Szudáni Magyarábok ?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet van valami igazság a topiknyitódban a divatirányzatokkal kapcsolatban... épp magyarokat szidsz.
Remélem, nem terelitek a témát olyan irányba, ami itt nem engedhető meg.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Én sem láttam, de örülök neki ha vannak ilyenek. Viszont én úgy látom, hogy manapság nem a magyarokat szidni divat (többek közt itt a fórumon is).
Én sem láttam, de mesélték nem ezt a magyarábos dolgot. Szerintem király 😊
Abban egyet értek veled Coine, hogy sokhelyütt már divat lett szidni a Magyarságot. Talán nem ártana elgondolkozni azon, hogy születhettünk volna sokkal roszabb helyre is...
Szerintem nem olyan rossz hely ez a Magyarország 😊 én szeretem .. elvégre ez a hazám és otthonom... 😊
Abban egyet értek veled Coine, hogy sokhelyütt már divat lett szidni a Magyarságot. Talán nem ártana elgondolkozni azon, hogy születhettünk volna sokkal roszabb helyre is...
Szerintem nem olyan rossz hely ez a Magyarország 😊 én szeretem .. elvégre ez a hazám és otthonom... 😊
a balettpatkány
Elég komoly volt ez a story és én azt mondom, hogy igenis lehetséges ez a legenda a magyar katonáról aki odament oszt " szaporodott " :-)
Mégvmi : észrevehetnék itt egy páran, hogy több NEMZETI TUDAT szorult ezekbe a magyarábobokba, mint itt Magyaországon (meg itt a Fórumon is...), azért ezen el lehetne gondolkozni.
Hogy most itt Mo-n DIVAT szidni a magyarokat, lefújjozni vmit ami magyar, semmiről meg nem emlékezni stb.
Ez egy jó példa, hogy OTT büszkék az emberek erre, míg itt divat ezt köpködni (itt a Fórumon is...)
Mégvmi : észrevehetnék itt egy páran, hogy több NEMZETI TUDAT szorult ezekbe a magyarábobokba, mint itt Magyaországon (meg itt a Fórumon is...), azért ezen el lehetne gondolkozni.
Hogy most itt Mo-n DIVAT szidni a magyarokat, lefújjozni vmit ami magyar, semmiről meg nem emlékezni stb.
Ez egy jó példa, hogy OTT büszkék az emberek erre, míg itt divat ezt köpködni (itt a Fórumon is...)