42
filmkészités és filmtrükkök
-
#42 ja. de ez már tok. -
#41 ez nem semmi ember :D -
#40 kössz szépen obsolete erre vártam már miótaés mostvégre valaki leírta.A laser kardosdolgotadobe after effectsben mondták amúgy ahoz értessz? -
#39 Jét = Két (2) -
#38 Jét dologban vitatkoznék: mi az hogy DV anyag használatakor nem fogja vinyóvel bírni? Minden videoeditáláshoz sok hely kell, manapság meg röhejesen olcsók a HDD árak, egy 80GB-os 7200 rpm-es (ez a sebesség már kell a DV-hez) winchesterrel már simán el lehet indulni. Azonkívül ha DV-re dolgozik, akkor nehogy már analóg kártyát ajánlj neki, felesleges minöségromlás lenne... -
Pew #36 Sziasztok! Mi is voltunk olyan bolondok hogy elkezdtünk egy filmet forgatni. De mi maximalisták vagyunk és megszeretnénk csúcsra csinálni a filmet. A stáb összeállításánál tartunk. Tehát bárki aki tehetséget érez magában animációban, grafikában, diszletezésben , vagy hasonló büvészmutatványokat jelenkezetek. [email protected] Több információt csak "referencia" anygok után adunk. Jelige: Szigorúan non-profit alapon. -
#35 DE JÓ!!Na tudja valaki használni Az Adobe After effectset?Milyen átalakítót vettél LTeeBea? -
#34 Alacsony ktgvet. starwars. -
-
#32 mi ezt a vizzel jaccuk :) le az aknaba vizoraforditas, medence feltöltes, locsolás stb, majd vizora visszabuzeralas :) -
#31 Mi időnként forgatunk(vettem hozzá egy ilyen nyomtató-átkapcsoló kütyüt) és így nem olyan feltűnő. -
#30 mé ti fizettek ért? :)
bekel kötni forditva es a villamos muvek fizet nektek :) -
#29 tudom milyen programmal csinálták a trükküket:
DOBE AFTER EFFECTS -
#28 És a villanyáram? -
#27 ha mar van otthon akor a film szempontjabol nem kerul penzbe... -
#26 Jó lehet egy ingyen kamera meg egy semmibe se kerülő editáló gép... -
#25 hat ha van kamerad barataid akik szerepelnek és egy editalo geped akor semibe se kerül... a null forintot a tamogatasra ertettem -
#24 Mert az! -
Nyiri #23 Laalee: ne mond mar hogy semmibe sem kerult mert akkor elkezdek filmezni én is :P -
#22 mondta valaki hogy nem az? ahhoz kepest hogy 0 forintbol keszult szerintem remek -
#21 Én meg majd azzal villogok, hogy személyes ismerösöm a klub elnöke. -
#20 akkor is super a magyar Star Wars fil a Sötét oldal! -
#19 :))) na ezaz... csodálatos érzés lehet... már előre irigyellek -
#18 majd ha nyernek vlee oszkart akor megyek a fokuszba vilogni hogy a mi pincenkbe keszitettek :) -
#17 ez igy szokott működni nem? -
#16 ez tény de ettöl mer lennek hires? -
#15 de ott lax :) -
#14 mer en lennek hires? a haz lett megörökitve... -
#13 te ilyen híres vagy? a ti pincétek zarándokhely lesz, mint Tunéziában Mos Eisley -
#12 ha most a magyar sw filmrol van szo azt itt forgattak a mi pincenkben tok mokas volt :) megyek reggel a dolgomra azt szembejön 2 birodalmi katona ugy kirohogtem öket... -
Nyiri #11 Photoshop!
Majd lehet hogy keszitek egyet
ha lesz ra idom
-
#10 aha.Már próbáltam képkockákra bonani a videot-t de hogy lehet rá festeni vagy rajzolni? -
Nyiri #9 Lehet hogy azt lattam, mert eleg profi volt!
Figy: barmely videovagoval lehet, persze a komolyabkakkal (en peremiere-t hasznaltam, ami egyszeru és sok mindent tud, meg persze az adobe tulajdosagait megorizte, jol pluginelheto) -
#8 ezeket a dolgokat már én is tudtam.De milyen programmal lehet ezt megcsinálni?A sötét oldalt láttad?Az egy nagyon profi magyar alkotás. -
Nyiri #7 Dolgozni velem= Dolgozni vele, vagyi -m mert igy eleg hulyen hangzik :P -
Nyiri #6 Minek? Mi értelme? Dolgozni velem mint a barom hogy te elvezd!
Bluebox: hat o megvilagitassal megoldhato, de amit a sw-ben latsz azt nem kicsit draga silicon gepekkel csinaltak (ha jol tudom)
Kard: Mar magyarorszagon csinaltak ilyet, amit ugy csinaltak (ahogy lassitasbol lattam) hogy minden kepkockara, felrajzoltak a kardot, meg a loves lezereit, ugyhogy eleg mazo munka, de ha te ezt akarod csinalni akkor sok szerencset!
Amugy én vago voltam egy tvnel (nem vagyok profi) de ha kell segitseg szolj -
#5 na senkji sem tudja? -
ricky #4 ez engem is érdekel -
#3 najó asszem én húzok innen , de gyorsan -
#2 Úgy látom, a megvalósítástól még távol vagy, egyenlöre csak a "de jó lenne" szócsoport kering a fejedben.:))