80
Outcast 2 - The Lost Paradise
-
Ssenkradlive #80 Én még játszottam az ererdetivel, és szeretttem is, és nem is véletlenül lett kult játék, de ez ez csak egy középszerű rókabőr, de ami nagypbb probléma : Iszonyatosan optimalizálatlan és bugos.
Ez így nagyon gyenge... -
JonasSandor #79 Megjelent a folytatás csekkoljátok. -
JonasSandor #78 Eszméletlen volt a bejelentés ma. -
#77 ehh, akkor en is megveszem azt a gurut:))) nehogy már ne:)) -
Inquisitor #76 Na az Outcast felbontás buzerálás ügyében (lásd lejjebb!!!!) ezt találtam:
http://members.home.nl/rolleman/us/oc/cheats/hack.html
Szóval jól emlékeztem, hogy valamit írásvédettre kell tenni :)
Viszont leteszem a nagyesküt, hogy nekem EAX nélkül is ment és nem csak 640-ben hanem 800x600-ban is!!!
Na megyek keresek még valamit a témáról!
(Ja és PC-GURU OUTCAST melléklettel rulez!) -
#75 WOWOWOWOWOWWWW -
Deajka #74 Hello mindenki !
Ez nem O2 hír (lehet,hogy nem is hír ) de a múlt hétvén egy barátomnál láttam az pcguru-t és hatalmas meglepetés fogadott: a december 14.-én megjelenő számukban a teljes játék az OUTCAST.
Hoppá ,én így - eredeti játékom lesz belőle 1600-ért ? és aztán meg .Na ennyi. -
#73 az jo.... remelem GC re is jon:)))(ujabb effektekkel,:))) -
Inquisitor #72 Nem. PC-re és PS2-re lesz. PS2-re jön ki elöbb, aminek az egyik oka, hogy a PC-s verzióban több efekt lesz és azokat tovább tart majd megcsinálni.
A készítők terveznek még X-BOX verziót is, a többi konzolról (egyenlőre) még nem volt szó.
Ja és a Francia és Német verziókban (ugyan úgy mint az előző részben) Bruce Willis szinkronhangjai fogják a főhőst szinkronizálni. -
#71 Eltaláltad N-E-M .Sőt , nem elképzelhetetlen a képek alapján , hogy szebb is lesz pc-n . -
#70 ez a game nem csak ps2-n lesz? -
Inquisitor #68 Nos a felbontásokat (Outcast 1) a következő helyeken kell átírni:
A beállított konfig file-ban:
Pl. PIII550-64+.ini vagy ilyesmi
A loader.ini-ben és az Outcast.ini végén (ott kétszer van, de majdnem a legvégén!!!)
Már csak az a bajom, hogy a loader elindítás után felülírja a loader.ini-t 512x384-re !!! :(
Pedig még írásvédetté is tettem. Nem emléxem, hogyan is csináltam annó.
Majd mindjárt kipróbálom úgy is, hogy mentett állást töltök be az új beállításokkal, hátha ... -
Inquisitor #67 Mióta a topic megnyílt azóta az appeal oldalára (www.appeal.be) kikerült még pár kép.
Az Archiv menüben van 3-4 kép a főhősről (kicsit olyan Bruce Willis-esebb lett az arca ...) és 4 kép(sorozat) amint a főhős egy épületből kiér a kültérbe.
A legjobb kép amin oldalról egy táj elött áll a fazon, azon egyszerre látszik minden :) -
Inquisitor #66 Ha valaki végignyomta az elsőt, akkor az emléxik pl. arra, hogy a nők egy másik nagy szigeten élnek pl. ahová az első részben NEM lehet eljutni.
Tényleg nem voxeles lesz, de ennek ellenére igen impozáns az a pár kép, talán 2002 végére már mindenkinek GF4 meg Radeon3 lesz és azon majd menni fog :) -
#65 hát a képek alapján igen.
bár még nem sokat mutatnak sajna -
#64 Biztos rohadt szép lesz. -
#63 nem lesz harmadik világ, Adelpha másik felén játszódik a történet, új helyszíneken.
És igen, a második rész poligonos lesz. -
#62 Kíváncsi vagyok mi lesz a története a 2-nek. Biztos lesz majd egy harmadik világ is, meg benne marad a talanok-é is. De a 2 már nem voxeles lesz úgy hallottam, hanem poligonos. Persze ez nem 100%. -
Inquisitor #61 Bocsi, de hülyeségeket írtam a felbontásról a múltkor :)
3 helyen (azt hiszem) a Delta Force I-ben kell árírni ... itt csak a konfighoz tartozó file-ban kell azon az EGYETLEN helyenbeírni a felbontást :)
800x600-ig tutira megy!!!
Nagyobban (már megint) nem tudtam kipróbálni ...
Ja azért vették ki a nagyobb felbontásokat (utólag!) mert elszúrja a fontokat a feliratozásokban.
Mondjuk attól még olvasható lesz. -
#60 K.András! Dark! és aki úgy érzi, hogy a következők rájuk is vonatkoznak!
Több fórumozó panaszt tett az off-topic, és sértegető trágár hozzászólásaitok miatt. Amennyiben nem tudjátok betartani azokat a minimális szabályokat ami a Moderálási alapelveink -ben le van írva, akkor jobb lesz, ha az SG fórumait elfelejtitek.
-
#55 Igen és ezt mindenki látta is, szóval ezen mi csak röhöghetünk, úgy is ők égnek -
#54 Hehhe, nehéz lehet az életed, ha ilyen sötét vagy
Egy kérdés mióta beleszólás???
Nem kellenének az ilyen sötét faszkalapok ide az SG fórumra, mint te és nem lenne sehol anyázás! -
Viking #53 Es te meg kis haverod kezdtetek el mondani a hulyesegeteket, mikor en senkire sem szoltam egy rossz szot se, se Rincewind! Ezt ne feledd! -
#52 Ha nem szeretnéd olyanná tenni, akkor minek írkálsz be hülyeségeket???
Ja persze, mert az MotorCyti Topicról el lettetek küldve a bús picsába az érthetetlen haveroddal együtt, így kellett egy másik -
Viking #51 Nyugi, meg senkit nem ****tam le, csak hulyulok... Erteni kell a trefat, nemde? -
Viking #48 Eskuszom, tudtam, hogy valamit hasonlot ide fogsz irni! En is akartam, de meghagytam neked! Ugye milyen rendes vagyok? -
Viking #46 Erre epitenek a konzolok! -
#45 tényleg azt kell, kipróbáltam még régen 320x240ben, királyul nézett ki! -
Viking #44 A mosttani vidkartyam ugyis bir tvout-al, majd kikotom tevere... -
#43 azzal nincs is baj, ha az outcastről írsz, de amit írtál annak nem sok köze volt hozzá -
#42 nem tom, valahol olvastam, hogy mit kell átírogatni, talán itt is volt róla szó.
mindenesetre az én gépem éppen bírja az 512-t
-
Viking #39 Mit kell ahhoz hekkelgetni, hogy magasabb legyen? -
#38 dark te se üsd bele az orrod mások beszélgetésébe.
kösz. -
#37 viszont max felbontás 512x384 (már ha nem hekkelgetsz mindenfélét), szóval alapból pixeles valamennyire.
De még így sincs azóta sem játék, amiben szebb táájakat láthatnánk. -
#35 Ahha! Kösz! -
#34 szoftveresen tud bilinear filteringet, anti-aliasinget meg ilyeneket.
meg ugyebár voxeleket használ nagyrészt, teljesen más technológia, mint a poligonos cuccok. -
#33 nem attól lesz pixeles az biztos, csak elhomályosítja a távoli dolgokat, szerintem semmi értelme
mediumon jó, mert úgy csak átvezető részeknél csinálja, filmszerű hatást növeli -
#32 Akkor mi ez az Antialiasing meg ilyenek!Ha nincs 3D kártya jó, hogy pixeles lesz!
Vagy nem...??? -
#30 ja ez az -
Viking #29 Nyertel...