165
Mi legyen a barátnőmmel?
  • Assassin
    Egyrészről,másrészről ez a tesztelgetős buli egyhén paranoid...
    A nő helyében én elhajtottalak volna mint a nem kívánt terhességet...
  • Lteebee
    Ha valakit 24 éves korában egy 16 éves lány irányítani tud egy kicsit is, az nagyon gyenge.
  • Laalee
    te meg marha...
    es különbenis ha valkinek megsertödni valoja van az a baratnöd, hiszen te vegig hazudtal neki...
  • Laalee
    allat :)
  • TheZsenyka
    Bocsáss meg neki te csirke... de szerintem ezt nagyon elnyuffantottad...
  • TheZsenyka
    Jót röhögtem a hülyeségeden, mármint azon hogy ilyen csirke vagy calibra... de aranyos is, ez tény... szóval... van egy komoly bibi abban amit csináltál, nem az, hogy letesztelted, mert az a Te bajod ha féltékeny vagy, hanem az hogy a "Bélás" randira elmentél és feladtad magad... ezek után nem csak a Te bizalmad roggyant meg hanem a barátnődé is... egyébként meg a legjobb kapcsolatokban is megesnek "félrecsúszások" ebben biztos lehetsz... ugye nem vagy naív???
  • mateos
    bocsátást-bocsátást-bocsátást kérünk :-)
  • mikike
    hát ez a csilla is huncutnak tűnik...

azt hiszem rajta is boszzút kéne állnom

csilla hogy nézel ki
  • MuERTe
    Hajsd el a picsába és térj át a kutyákra. Azok legalább hűségesek. Ha jól neveled idegentől kaját sem fogad el :))))
  • mikike
    állj boszzút

majd én megdugom neked bosszúból
    mi a száma?
  • Coine
    Háát azért ez elég kemény...sztem megbocsátás az kell...
    Miből gondood, hogy "megcsalt" volna ?
    Enyhén sántít a story, de sztem nem olyan vészes...továbbá egy 16 éves csajt SZERELEMRE ESKETNI...huhhh...azé' ez komoly...
  • Marki
    Megesik velük,velem is ez történt:(
  • Marki
    Hopsy,a lényeg:Békülj ki vele,és figyeld,nehogy 1/2-re lépjen!
  • Marki
    Kicsit zavaros a történet.
    Szerintem nyugodtan találkozhatnak,de azért nem ártana,ha hármasban találkoztatok volna.
    Nem,nem.Sz*r volt.
    Lehet,te is féltékeny típus vagy,mint én.
    Meg is lehet érteni,most mindenki a fiatal lányokra vadászik.
  • calibra
    Szóval a lány 16 éves, én 24!
    A korkülönbség problémát most kérlek ne vessétek fel, pedig lehet hogy ez a gond :(((

7 hónapja vagyunk együtt, és eléggé szerettük egymást. Az történt, hogy már eléggé régen megadtuk egymás emiljének jelszavát...
    Én mostanában csak úgy (bár talán voltak apró jelek a kapcsolat ellaposodására) kiadtam magam Bélának. Béla egy kitalált személy, aki régen állítólag chatelt a barátnőmmel. Most béla megtalálta a lány emilcímét, és nagyon megötült neki, mert nagy hatással volt rá régen a lány... Béla írt a lánynak, hogy élete nagy szerelmét végre szeretné látni! Erre a lány ezt elmondta a barátjának, és hogy visszaírt, hogy van barátja, és nagyon szereti. Ez tényleg így is volt... Béla elkeseredett, vérző szív stb., és írt megint, hogy barátilag is összefutna a lánnyal... Erre ezt is elmondta a lány nekem. De azt mondta nem ír vissza! CSINÁLT egy kamu emilt, amit én nem láthattam, és arról írt, hogy a barátja a másikat láthatja, és csak erre írjon! Találkozni akart Bélával! Béla nagyon megörült, küldött képeslapot is, a lány erre így válaszolt: "köszi a képeslapot, aranyos tőled, Puszi...". Béla megkérdezte, hogy akkor barátságnál lehet több??? Erre a lány aszondja, hogy barátilag fognak találkozni, mert nagyon szereti a barátját.

Röviden ennyi az előzetes.

Namost én nagyon ideges voltam amíg ez az emilezés zajlott. Megeskettem a lányt a szerelmünkre,az életünkre, hogy mindent elmond, és csak én érdeklem!!!

De a következő nap a lány elment a találkozóra, ahol én vártam...
    Magyrázkodott, hogy csak engem szeret, és csak kíváncsi volt... Csak beszélgettek volna vele (merthogy a barátnőjével volt, akivel még randikara is együtt mentek régen, amig engem nem ismert).

Akkor most mit kezdjek vele????
    Most 1 hétig azt mondtam látni sem, hallani sem akarom!!!

SEGÍTSETEK, MERT MEGŐRÜLÖK!!!

A probléma a hazugságon és az eskün van!
    A "baráti" találkozó is sántít azért egy kicsit!!! Mi az a Puszi, aranyos tőled...

Miért kell egy olyan lánynak barátilag is találkozni másik sráccal, ha nagyon szeret engem? Ez ténylag így van, és viszont is!!!

Megbocsátható ez szerintetek???