nosztalgia 80-as évek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunnenkoenig
Testver! :-)

Erdö Szellemet nekem is megkene nezni ujra.
Annak idejen vagy 100-szor lattam. Nemetül, angolul, hollandul mindenfele felirattal, csak megerteni nem ertettem sose, mit pofaznak benne, mert hangalamondas egyiken sem volt :-))

Jano
Hö! Zipzáras farzsebû RITT farmer! :D
Erdõ szellemét (Evil Dead az igazi címe) most néztem meg kb 12 év után ismét. Sokat röhögtem!
Quartz-játék témában ász voltam az osztályban a 3 csúcsminõségû spílemmel. Állandóan azt nyomtuk lent a játszótér mellett. :D

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Hunnenkoenig
Ritt es Casucci farmerek vetelkedöje? Legalabbis nalunk a telepen mindig vita volt, melyik a jobb, holott szerintem mindkettö tök egyforma volt.
Nekem RITT-em volt.

Jo kis zenek. Volt egy nagy becsben örzött videokazettam, ami tele volt az MTV-röl felvett zenekkel. Limahl: Never ending story, Wham: Wild Boys stb. Majdnem minden heten legalabb 2x vegigneztük.
Nagy videozasok haverokkal. Ritka volt a video, de az egyik szomszed mindig odaadta, mert ö sosem volt otthon es olyankor vagy 30 ember tömörült nalunk a nagyszobaban. Anyamek meg egesz nap a konyhaban ücsörögtek :-))

Elsö filmem az erdö szelleme volt. De pentek 13, freddy krüger, poltergeist sem voltak utolsok :-)

A legjobban az tetszett, hogy kaptal valahonnan 3 kazettat es ha megnezted, atvitted a masik haverhoz, aki megint adott erte harmat es minden film igy ment at vagy 50 emberen, de a legjobb volt, hogy mindig vissza is került hozzad epsegben.

Ugyan ez volt a quartz-jatekokkal is.
Egyebkent azota sem lattam olyan jatekokat, mint amilyenek annak idejen nalam megfordultak.

Emlekszem egy olyan autoversenyesre, ami ugy nezett ki mint egy tavcsö es bele kellett nezni es 3D-ben ment a tema, mert ket kijelzöje volt. Minden szemre egy. Ja es szines volt!

Manta
Útba esik jövet-menet, a takarékszövetkezet.
Körös-körül Univerzál (van is egy ilyem hamutartóm)
Manta
Biztos volt már, de nem olvasok vissza: fém, pedálos moszkvics? mindig olyat akartam, de megtagadták tõlem a szüleim :)
Hunnenkoenig
Ugy latom itt nehanyan fiatalabbak, mint, hogy erdemben tudjanak hozzaszolni a 80' evekhez!

Knight Ridert sosem vetitettek magyarorszagon legalabb 90'-ig!

A Hupikek Törpikek sem ment sosem a TV-ben!

Egyebkent ki emlekszik meg a "Klumpa" Örületre?
Azok a magasitott fatalpas börpapucsok? Mindenki abban jart...Mennyit rinyaltam anyamnak, hogy vegyen, aztan amikor megengedte, nem volt olyan mint amilyet akartam, csak 1 szammal kissebben, de szartam ra. Megvetettem, aztan egesz nyaron fajt a sarkam, mert kilogott a papucsbol :-)))

vizes

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

cenobite
A véreshurkát én is letöltöttem valamelyik nap. Nagyon jó volt újra látni. Mikor kölyök voltam nem is sejtettem, hogy ennyire jó lesz visszaemlékezni ezekre a dolgokra.

gamertag: kenobita

Dzsini
http://civis.wigner.bme.hu/020430reklam/
http://www.qsl.net/ha5bw/html/mpg_links.htm
http://inertia.d2.hu/stuff/80/

mind3 helyen ugyanazok vannak: jóóóókis reklámok régenrõl :) (Véreshurka, Tiszacipõ, stb... )

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Penya
Fuu nekunk Unitra a radio volt.. meg ilyen hagyomanyos mono... Mamamnak meg mindig olyan van:) Unitra az telleg lengyel csoda volt.. :)

cenobite
Most találtam 1 oldalt, igaz régebbi cuccok is vannak rajta mint a 80-as évek, de érdekes:

http://mitglied.lycos.de/recept/v/utazas-a.html

cenobite
Mi is vettünk fel sok baromságot. Saját magunk által kitalált vetélkedõket+ilyesmiket. Ehhh... A mi csodamagnónk márkája Unitra volt! Asszem valami lengyel téma.

Penya
Hulyesegkazetta rulz! :))) En is gyartottam anno jol. Jokis Mk-29-el ;)

Skolnyik!!!!
mosjutott eszembe bázz:))))
bátyámnak volt hátúl ültam õ meg tekert be is ment a lábam a küllõk közé-kulcscsonttörés bejáccott:)
Igen:D
volt belõle nekünk is imádtam taposni a színes mûanyag fröccsöntöt csatos szandálommal ami mindíg kidõrzsölte a lábam és állandóan kavics szorult a talpába de-utáltam.:)
Vasárnap reggelenként gyalok-kakukk pizsibe nyomultunk a bratyóimmal a tv elõtt.
83-84 kazettás magnó+rádió combó!!
gyártottuk a "hülyeség" kazettát a mai napig megvan, ott nyekergek rajta :))))
TIBI
na jó akkor 80-as évek vége

^^

Penya
Van kepem is csak nem tom belinkelni mert bena vagyok :)

Penya
'Jegkunyho' alaku, palma markaju, kek matracpumpa! :)

I.C.ram
hu azokkal mennyit szorakoztam :)9
Penya
Az nem volt olyan regi. Inkabb 91-92 korul ment.

TIBI
bip penre ki emlékszik könyv meg egy kis elektronikus ceruza és zöldet világitott meghangot adott amikor jóvolt a válasz

^^

TIBI
arra én is

^^

Rozsomák
asziszem nekem van egy
a multkor kaptam egy kiálításom szép nagy betükkel rá van irva hogy MÁV

én most töltöm a 25-t októberben:))) yól elszaladt az utolsó 5 év..... már 5 foci vb-t láttam bazzeg..... nem semmi:)
vizes
asse rossz

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

lck
07.31=36
vizes
Mit panaszkodsz!?
Nálam még rosszabb a helyzet...
Még néhány nap és 31...

gyermekkorúak méé írnak ide?????

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

Köszönöm. Majd iszok az egészségedre.
Lteebee
Nekem sincs már sok 20-as évem:(

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Öreg szar vagyok. Már csak napok kérdése és itt van a kerek 30.
Lteebee
Szappanos vízzel kellett tisztítani.

Ami most a kezembe került, annak elöregedett az anyaga, vagy mi a szösz. Teljesen használhatatlan, pedig itt a melóhelyen akartam vele jópofáskodni. Megdöglött szegény...
Lteebee
Nekem volt.
Csúnya lila színe volt és ha az ablakra dobtad, ahol lement, tiszta lett az ablak.

Lteebee
Utáltam azt is, meg a leót is, mert nem ízlett a csoki rajta.

TIBI
Panda jégkrémre kiemlékszik most találtam a a kertünkben amikor felvertük a betont

^^

A kezembe akadt mostanság egy üvegen lefelé mászó gumipók (már nem mászik - biztos megdöglött), emlékszem, mekkora divat volt ez annak idején. Persze nekem nem volt, mert kurva sokba került. Emlékeztek rá?
Penya
http://net.szerencsejatek.hu/reporth/decade.html

Penya
Szerintem az meg Express Money volt :) otthon vagyok ilyen temaba ;)

Penya
Szerintem az nem PONGO hanem Bongo volt. Asszem az volt a szlogenje hogy 10ft-ert 10 millio(vagy egy) mar nemtom :)

I.C.ram
nekem megvannak VCD majdnem az osszes Bujtor filmek :)) bibibe :))
Darkon
Bazzee korán kezdõdött lemaradtam:(

Born to win

Darkon
Ez az a sorsjegy aminek az elején ha jól emlékszem amerikai zászló volt?(mert olyat találtam egyszer eldobva a földön még anno, 500 Ft volt rajta akkoriban még nagy pénznek számított:)

Born to win

cenobite
M1. Most megy: Pogány madonna! Ötvös Csöpi rulz! :)

TIBI
A PONGO-ra ki emlékszik?Valami sorsjegy lehetett vagy mi.Mindíg a hupikék törpikék elõtt reklámozták hétköznap.

^^

I.C.ram
en a regi sorozatokat szerettem nagyon mint pl Dukes of Hazzard, Knight Rider, Starsky & Hutch, Cojack (asszem jol irtam), Calambo (ezt szerintem tuti nem irtam jol :)) hu ezeket a sorozatok regen mindig neztem marha jok voltak! szerencsere nehanyat meg most is adnak de kb mar csak a 10%-at :(( ekkor meg tudtak sorozatokat gyartani ahol a nezo is probalt nyomozni stb most meg a mocsok del-amerikaiak nyomatjak ezeket a szarabbnal szarabb es kibogozhatatlanabnal kibogozhatatlanabb sorozatokat ahol ha kihagysz egy reszt akkor mar azt se tudod ki kinek a lanya/fia es ki kinek gyilkosa... suxx!! en ugy betltanam ezeket a sorozatokat pfujj!
Darkon
Ninja filmek(Amerikai ninja, Sho Koshugi, Májkel Duikofff stb;)megnézése majd azok leutánzása élõben:), köpõcsövezés(töltény:borókabogyó), betyárkodás;)

Born to win

MuERTe
A jó kis magasszárú Tisza tornacipõk után komoly nosztalgiát érzek!
Az volt csak ám a termék, de ez a gagyi kínai sz@r kiszorította a piacról. Pedig az lazán bírta egy évig, emezek meg 1 hónap alatt lefoszlanak az ember lábáról.
cenobite
Ezt nemrég találtam a mosonok.hu-n: Lehet, hogy volt már egy pár, most csak úgy kopi-pészt-elek egy párat...

- Gõgös Gúnár Gedeon
- Legalabb egy vagott vagy repedt seb a fejen (lanyoknak nem szukseges), kollegium, atbulizott ejszaka
- Ürhajóssapka, cicanadrag
- Kakasosnyalóka,BoneyM-es tükör,Sandokanos pénctárca
- Az elso berugas (iskolai kirandulason)
- Elso cigaretta (lehetoleg fiuveceben)
- Tisza cipo
- Trapper farmer
- Lolka Bolka, Fulesmacko, Nu pagagyi (a szoci Tomesdzseri)
- Csandazas tomegkozlekedesi eszkozon
- Boges a lengyelpiacon, mert anyu nem vesz moncsicsit
- Vuk
- Kisherceg
- Mumpsz
- RotLing ceruza
- jojó
- gyöngyözés
- Kvarcjatek
- 20 gombos(számológépes) óra
- Muanyagpapucs, aminek a pántja a nagylábujj és a 2.ujjad között volt rögzítve(színei:rózsaszín, foszöld)
- Tv-torna
- Tv Maci
- Senior melegíto
- Scsipovocssné a Van benne valamibol
- Zsebtévé
- Bummmm!
- Terc
- Bingó
- Tízen Túliak Társasága
- Csepü, Lapu, Gongyola!
- Kapcsoltam!
- Más idétlen vetélkedok, lehetoleg Rózsa Gyurival
- Biga-csiga és batka manó
- Rumcájsz
- Süsü a sárkány
- Speibl és hurvinyek (vagy mi ...)
- Semmi kétség, Rávisz a segítség...
- 8 évet várni 1200-es ladára
- számháború,
- békázás,
- pom-pom,
- rumcájz,
- magyar népmesék,
- kockásfülu nyúl,
- hazaszökés az oviból,
- ki nevet a végén,
- moncsicsi,
- 20 rágó szájbagyömöszkölése és kifújása
- min. heti egyszer mászókáról leesés /term. a legnagyobbról/
- bicikli kontra kocsi esete
- ablak berugása lasztival,
- forróvízzel megtöltött zacskó dobálása az emeletrol
- Csovezes stegen illetve balatoni strandon 3 napig.
- Szajban nyalgyujtesi verseny (kozben egymas rohogtetese).
- Becsongetunk es elfutunk jatek. Lyukasoraban kisfroccsozes es a kocsmaban tanarokkkal osszetalalkozas
- Szivatás damilra kötött pénctárcával
- Varni, hogya szülök elmenjanek, es uténa szexfilmre vagy ujsagra kiverni...
- takonyevés
- Szigorúan KGST gyártmányú 50 cm3 segédmotor tuningolás, buherálás, gatya benzinre ráköltés
- Középiskolában anno kötelezo oszi egy hét közhasznú munka (alma-, krumpli-, stb szedés)
- panelházban a lépcso legmagasabb fokáról való leugrás /lebukás/ ill. - a korlátról való kilengés,
- ellenorzo hamisítás, és lebukás
- csokiolvasztás a radiátoron,
- fára mászás és onnan eszeveszettul fütyülés,
- telefonbetyárkodás
- `Hogy fog kinezni az alairasom felnott koromban`
ezt gyakorolni.
- Volt nektek távirányítós wartburgotok ?
- Alfa Kockás Robur Galaktika
- Delfin könyvek
- Mi leszek ha nagy leszek,
- Bmx
- Színes gömbrágó (4-es vagy nagyon hosszú kiszerelésben)
- Elso csók,szerelem,kamaty
- Kórház(mandula, vakbél, sérv....)
- Oviskori hegek
- "Másodikbé sorakozóóóóóó"
- iskolakoppeny
- Amerikabol jottem
- Alt. isk. pletyka(Geza szereti Evit)
- Korhaz a varos szelen
- Szunidei matine
- Delben (nem) aludni az oviban
- Karacsonykor elmenni a nagymamahoz, mig a szulok diszitik a fat
- Elhinni, hogy van telapo
- kölyökido,
- Grant kapitány gyermekei,
- ABC csokik,
- Süsü,
- reggeli torna,
- Sandokan,
- a régi szolocukor,
- krétaevés,
- vizes táblára krétával vastagon rajzolni,
- nadrágfelhajtás + zoknilehajtás,
- puma cipo /még ma is megvan/
- farsang /midnig mi nyertünk/
- donald rágó papír gyujtés,
- dacból világgá menés(persze nem jutsz tovább a szomszéd utcánál)
- papírrepülok dobálása 3. emeleti erkélyrol
- motorkerékpár hazatolása minimum 15 km-rol
- moncsicsi (már nem tom mi is volt valójában)
- pucérnos Fekete Péter (kártya)
- papírgyujés (ált. suliban) és semmit nem vinni, ezért büntetésbol nem részt venni a kisdobos foglalkozáson
- menzakaja eltüntetése
- eloször ülni nyugati kocsiban (lepukkant dízel merci taxi, valamikor 1986 környékén)
- 32 színu filctoll készlet
- az elso video
- a hittérítoket elküldeni a halálba
- TV-torna
- Bud Spencer & Terence Hill film
- Tom & Jerry
- kék fény interjúk
- Füles mackó mond most nektek szép meséket gyerekek...
- turbo rágó
- autós, kamionos, repülos...kártya
- padrafirkálás, padon levelezés
- az elso piromániás megnyilvánulás
- gumi ajándékozása ált. iskolai mikulásünnepségen
- minden napra 1 kérdés (könyv)
- száfrucsínsz, Láfájet... Skála
- az elso gipszelés (kéz és/vagy lábtörés)
- olyan messzire elsétálni otthonról (a természetbe), hogy kifele menet fáradsz el annyira, hogy úgy érzed nem bírsz hazamenni.
- szarrá ázni nyáron
- télen biciklizni, mert azt hiszed rohadt kemény vagy és izomból pofára esni.

lck
De aztán kiszedték belõle a lényeget ( valami toluol vagy mi? ), igy már nem volt jó, de nem is ragadt annyira.