4159
UFO-k,szellemek,meg ilyenek...
  • mateos
    én nem hiszek az UFÓkban ,
  • Laalee
    az nemert mert az jo volt és kész
  • Lteebee
    Hazudsz is?

Nem baj, ott is megkaptad a sárgádat.
  • Laalee
    jovan jovan igerem több szar poen nem lesz
  • Lteebee
    Sárgalap Laalee-nak!
  • Assassin
    Öööö kezeltesd magad.
  • Laalee
    lehet, de akor mivel magyarazod azt a szmatalan megmagyarazhatatlan esetet
  • Assassin
    Inkább csak a vak véletlennek tudnám be a dolgot.
  • Laalee
    lehet ezis egy paranormalis eset volt.
  • Assassin
    Nem vártam volna tőled ilyen komoly kérdést:)
  • Laalee
    engem az elöbbi erdekelt köszi.
  • Assassin
    Nagyon egyszerű,egy fának a belsőszíjácsrétegét vágják és préselik...
    Humorszinten pedig egy fél pontot kapsz érte:)Bár nemtom a zsűri többi tagja mit ad majd...
  • Laalee
    most a parafa az mi??
  • Assassin
    Nem de néha bejön rajta a tálibok susmusolása,hogyaszongya:Salembinladenboumboumwtcbaszomadta
  • Lteebee
    És éget néha?
  • Assassin
    Nem tudom megnézni mert valami tányérszerű,nagy izé eltakarja a kilátást...
  • Laalee
    :)
    nezd meg nincs e parabola a seggedbe :)
  • Lteebee
    Azt hiszem, itt nem volt semmi paraizé, legfeljebb nem emlékszel az italtól.
  • Assassin
    Én egyszer kissé beállítva mentem hazafelé egy haverral,aki öt percnyire lakik tölem.Éjfélkor értünk az ő pecójához és én indultam is tovább...
    Emlkékszem végig ahogy mentem az úton (és nem emlékszem semmi anomáliára)de valahogy fél 3-ra sikerült hazaérni...
  • Lteebee
    És előtte nem fürödtél pár hétig és a lábad is üszkösödik egy kicsit.
  • Laalee
    föleg ha fürdes utan iszod
  • Lteebee
    Ha megiszod, tuti, hogy beájulsz.
  • dewdew
    Jo neked, legalabb olcson be tudsz ajulni, eleg hozza egy kad viz...
  • Waterhorse
    Ilyen velem is volt. Csak én meg fürödtem kijöttem a fürdöböl és nem tudta most csak ültem a kádban vagy fürödtem is, mondom biztos fürödtem mert a csobogásra emlékszem. Teljesen olyan hatást keltett az a 10 perc mint amikor bepiálok, pedig ekkor men is ittam semmit.
  • Laalee
    nemtudom nekem nem a kellemes emlekeim köze tartozik.
  • Lteebee
    Az is jó!

De már nem vágyom rá.
  • Laalee
    hat nekem is volt ilyen emlek kimaradás de az inkabb az alkoholra fogghato mint a para jelenségre :) pl 1 uveg hp utan nem tudtam mivan velem és masnap meseltek el...
  • Lteebee
    Amikor gyalog jártam suliba, gyakran kiesett az a 12 perces út. Egyszerűen fogalmam sincs, mit láttam útközben.
  • D3t0nat0r
    G@b0r: Biztos a magyar hadsereg próbálkozott frissen lenyúlt EMP bombájával ;)

Más, ti éltetek már meg időkimaradást? Mondjuk a következő eset a kimerültségre fogható inkább, de akkor is durva volt. Reggel 6 os vonattal mentem haverommal Debrecenbe, kb hajnali 2 kor aludtam el, szóval jó álmos voltam. Odafele szundítottam is, szépeket álmodtam. Egyszercsak felébredek, látom, hogy jön a kabin felé a kalauz, majd nem jön be, hanem tovább megy, az ajtó nem nyílt ki. Később, mikor megérkeztünk Debrecenbe mondtam a haveromnak, hogy Jéé, nem jött a kalauz kezelni a jegyet, figyelted? Erre ő megdöbbent fejjel közölte velem, hogy a kalauz bejött a fülkébe, ő(mármint a haverom) próbált engem felébreszteni, ordított a fülembe ahogy bírt de semmi, nyitott szemmel(!!) ott bámultam magam elé. Kivette a zsebemből a jegyet, majd odaadta a kalauznak. Ez nekem teljesen kiesett. Semmi álom. Azt láttam, hogy jön a kalauz, és továbbmegy, nem is vettem észre, hogy mozdult volna a kabinajtó...
  • G@b0r
    háát én is láttam egy elég durva dolgot nyáron a nyaralónkban amikor egyedü voltam egyszer áramszünet volt. Minden kikapcsolódott 2 mp-re kábé. ez még nem is lenne baj csak amikor megnéztem az elemes ébresztőórát 1 perccel késöbb akkor 00:01-et mutatott mint amikor kihuzzák a dugót az elektromos órákból aztán ujra be.Pedig az óra azelött jól járt és akkor nem éjfél volt...
    Ezt azóta se tudtam megmagyarázni pedig nem hiszek az ufókban sem az ilyen más cuccokban
  • Marki
    FIDESZ tv-t nem nézek
  • Marki
    Rég láttam azt is.
  • Marki
    Nekem is voltak ilyen furtsaságaim.
    De a txt ilyen. Főleg az M1-nél.
  • Nyiri
    Vazz!
    Tegnap neztem a TXT-t és amikor beutottem a megnezendo oldalszamot megallt a szamlalo 666-nal (komolyan)!!! Kezdek felni a tv-nktol :P
  • Lteebee
    Ne hívd ki a sorsot!
  • mateos
    ÁÁ DEHOGY
  • mateos
    BADARSÁG
  • mateos
    NAMIND1 , NINCSENEK SZELLEMEK
  • mateos
    RÖGTÖN TUDTAM , HOGY TE VAGY :-)
  • dewdew
    :)