23
Ma volt a TV2-őn ez a Pokoli történetekben.
-
#23 Ez Ll betűsöknek szólt, mint magán embereknek, hehe, ez se jött be :-P
-
#22 Lehet van valami igazság a topiknyitódban a divatirányzatokkal kapcsolatban... épp magyarokat szidsz. -
#21 GYERTEK CSAK !
HULLJON A FÉRGESE ! (ti)
-
#19 is -
#18 Az állandó fenyegetőzésekért? -
#17 elöbb utobb csak elkeni valaki a szajat... -
#16 Sose értettem a divathoz. -
#15 -
#14 Szerintem meg NEM !
Igenis az a divat. -
#13 De jó poén volt ! -
#12 Fenyeget, fenyeget ! -
#11 lö helyett legyen el!
Nem félek! -
#10 lötibi vigyazz mert megfenyegetnek! -
#9 Ami már az elején sejthető volt. -
#8 Legfeljebb átkerül méltó helyére ez a topik is :) -
#7 Remélem, nem terelitek a témát olyan irányba, ami itt nem engedhető meg.
-
#6 Én sem láttam, de örülök neki ha vannak ilyenek. Viszont én úgy látom, hogy manapság nem a magyarokat szidni divat (többek közt itt a fórumon is). -
#5 Azért, mert nem láttam. -
netrunner #4 Én sem láttam, de mesélték nem ezt a magyarábos dolgot. Szerintem király :)
Abban egyet értek veled Coine, hogy sokhelyütt már divat lett szidni a Magyarságot. Talán nem ártana elgondolkozni azon, hogy születhettünk volna sokkal roszabb helyre is...
Szerintem nem olyan rossz hely ez a Magyarország :) én szeretem .. elvégre ez a hazám és otthonom... :) -
#3 Hmmm, olyan különös, hogy nem sokan szóltak hozzá ehhez a topichoz ...hmmm....
-
#2 sajnos nem láttam hogy is volt? -
#1 Elég komoly volt ez a story és én azt mondom, hogy igenis lehetséges ez a legenda a magyar katonáról aki odament oszt " szaporodott " :-)
Mégvmi : észrevehetnék itt egy páran, hogy több NEMZETI TUDAT szorult ezekbe a magyarábobokba, mint itt Magyaországon (meg itt a Fórumon is...), azért ezen el lehetne gondolkozni.
Hogy most itt Mo-n DIVAT szidni a magyarokat, lefújjozni vmit ami magyar, semmiről meg nem emlékezni stb.
Ez egy jó példa, hogy OTT büszkék az emberek erre, míg itt divat ezt köpködni (itt a Fórumon is...)