685
Kinek, mi jut eszébe a 80-as évekről?
-
#125 És az oviban a filmvetítések?
Volt donáldkacsa, meg plútó...
Donald rágó? -
#124 azaz nagyon kircso kis masina volt :) meg megvan valahol a padláson. -
Ali #123 Ha a "malac" formájú vetitőre gondoltok, a Pecsa bolhapiacon még mindíg lehet kapni, rengeteg filmmel. Egy-két óra után úgy átforrósodott, hogy tojást lehetett volna sütni rajta. -
#122 jaja a badoglemezböl :) -
#121 párszor megégettem a kezem... szép kék diavetítő :) -
#120 megvolt az összes indiantörtenet diavaltozata :) volt olyan hogy 2-3 tekercs is volt... -
#119 azert anno milyen allat volt az estimese a diavetitovel :) -
#118 annyira nem nosztalgiazok :)
majd ha kapok bambit rakerdezek:) -
#117 majd kérdezz rá szülőknél :) -
#116 ja akor mar reg ovis voltam ! :) bar evvesztes is vagyok ugyhogy... -
#115 max 2 asszem -
#114 83 ban én mar réges rég jartam bölcsibe :) de lehet mar oviba is :) hany ev a bölcsi? -
#112 hahhh és akor hogy mered igenytelennek nevezni :) -
Ali #111 Volt mellette egy "Casablanca Disco" nevű igénytelen hely is. Minden nap volt bunyó. -
#110 Én ott nem voltam, néhány cimbora járt fel néha (ui. nem pesti vagyok), ők mondták, hogy kafa meg minden. Csak aztán ez is mexünt. -
Ali #109 A feketéről jut eszembe: gyakori vendége voltam annak idején a "Fekete Lyuk" nevű kíváló szórakozóhelynek. -
#108 szerinem most arnyaltana ara celzot hogy serinte sötet vagyok...
de sebaj én tudom hol az igazság :) -
#107 De ha teljes napfogyatkozás volt akkor hogy látta meg a napvilágot?Hmm,ebbe bizony beletörne a filózófusok bicskája:) -
#105 És különben is legkisebb mi?Magasság,iq,bátorság vagy mi?:) -
#104 Honnan tudod hogy te vagy a legkisebb? -
#103 brrr mident fogj ra a legkisebbre... -
#102 Semmit ,amit lentebb írtam elsősorban nem rád hanem a megemlített többi arcra vonatkozott.Aztán itt ez a Laalee gyerek ,meg Ltb kicsit megmagyarázták hogy mit gondolok:) -
#100 Ja igen.Látod már a memóriám se a régi:) -
#99 te akor is feketebe jartak most beszeltuk meg par kommentel lentebb :) -
#98 ...voltak más őrületek. -
#97 Ezek a mai fiatalok!BEzzeg a mi időnkben... -
#96 mostanság divat vámpírnak lenni. rengeteg ismerős (lányok is) stabilan feketében járnak, stb... nekik bejön az egész. -
#95 Kíváncsi vagyok a nekromanta nőkön kívül bejön-e még valakinek(mármint szekszuálisan:)) -
#94 nem ő... a producere :) mindenesetre korrekt módon meglovagolt egy divathullámot, és rendesen megszedte magát vele. további előny, hogy az eredeti nevével, smink nélkül nyugodtan visszavonulhat, senki nem ismeri fel :)) -
#93 Azért azt is tegyük hozzá,kezd kifogyni az ötletekből,mind a videoklip ,mind a zene terén...
Egyszóval nem valószínű hogy szobrot fogunk neki állítani. -
#92 Manson-nak semmi baja nincs. egy eltalált image-e van, ami ki lett neki találva úgy, hogy mindenki ismerje és róla beszéljen. bejött. plusz csinál egy kemény, de populáris zenét :) -
#91 Szerintem nem agybeteg, csak átesik a ló másik oldalára. -
#90 de az agybeteg :) ezek meg divatlanyok voltak... -
#89 Van olyan most is csak az már Marilyn Manson hallgat nem Kovács Ákost. -
#88 pedig nagy divat volt volt olyan elvetemult nőszemely aki fekete ruzst is használt... -
#87 Nekem bejöttek a régi bonanza nóták.
Bár sosem akartam emiatt feketében járni. -
#86 Jaja! Feketében járunk. A bonanza első sikerei, no meg The Cure, grufie - korszak... Ehhh, be szép is volt... -
#85 Szerinted elhitte, hogy tud, vagy rájön, hogy viccből írtad?
Vagy lelőttem a poént?
Vagy nem? -
#83 De most legalább tudsz helyesen írni,amit egy páran nem mondhatnak el magukról itt a fórumon:) -
#82 depeche mode. a 80as évek rule :))))
lassan összegyűlik itt egy Mode összes a vinyón :))