másik 70-es hordás rugó a Nagrand Ring of Blood arénás küldiknél folyamatosan ambusholgatta a healerünket, 3x meg is ölte. Ha épp nem jött neki össze cloak és vanish...
Még Terokkar-ban 63-as szint körül volt egy szintén cement sámán aki betámadott minket, velünk egy szintű, ez sem értem mire gondolt hogy egyedül nekijön hármunknak. Szóval meg kellett halnia mert azért annak ellenére hogy mi nem szoktunk hordást támadni amúgy, megvédeni viszont megvédjük egymást. Erre belogolt a 70-es tauren hunterjára, és odajött ölni minket perceken keresztül.
Szóval én egy békés playernek tartottam magam mostanáig. De az ilyenek után elég erős késztetést érzek arra hogy néha ha kedvem támad lemegyek horda frekventált fejlődős területekre és 1 hit ambusholgatni fogom a 70-es rugómmal a hordás kis karikat poénból én is. Még a 70-esek mellől is ki fogom őket szedegetni, ha kell egyesével.
Még retailon sem volt ilyen szintű genyózás mint ami itt megy... Mondjuk ott pont hordás voltam, lehet azért...
Utoljára szerkesztette: ntex, 2021.07.16. 16:58:08
Több addonból tevődik össze a képen látható UI-m, Itt van az aktuális addon listám:
(Ugyanilyenre beállítani kicsit sokáig tart amúgy, még szerencse hogy retailról át tudtam hozni a WTF mappából a beállítások nagy részét, így nem kellett újra állítgatnom mindent, ott több órát elcsesztem vele mire ilyenre összehoztam)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ezekből amik nincsenek fent Curseforge-on:
Lorti UI - ez adja hozzá a fekete peremárnyalatot a gombokhoz, framekhez
Prototype betűtípus WOW-hoz (hátránya ennek a betűtípusnak hogy nem ismeri az Ű betűt, helyette egy kocka jelenik meg a szövegben, de engem speciel ez nem zavar túlzottan.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2021.07.03. 13:08:17
Amúgy amúgy melyik ez az UI Addon?
de majd válaszol rá ha mégsem 😄
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Csak valami kamu táska mert ilyen az UI?
Annyi a játékidőd?
Vagy 48 órás egy nap?
Ha TBC 44-esen hogy kerültél shattrah-ba,hisz 58-on lehet átmenni.
Na és hogy van hat táskád ha csat öt lehet?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jó szórakozást!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.06.24. 15:54:41
most hol tart a shadowlands sztori? tudtok adni videó/írásos anyagot ahol utána lehet olvasni összefoglalva hol áll a törénet? nem követem a bfa óta egyáltalán.