Hackerek vagy terroristák?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azátn meg majd az lesz, hogy lelőnek ha lopott a windozod
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Sztem is hiba lenne teroristakkal egy lapon emliteni azokat a dologokat, de sztem tenlyeg rendesen kene szigoritani, hisz asszem nem egy ember ill. valalalt nyogi a sok tetves mail es egyeb virusok "jótékony hatását".
Ez a big brotheres dolog, meg nagyon nemtetszik, es sztem ha megszavazzak, olyan tuntetesek lesznek, online mint real life, hogy csak na... - ez nagyon durva lenne. Kb talan, olyan mintha bepoloskaznak a hazad, cska azert mert mondjuk olyan oldalra mentel, ahol leirja, hogyan csinalj plasztikbombat... vagy hogyan kell kulonbozo bakteriumokat tenyeszteni. Foleg, ha diak vagy es tanulmanyaidhoz lenne szukseg ilyen dologra.
Ez a big brotheres dolog, meg nagyon nemtetszik, es sztem ha megszavazzak, olyan tuntetesek lesznek, online mint real life, hogy csak na... - ez nagyon durva lenne. Kb talan, olyan mintha bepoloskaznak a hazad, cska azert mert mondjuk olyan oldalra mentel, ahol leirja, hogyan csinalj plasztikbombat... vagy hogyan kell kulonbozo bakteriumokat tenyeszteni. Foleg, ha diak vagy es tanulmanyaidhoz lenne szukseg ilyen dologra.
caddie
Hacker és hacker között is van ám óriási különbség.
Linkként az előbbi cím: itt
Linkként az előbbi cím: itt
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...