Black Moon Chronicles
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nos, asszem megragadok a jóságos karimnál. Még csak 2. szintű de király harcos lesz belőle.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Jippiiiiii!
Sikerült feljutnom. Nekem egyáltalán nem volt semmi gondom. Már 3. szintű piros harccos vagyok.
Sikerült feljutnom. Nekem egyáltalán nem volt semmi gondom. Már 3. szintű piros harccos vagyok.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Jaja, remenykedjunk... 

Most egészen játszható volt, csak egyszer volt con. lost... :-/
Viszont most épp valamit upgradelnek a serveren, mert kiirta, hogy main server shut down!
Reménykedjünk...
Viszont most épp valamit upgradelnek a serveren, mert kiirta, hogy main server shut down!
Reménykedjünk...
S-Z-A-K-A-D A S-Z-E-R-V-E-R! 

Valóban! Most már működik!
Ez jó, de kissé körülményes!
Jobb lenne, ha inkább a szerverekkel csinálnának valamit...
Ez jó, de kissé körülményes!
Jobb lenne, ha inkább a szerverekkel csinálnának valamit...
Probaltad mostanaban? Lehet, hogy +csinaltak...

Nem értem neked, hogy működik! Már én is próbáltam, hogy összeszedek egy bizonyos mennyiségű XP-t és kilépek. De mikor beléptem, nulla XP-m volt...
???
???
De...
de ha osszeszedek egy rakas Xp-t akkor fogom es en lepek ki... es elmenti az allast... 😉
Mar 2. szintu a papom... igaz a varazslatok nem mukodnek...
de ha osszeszedek egy rakas Xp-t akkor fogom es en lepek ki... es elmenti az allast... 😉
Mar 2. szintu a papom... igaz a varazslatok nem mukodnek...

Egy kérdés:
Neked nem lagos a szerver és nem vág ki 5 percenként com. lost-al??? Mert én még nem tudtam 5 percnél többet játszanoi! Arról nem is beszélve, hogy mindíg elveszik az addig szerzett XP-m!
Neked nem lagos a szerver és nem vág ki 5 percenként com. lost-al??? Mert én még nem tudtam 5 percnél többet játszanoi! Arról nem is beszélve, hogy mindíg elveszik az addig szerzett XP-m!
Ha lehetne valami koordinatakat nezni akkor eledmennek...
azt sem tudom mere lehet a masik varos ...
A terkep muxik?
azt sem tudom mere lehet a masik varos ...
A terkep muxik?
Igen! Másik városban vagyok 😞
Bakker! Ha egyszer átjutok, akkor abból harc lesz, nem békés vásárlás
Bakker! Ha egyszer átjutok, akkor abból harc lesz, nem békés vásárlás

Nemtom te valoszinu masik varosban vagy... at kellene jonnod...
Szo-szo a delnyugati varoskapun egyenesen befele...
Lesz valami foter fele egy koponyas utjelzotabla utan a kepernyon balra felfele kell menni ...
Valami varazslotorony toveben acsingozik oszt 10aranye fejlesztheto a zuzo, tamadas, vedekezes...
Szo-szo a delnyugati varoskapun egyenesen befele...
Lesz valami foter fele egy koponyas utjelzotabla utan a kepernyon balra felfele kell menni ...
Valami varazslotorony toveben acsingozik oszt 10aranye fejlesztheto a zuzo, tamadas, vedekezes...
Talaltam egy emberket akinel lehet skilleket tuningolni!
>>>Lazarus
Akkor nyomhatnánk partyban, hisz elvégre egyoldalon állunk
Éljen a Black Moon clan
>>>Viking
Az a prob. a warriorral, hogy jó...
És én mindenképpen a BM klánban szerték lenni!
Skacok!
Én ugye egy harcos vagyok! Lazarus pap! Kéne még egy nekromanta és mégegy harcos! Akkor aztán szép kis csapat lennénk!
Akkor nyomhatnánk partyban, hisz elvégre egyoldalon állunk
Éljen a Black Moon clan
>>>Viking
Az a prob. a warriorral, hogy jó...
És én mindenképpen a BM klánban szerték lenni!
Skacok!
Én ugye egy harcos vagyok! Lazarus pap! Kéne még egy nekromanta és mégegy harcos! Akkor aztán szép kis csapat lennénk!

Ajjajj még 1 reset.. ez így nem lesz jó. A hiba az én készülékembern van😞 Aszem ez beszart hátt akkor császtok😞
Nem tudom mijez? szerintem egy kopasz krapek😊 Keménynek tűnik úgyhogy ezt választottam
Nem tudom mijez? szerintem egy kopasz krapek😊 Keménynek tűnik úgyhogy ezt választottam
Ez melyik is? Gonosz pap?
Duhongok eppen... Nemigaz... Belepek, irtom a nepet, egyszercsak kidob... Hat a jo budos ***** anyjukat! Pedig jo game lenne! Jah es Rincewind: ha harcost akarsz, legyel warrior! Sokkal jobb, mint a Black Moon-os harcos!
Bazzeg, kidob folyton! Pedig egy fel oraval ezelott kiralyul ment!
Nemigaz... Gondolom, megnezem empire harcosat, en ugyis inkabb harcos vagyok... Meg majd eldontom, melyik a jobb... Csinalok is egy Berzerker nevu harcost, es ekkor derul ki, hogy Viking nevu Black Moon-os karimhoz mar nem tudok hozzaferni! Brühühü! 

Connection Lost.. hát persze
hallani se akarok erről a játékról amig ki nem javítják a szervereket
hallani se akarok erről a játékról amig ki nem javítják a szervereket

Hali!
Inditottam egy gonosz papot... melyik varosban indultatok, vagy merre szoktatok vadaszni?
Inditottam egy gonosz papot... melyik varosban indultatok, vagy merre szoktatok vadaszni?
Nekem meg leszed 44 megat! Mino orom...
Ezennel bejelentem, hogy ****** meg, vak vagyok! 

Leszedtem, leszedett valami patchet, elinditom, es be ****ik a fooldalra! Mi a fene baja van?
Van egy olyan menü, ahol be lehet jelenteni a bug-okat! Hát én bejelentettem, hogy játszhatatlanok a szervereik! Javaslom ti is tegyétek meg!
Dobd már ide a karidat is, hogy lássuk ki mivel nyomul, csak szerintem ne az SG-re tedd fel, mert nem lesz egy hosszúéletű! Rakd fel mondjuk a tar.hu-ra! Képek tárolására az a legjobb hely, mert nem törlik a felhasználóikat, mint mondjuk az fw!
Na.. "megnéztem"
Nem szar a grafika csak egyedi stílusban készült😊
De a szerver.. az eszméletlen szar. Reamélem holnap 6 elött lehet majd rendesen jáccani akkor még írok egy kis véleményt

Nem szar a grafika csak egyedi stílusban készült😊
De a szerver.. az eszméletlen szar. Reamélem holnap 6 elött lehet majd rendesen jáccani akkor még írok egy kis véleményt

Az a 10 Perc.. Akkor begyorsult a letöltés.. bezony az egész szerverük shit😊
Amúgy a képek alapján ez egy nekem való játék😊
Jól kezelhetőnek tűnik
Amúgy a képek alapján ez egy nekem való játék😊
Jól kezelhetőnek tűnik
Na most tudtam játszani vele egy kicsit, eddig szerepjátékoztunk
Szóval a tömény véleményem:
Játszhatatlan!
És nem azért mert olyan szar, hanem azért, mert a szerverek másból se álnak, mint lag és con. lost
Arról nem is beszélve, hogy rejtélyes módon minden egyes belépéskor eltűnik az addig szerzett xp-m! Volt egy viszonylag normálisnak mondható 10 percem, amikor tudtam játszani, rendesen! Már majdnem 2. szintre léptem, mikor megint elvesztette a kapcsolatot... Mikor beléptem, természetesen nyoma sem volt az xp-mnek! Na valahol itt adtam fel a játékot! Egy időre! Mert, ha kijavítják a szervereket, akkor azért lehet még belőle valami, de jelen helyzetben nem lehet rajta játszani! A tömény véleményem ez :
És a grafika is elég siralmas...
Azért itt van pár kép, amit sikerült leszednem:
Egy kép a siralmas grafikából
:
Ez pedig elvileg a világtérkép :
Szóval a tömény véleményem:
Játszhatatlan!
És nem azért mert olyan szar, hanem azért, mert a szerverek másból se álnak, mint lag és con. lost
Arról nem is beszélve, hogy rejtélyes módon minden egyes belépéskor eltűnik az addig szerzett xp-m! Volt egy viszonylag normálisnak mondható 10 percem, amikor tudtam játszani, rendesen! Már majdnem 2. szintre léptem, mikor megint elvesztette a kapcsolatot... Mikor beléptem, természetesen nyoma sem volt az xp-mnek! Na valahol itt adtam fel a játékot! Egy időre! Mert, ha kijavítják a szervereket, akkor azért lehet még belőle valami, de jelen helyzetben nem lehet rajta játszani! A tömény véleményem ez :
És a grafika is elég siralmas...
Azért itt van pár kép, amit sikerült leszednem:
Egy kép a siralmas grafikából
:
Ez pedig elvileg a világtérkép :
Oldal 1 / 2Következő →