4159
UFO-k,szellemek,meg ilyenek...
-
Prof William #307 Az meg ki? -
palack #306 Jelentkezzetek a James Randinál, kaptok 1 millát dollárban!
Az infóért 10 %-ot kérek:-)
-
Prof William #305 Nem kizárt hogy sok mit sok rengeteg csalás meg átverés van de szerrintrm egy bizonyos hányada nmeg igaz...
AZ NG-n meg jó kis sorozat de nem magyaráz meg mindent. AZ előtt meg egy épp olyan sorozat ment ami az ilyen jelenségekről szólt. -Mutattak benne pár állítólag hiteles felvételt. Mármint az NG szrint. Persze ez lehet kamu is de akkor meg ezzel az erővel a leleplező sorozat is az lehet.... -
#304 ostobák is vannak. -
#303 Igazság szerint nagy részt nem csalásról van szó hanem ostobaságról!!!!!! -
#302 mindenhol vannak csalók -
#301 Mindenkinek ajánlom a National Geographic-ot!Ott van egy műsor ahol leleplezik az ilyen baromságokat mint a spontán öngyulladás vagy a szellemek!!!! -
#300 -
Prof William #299 Hát én 12 éveskoromban égtem először spontán. Az iskolai menzában lerántottam egy csomó pléhtálcát. Nagyon csörögtek... mindenki engem nézett... Akkorát égtem, de tényleg! :)
Komolyan. Furcsa ez. Láttam fotókat. egy embert még a krematóriumban isnehéz úgy elégetni, hogy csak hamu maradjon belőlle. Itt meg csak úgy megy. Meg amikor az anyuka kimegy a konyhába hozni egy kis vizet és spontánég. Furcsa. Reméllem én nem fogok. :) Bár a South Parkban van egy módszer Öngyulladás ellen. :) -
#298 Szeretnél spontánégni? Nem fog menni mert csak spontán akarat nélkül lehetséges. -
#297 spontaneges.lap.hu-val próbálkoztál már? -
kurzor #296 valaki tudna adni egy honlap címet ahol többet is megtudok a spontánégésrőr?
-
Anotino #295 Nemcsak, hogy letezik ra tudomanyos magyarazat, de mestersegesen is kivalthato. Bar ez utobbi az elobbi kovetkezmenyenek koszonheto :) -
#294 nem paranormális, létezik rá tudományos magyarázat is. Akit érdekel, nézzen utána.., vagy legalább olvasson vissza -
Prof William #293 De mivel sokan a hatodik érzéket is paranormális jelenségnek tekintik ezért...
Sztem amit ma paranormális jelenségnek vélünk az is meg lessz maygaréázva és mlg mindig furcsa lessz pl a szellem de akkor már nem fog paranormális jelenségnek számítani. -
palack #292 Ez teljesen normális. Vagyis nem para :-) -
DJviolin #291 A Deja Vue érzés szerintem mindenkinek van (nekem is), csak az átlagpolgár azért nem vallja be, mert nem akarja, hogy hülyének nézzék. A Deja Vue érzés lehet egy mozdulat, egy mondat, amit te mondasz vagy más, esetleg egy baleset. És általában mindig az eset után tör rá az emberre, és kis idő mulva el is felejti. Tudom. Mert nálam is így van. Nem kell mögötte semmi paranormális jelenséget keresni. Ez a hatodik érzék. Van és kész! -
#290 Nekem régen voltak ilyen deja vue érzéseim, álmaim, ma már ritkábban. Régen nagyon soxor volt! Sőt volt olyan is, erről fogalmam sincs hogy mi, hogy, miért, csak úgy volt: kiléptem a kapun és körbenéztem, tőlem egy jó 100-150 méterre volt 2 ember. Namost ahogy hirtelen rájuk néztem egy pillanatra úgy tűnt mintha tőlem egy lépésre lennének, minden részletet pontosan láttam rajtuk, de mindez csak egy pillanatig tartott! Lehettem vagy 10 éves, nagyon meglepődtem hogy mi az isten történet. Azóta talán még egyszer történt ilyen!
Na ezt magyarázzátok!!! -
#289 megint a deja vue vs. jövőbe látás. :D -
#288 :)
nekem régebben volt egy álmom, amiben egy padon ?ltem a budapesti őszi cipő- és ruhavásáron (Népstadionnál).
Szal egy padon ültem és vártam, anyukám előttem nézte a cipőket. nagyonis emléxek az álomra!
fél évvel később teljhesen ugyanaz történt meg :)
másik
többször jáccottam már el ilyen esetekkel
barátommal beszélgetek, majd beugrik hogy ezt már láttam vhol és gyorsan előjön a nagy "jövő" :D általában végigvezetem a dejavu végéig, de csináltam ebben az esetben is egy olyat, hogy nem azt mondtam amire emlékeztem, de a válasz tökugyanaz volt!
valaki tudja a titkát? engem érdekelne, de lusta vagyok utánanézni :) -
#287 Az utolsó sorokról más a véleményem.
A "Sátán" erős bűntudatot, és félelmet szül. -
zombinyuszi #286 Jegyezzetek meg jol nincsenek demonok, szellemek, meg ilyen szarhazi lenyek, a gonosz vagyis a satan szimbolokius csak a hulyek veszik be a meseket TI NEM VAGYTOK azok igy nem hisztek ilyen szarsagoknak ugye?
Biblia szerint a satan az emberi bun azaz te magad vagy onmagad demona ha elkovetsz valami csuf dolgot akkor csak magadra vess mivel buntudatod van mert ugy te tudod hogy elkovetted amit elkovettel es felsz mert ha kiderul jaj neked...szoval ennyi a dolog lenyege a Szent konyv is csak azert tanit a jo dolgokra hogy ne felj onmagadtol ne idezz magadban satani szarsagokat elj buntelenul..:))
Norbi England, Basingstoke -
#285 KEll csinálni egy "boldog szülinapot a január elsejeieknek"
Sokan örülnének neki. :D -
#284 jó akkor ontopic:
részeg télapó mennyire paranormális? :) -
#283 jah, vagy csak tök poénként beírta -
#282 szerinted "január 1-re " csinálnak gyereket? Tisztában vagy úgy a terhesség menetével? Ugye tudod, hogy 100%-ra nem lehet megmondani mikor fog jönni a kisember...
A titok annyi, hogy valszeg regisztráláskor az alapot nyomták ami ugye Jan.1. kb ez a nagy rejtély, mint ahogy sok reges oldal tele van ajkai emberrel, persze azért mert a jelöld ki a várost rublikánál Ajka az első...
Erről ennyit... -
DJviolin #281 Én szerintem ez sokkal paranormálisabb jelenség, hogy mindenki pont január 1-re csinál gyereket, mint a szakállas bácsik bicikliküllővel a kezükben keresik a szobában a negatív erőket. -
#280 Sokan azt sem képesek megérteni, hogy saját maguk is a világ és a természet részei vagyunk. Megölhetjük a környezetet, megölhetjük magunkat ezzel, de mit vesztünk, ha soha nem volt semmink? Legalábbis én úgy érzem, hogy születésemmel semmit nem hoztam a világba, és halálommal semmi nem fog belőle eltávozni. -
DJviolin #279 Mai, azaz január 2.-ai szülinaposok: 12 fő -
Prof William #278 Parajelenségnek mert nem értené...
Mi is így vagyunk ezekkel. Nem értjük ezért hűűűűűűűűűű! Természetfelettinek tartjuk, pedig semmi sincs a természet felettt... Ezek is a természet részei, csak mivel nem értjük őket ezért tartjuk természetfelettinek.
Huh... Reméllem érthető volt. -
#277 Ez most hogy jön ide...? LOL! -
#276 és az ösember mit szolna egy televiziohoz??
minek nevezzné???
-
DJviolin #275 Paranormális jelenséget akartok? Nézzétek meg a január elsejei szülinaposokat. 53fő. -
#274 mik vannak! én elhiszem, sztem van túlvilági élet... :o :o -
Prof William #273 Rokonunknál is volt hasonló... Ott a nagyapó 97-éves kis öreg azt mondta hogy majd bekopogtat az ablakon ha meghalt...
A temetése estéjén be is kopogott, ráadásul a kopogás pont abban a ritmusban volt mint ahoyg az öreg szokta.
Ez többet nem ismétlődött meg. (Biztos megelégedett egyszerialkalomal is az öreg.)
-
#272 kkkhhöhhm, nem is tudtam, hogy van az SG-n külön "tudományos eszmecsere" rész, pedig itt vagyok egy ideje... :) na mind1 fogok ide is jönni.
Leírok két dolgot, amire ketten is tanúk vagyunk, és máig nemtom mi volt az oka...
Anno amikor a feleségemmel megismerkedtem, és elkezdtem hozzájuk járni, a nagyapja haldoklott... ágyhoz volt már akkor kötve, és sajnos mindig úgy jött ki, hogy nem tudtam találkozni vele. Pedig mindenki úgy akarta, hogy csak egyszer tudjak beszélni vele, legalább egy kézfogás erejéig,mert állítólag testalkatra, jellemre, stílusra szakasztott olyan vagyok mint az öreg, és nagyon szeretet volna látni...Na ez nem jött be, és szegény meghalt /RIP/. Ezekután rengeteg családi beszélgetésen feljött a szó, hogy de kár, hogy az öreg nem ismerhetett meg engem, és én sem őt, merthát ugye a legkedvesebb/!/ unokájának lettem a férje stb...
Na telt az idő, sógornőmék is abba a faluba költöztek vissza, ahol anyósomék laktak, és sok buliba, meg horgászatra jártunk ki hozzájuk, és ilyenkor anyósoméknál aludtunk, mert kib@szott nagy a házuk, és ugye se a feleségem se a nővére nem lakik már ott...Egyszer éjjel arra ébredtem, hogy valaki nézi ahogy alszom. Nem álmodtam, nem voltam részeg, TUDTAM, hogy valaki van a szobában és NÉZ ahogy fekszem. Ezt ebédkor elmondtam az asszonynak, és azt válaszolt, hogy OMG, ő nem akarta hangoztatni, de éjjel felébredt, hogy valaki ballag fel hozzánk a lépcsőn az emeletre, csak eddig nem akarta mondani, nehogy fossak...Abban a házban nőtt fel, tudja melyik zaj mit jelent, és pl az apósom tuti nem volt, mert ő lent horkolt a hálóban, anyósom alatt meg nem ropog a lépcső, mert nem akkora darab. Na mind1.
Ugyanitt erre rá egy évre kb egyszer nyári éjjel felkeltem, mondom rágyújtok, mert kib@szott meleg volt, meg aludni sem tudtam. Mit látok a padlószőnyegen? Egy vizes emberi talp nyomát a szőnyegben. Hirtelen azt sem tudtam mihez kezdjek, asszonyt felkiabáltam, mondom nézd meg b+, mert ezt nekem el nem hiszi senki, ha elmondom... Nem érzéki csalódás, nem penész, nem szálhiba a szőnyegben, hanem egy 44-45ös emberi talp vizes nyoma a szőnyegen. Semmi értelmes magyarázatot nem találtam rá azóta sem hogy került oda...
Hacsak nem az öreg mégis megnézett magának a túlvilágról! Remélem elégedett! -
partotmos #271 nem szeretnék tolakodó lenni, de feltennék egy kérdést:
tagja vagy vmely vallási felekezetnek, vagy egyéb más csoportosulásnak?
vagy lehet, hogy csak oltogatsz? -
Zsoldos #270 Bevezették a gyogyóba az internetet? -
feketeribizli #269 Miután egyedül nem megy, igy hát halgatok már 15 éve, de most leirtam kinomban, hogy én ilyen világot sosem képzeltem magamnak polgárok.
Ti ilyet akartatok? -
feketeribizli #268 Igen, a kisértés miatt!
Miért kell ugy éljek nap mint nap, hogy az ártatlan ujságárusok kisértsenek meg erotikus lapjaik tucatjaival, vagyis ha az állam engedi, azt kéne megverni!