Mi legyen a barátnőmmel?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na most lebuktál:9 ezt majd szépen felhasználják ellened...
Ja hallottam:A házasság törvényei:35.paragrafus:Bármit amit mondassz felhasználható és fel is használják ellened...
Ja hallottam:A házasság törvényei:35.paragrafus:Bármit amit mondassz felhasználható és fel is használják ellened...
Az már fiatalkorú.
Amikor ilyen témákban mozogtam, utánaolvastam a kötelező irodalomban.
Amikor ilyen témákban mozogtam, utánaolvastam a kötelező irodalomban.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
nekem mondod??? 😊
amugy ha összevesznek en vigyaznek 😊
amugy ha összevesznek en vigyaznek 😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
14 fölött már fiatalkorú, így nem olyan szigorú a törvény, csak ha kényszeríted hogy veled, vagy mással.
szerintem Te voltál a hülye, ami miatt Bélának adtad ki magadat! Mégis mit vártál??? De nem ismételem el azt, amit már harmincszor elmondtak elôttem!
mondjuk a csaj szülei helyeben mar 4 szer felnegyeltelek es 5 ször feljelentettelek volna... kiskorut megrontani...
De amúgy egy tizenhat éves lánynak csak most jön a mindent kipróbálós, bulizós, pasizós korszaka.
Ha nem hagyod, gyűlölni fog 10 év múlva.
Ha nem hagyod, gyűlölni fog 10 év múlva.
Egyrészről,másrészről ez a tesztelgetős buli egyhén paranoid...
A nő helyében én elhajtottalak volna mint a nem kívánt terhességet...
A nő helyében én elhajtottalak volna mint a nem kívánt terhességet...
Ha valakit 24 éves korában egy 16 éves lány irányítani tud egy kicsit is, az nagyon gyenge.
te meg marha...
es különbenis ha valkinek megsertödni valoja van az a baratnöd, hiszen te vegig hazudtal neki...
es különbenis ha valkinek megsertödni valoja van az a baratnöd, hiszen te vegig hazudtal neki...
Bocsáss meg neki te csirke... de szerintem ezt nagyon elnyuffantottad...
Jót röhögtem a hülyeségeden, mármint azon hogy ilyen csirke vagy calibra... de aranyos is, ez tény... szóval... van egy komoly bibi abban amit csináltál, nem az, hogy letesztelted, mert az a Te bajod ha féltékeny vagy, hanem az hogy a "Bélás" randira elmentél és feladtad magad... ezek után nem csak a Te bizalmad roggyant meg hanem a barátnődé is... egyébként meg a legjobb kapcsolatokban is megesnek "félrecsúszások" ebben biztos lehetsz... ugye nem vagy naív???
hát ez a csilla is huncutnak tűnik...
azt hiszem rajta is boszzút kéne állnom
csilla hogy nézel ki
azt hiszem rajta is boszzút kéne állnom
csilla hogy nézel ki
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Hajsd el a picsába és térj át a kutyákra. Azok legalább hűségesek. Ha jól neveled idegentől kaját sem fogad el 😊)))
állj boszzút
majd én megdugom neked bosszúból
mi a száma?
majd én megdugom neked bosszúból
mi a száma?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Háát azért ez elég kemény...sztem megbocsátás az kell...
Miből gondood, hogy "megcsalt" volna ?
Enyhén sántít a story, de sztem nem olyan vészes...továbbá egy 16 éves csajt SZERELEMRE ESKETNI...huhhh...azé' ez komoly...
Miből gondood, hogy "megcsalt" volna ?
Enyhén sántít a story, de sztem nem olyan vészes...továbbá egy 16 éves csajt SZERELEMRE ESKETNI...huhhh...azé' ez komoly...
Kicsit zavaros a történet.
Szerintem nyugodtan találkozhatnak,de azért nem ártana,ha hármasban találkoztatok volna.
Nem,nem.Sz*r volt.
Lehet,te is féltékeny típus vagy,mint én.
Meg is lehet érteni,most mindenki a fiatal lányokra vadászik.
Szerintem nyugodtan találkozhatnak,de azért nem ártana,ha hármasban találkoztatok volna.
Nem,nem.Sz*r volt.
Lehet,te is féltékeny típus vagy,mint én.
Meg is lehet érteni,most mindenki a fiatal lányokra vadászik.
KoЯn
Szóval a lány 16 éves, én 24!
A korkülönbség problémát most kérlek ne vessétek fel, pedig lehet hogy ez a gond 😞((
7 hónapja vagyunk együtt, és eléggé szerettük egymást. Az történt, hogy már eléggé régen megadtuk egymás emiljének jelszavát...
Én mostanában csak úgy (bár talán voltak apró jelek a kapcsolat ellaposodására) kiadtam magam Bélának. Béla egy kitalált személy, aki régen állítólag chatelt a barátnőmmel. Most béla megtalálta a lány emilcímét, és nagyon megötült neki, mert nagy hatással volt rá régen a lány... Béla írt a lánynak, hogy élete nagy szerelmét végre szeretné látni! Erre a lány ezt elmondta a barátjának, és hogy visszaírt, hogy van barátja, és nagyon szereti. Ez tényleg így is volt... Béla elkeseredett, vérző szív stb., és írt megint, hogy barátilag is összefutna a lánnyal... Erre ezt is elmondta a lány nekem. De azt mondta nem ír vissza! CSINÁLT egy kamu emilt, amit én nem láthattam, és arról írt, hogy a barátja a másikat láthatja, és csak erre írjon! Találkozni akart Bélával! Béla nagyon megörült, küldött képeslapot is, a lány erre így válaszolt: "köszi a képeslapot, aranyos tőled, Puszi...". Béla megkérdezte, hogy akkor barátságnál lehet több??? Erre a lány aszondja, hogy barátilag fognak találkozni, mert nagyon szereti a barátját.
Röviden ennyi az előzetes.
Namost én nagyon ideges voltam amíg ez az emilezés zajlott. Megeskettem a lányt a szerelmünkre,az életünkre, hogy mindent elmond, és csak én érdeklem!!!
De a következő nap a lány elment a találkozóra, ahol én vártam...
Magyrázkodott, hogy csak engem szeret, és csak kíváncsi volt... Csak beszélgettek volna vele (merthogy a barátnőjével volt, akivel még randikara is együtt mentek régen, amig engem nem ismert).
Akkor most mit kezdjek vele????
Most 1 hétig azt mondtam látni sem, hallani sem akarom!!!
SEGÍTSETEK, MERT MEGŐRÜLÖK!!!
A probléma a hazugságon és az eskün van!
A "baráti" találkozó is sántít azért egy kicsit!!! Mi az a Puszi, aranyos tőled...
Miért kell egy olyan lánynak barátilag is találkozni másik sráccal, ha nagyon szeret engem? Ez ténylag így van, és viszont is!!!
Megbocsátható ez szerintetek???
A korkülönbség problémát most kérlek ne vessétek fel, pedig lehet hogy ez a gond 😞((
7 hónapja vagyunk együtt, és eléggé szerettük egymást. Az történt, hogy már eléggé régen megadtuk egymás emiljének jelszavát...
Én mostanában csak úgy (bár talán voltak apró jelek a kapcsolat ellaposodására) kiadtam magam Bélának. Béla egy kitalált személy, aki régen állítólag chatelt a barátnőmmel. Most béla megtalálta a lány emilcímét, és nagyon megötült neki, mert nagy hatással volt rá régen a lány... Béla írt a lánynak, hogy élete nagy szerelmét végre szeretné látni! Erre a lány ezt elmondta a barátjának, és hogy visszaírt, hogy van barátja, és nagyon szereti. Ez tényleg így is volt... Béla elkeseredett, vérző szív stb., és írt megint, hogy barátilag is összefutna a lánnyal... Erre ezt is elmondta a lány nekem. De azt mondta nem ír vissza! CSINÁLT egy kamu emilt, amit én nem láthattam, és arról írt, hogy a barátja a másikat láthatja, és csak erre írjon! Találkozni akart Bélával! Béla nagyon megörült, küldött képeslapot is, a lány erre így válaszolt: "köszi a képeslapot, aranyos tőled, Puszi...". Béla megkérdezte, hogy akkor barátságnál lehet több??? Erre a lány aszondja, hogy barátilag fognak találkozni, mert nagyon szereti a barátját.
Röviden ennyi az előzetes.
Namost én nagyon ideges voltam amíg ez az emilezés zajlott. Megeskettem a lányt a szerelmünkre,az életünkre, hogy mindent elmond, és csak én érdeklem!!!
De a következő nap a lány elment a találkozóra, ahol én vártam...
Magyrázkodott, hogy csak engem szeret, és csak kíváncsi volt... Csak beszélgettek volna vele (merthogy a barátnőjével volt, akivel még randikara is együtt mentek régen, amig engem nem ismert).
Akkor most mit kezdjek vele????
Most 1 hétig azt mondtam látni sem, hallani sem akarom!!!
SEGÍTSETEK, MERT MEGŐRÜLÖK!!!
A probléma a hazugságon és az eskün van!
A "baráti" találkozó is sántít azért egy kicsit!!! Mi az a Puszi, aranyos tőled...
Miért kell egy olyan lánynak barátilag is találkozni másik sráccal, ha nagyon szeret engem? Ez ténylag így van, és viszont is!!!
Megbocsátható ez szerintetek???