108
Electronic Arts - Forma1 2001
-
Toya #108 Ez egy jó kérdés, általában csak konvertálják hozzá a pályákat más programokból (SCGT, F1 2000).
Szerintem még a konvertálás is elég komoly feladat, mert nincs olyan sok pálya a programhoz.
Megjelent a 0.4.9-es végleges verzió...letölthetitek tőlünk...kiváncsi vagyok működik-e mindenkinél rendesen. -
ten155 #106 Barat!
Ezt a problemat (#101) en ugy oldottam meg, hogy letoltottem az onkicsomagolo-s 1.2 update-et, ami egy zip tulkeppen, nem ontelepitos, es az interneten egy srac elkuldte az update-elt, crack-elt (nocd-s) .exe-t amivel aztan tokeletesen megy a dolog. -
Toya #104 Bith: El kell fogadnotok, hogy ez egy fejlesztés alatt álló program.
Mi azért raktuk fel, mert freeware és érdemes rá oda figyelni.
Próbáljátok ki a 0.4.9-es ALFA verziót és ha hibát tapasztaltok benne, akkor jelezzétek a készítők felé.
Hiba esetén a data\ctrlsets\ könyvtárban a kormányhoz tartozó ini file-t is átnéznetek, mert sok esetben ki lehet egyszerűen javítani a hibát.
A Logitech kormányokat Win98 alatt biztosan rendesen kezeli a program és semmi baj nincs vele.
barat: GPL Patch...Hmmmm...talán a gyári CD-vel kellene próbálkoznod és a végleges programmal.
Ezt megismerheted arról, hogy a program bejelentkező képernyőjén az alsó sarokban az 1.0.0.0-ás szám olvasható.
Ha ennél alacsonyabb verziószámot jelez a program, akkor azt tudod mit jelent :-(
Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek !
-
#103 Nálam is szar a racer.:(( A gázt azt magától nyomja pl., kérés nélkül (igen, már állítgattam, de nem segített), valamint elég érdekesen, és rendszertelenül rángatja ki a kezemb?l a kormányt. -
Toya #100 A Racer-t letöltheted tőlünk a http://www.hsw.hu címről.
A Grand Prix Legendsben az 1.1-es patch tartalmazza a Force Feedback támogatást, persze ezen kívül sok javítást is ezen kívül :-) -
Toya #98 Én csak kevés játékkal játszom rendszeresen:
-Rally Trophy: no comment
-Grand Prix Legends: messze a legjobb játék amivel valaha is találkoztam.
-Nascar 4: ezt csak online nyomom, de ott verhetetlen.
-Screamer 4x4: a kedvencem és ráadásul magyar program.
-Racer: az új felfedezésem, freeware program nagyon jó grafikával, szép autókkal, sok pályával és ráadásul szimulátor (nem is játszható gombokkal) -
Toya #97 Nem tudom természetes-e a jelenség (nem sokat játszottam az F1 2001-el), de ha nagyon idegesít akkor vedd alacsonyabbra a FF erejét.
Ezt megteheted a Wingman Profiler programban. -
#96 Próbád ki a Motorhead-et! Igaz kb. 98-as játék, de szerintem még mindig nagyon jó, és grafikailag sem rossz. (a legfrissebb 3-as patch er?sen ajánlott!!!)
De egyébként a kérdésemre még mindig várom a választ :)... -
#94 Naná, hogy az a gond :). Ugyanis a patch-csel kerül bele a FFB támogatás. Colin télleg nem rossz FFB-vel :)). -
#93 Naná, hogy az a gond :). Ugyanis a patch-csel kerül bele a FFB támogatás. Colin télleg nem rossz FFB-vel :)). -
#91 Hi srácok!
Szal, kaptam egy kormányt karácsonyra (végre!!!).
Rájöttem, hogy nem is rossz ez az F1 2001. A legutolsó patchet rátéve, 800x600x16bit, 4x fsaa: kurva jól néz ki, és tökéletesen fut (illetve 22 autóval még nem néztem, mert tesztelgetek, de 2-3 autónál nincs lassulás). (a patch el?tt nálam is szarul ment, még fsaa nélkül is...ja, amúgy egy gef2 pro-m van, és egy dual cerka 550-es win2k)
Na, de amiért írok:
A kormány egy Logitech Wingman Formula Force GP. A kérdésem az lenne, hogy az normális, hogy a proggi ki akarja rántani a kezemb?l a kormányt? :) Tehát izmosan kell szorítani, plusz még ugye az utat is követni kéne kurva gyorsan ;). Én el tudom képzelni, hogy egy valódi F1 kocsiban is így kell tartani a kormányt, de mivel még nem próbáltam :), ezért gondoltam megkérdem, hoyg tényleg jól csinálja-e ezt a proggi. Ha így van, akkor elismerésem az F1 pilótáknak, nem kispálya alehet így vezetni... -
#90 Srácok új magyar F1 2001 oldal nyílt, a HEDGEHOG ARTS honlapján.
Az F1 2001 szekciót Petya a PC GURU sportjátékk rovatának szereksztője készíti (míg én a FIFA részleggel foglalatoskodom).
Nézzétek meg! Érdemes! -
Toya #89 Rakd vissza az eredeti gyári EXE-t a programba és úgy rakd fel a javítást.
Ezután nincs más dolgod mint a nálunk is megtalálható No-CD patch letöltése.
Itt keresgélj a No-CD után !
Remélem elég érthetően sikerült leírnom a dolgokat -
K.András #88 Az biztos hogy nem a gépel van a baj!Azért durva az amit irtál!Ilyen gépel ha nem megy valami akkor elkell dobni azt a lemezt mert összevan csapva! -
Anee #87 esetleg a sgre töltse fel valaki -
#86 Crackelt patcheket lehet találni a www.gamecopyworld.com-on. Érdemes szétnézni néha. -
Air #85 Vegre kijott a varva vart patch. Grafikai, hang es FF javitassal. De ez sajna csak az eredeti CD-s valtozatra megy fel, a crack-elt full CD-sre nem. Ha valaki talalkozik a "cracked patch"-csel valahol a neten, kerem azonnal ertesitsen!!
Elore is koszi!! -
#84 Mellesleg az az érzésem, hogy ez sajnos nem csak itt van igy , nekem legalábbis a NFS5 is kicsit szaggatott, az NHL2001 mondjuk nem szaggat,de azért nem is hasít és még sorolhartnám.
Szóval kezdi nagyon leirni magát az Electronic arts. -
#81 Sziasztok!
Most figyeljetek!
P3 1Ghz+Asus7700GTS+512Mb ram-om van és,
az F1 2001 1024x768 ban kb (nem tulzok) 3 frame per sec- kel megy!Ilyen otvarul megirt jatekot egyebkent meg soha eletemben nem lattam!!!
Kibaszott szar raadasul minden verseny utan amikor vege es oket nyomok akkor kilep a windowsba.
Az a durva,hogy a F1 Racing championship mar 500Mhz Celeronnal es Geforce1-el tökéletesen ment max beállitas mellet 1280x1024 ben is.
Szerintetek ez mi volt a EA sportstol tréfa???
Egyszeruen nem hiszem el!!!
Szoljatok hozzá! -
Razgon #80 Úgy bizony, még mindig a GP3 a király.
Én összeraktam egy 1981-es szezont, már megvan hozzá az összes pálya, van carset is, autóformával. Gilles Villeneuve-el nyomom... -
Cobra11 #79 Elmegy a picsába az EA. Hogy lehet egy ilyen szar programot kiadni? Mi az, hogy nincs Force Feedback támogatás(ugye minek is az 1 2001-es játékba)? Gp3+Season 200patch + 2001 kocsik + 2001 pályák rulez!!!! -
#78 Miért nem használható a gépemre telepített F1 2001?
Konfig: PIII 800EB, RAM 256MB, ASUS V7100 32MB TVOut ,Detonator 21.81 driver
WinME, DX 8.1,
Annyira lassú, szaggat, hogy szószerint élvezhetetlen a játék. Ha a Képernyőfelbontást lejjebb veszem akkor kicsivel jobb, de úgy meg okádék csúnya.
A progihoz nincs serial, de a telepítő bármilyen szám beütésére engedi az installálást. Ez lehet az oka?
-
#76 offtopic
király, hogy fut az nhl és a madden
márcsak abban reménykedem, hogy az új nba is futni fog
ha nem, hülyét kapok, vagy újév előtt ne jelenjen meg (akkor talán beruházok egy kyro II-re) -
Nyiri #75 SirAir: csak egy dolgot felejtettel el hogy a mindegyik nvidia kartya opengl vagy d3d csak, és ezekbol iskabb az uccso!
Volt voodoom és neha orultem ha latja a gepem! -
Nyiri #72 echo, totya: sajnalom, de ez van! en meg akkor valtottam voodoorol nvidiara (riva tnt2) amikor meg ismeretlen volt és mar akkor lathato volt hogy a 3dfx elbassza az egeszet! Utana meg a szo szoros ertelmeben david es goliat harc volt :P
vicces volt nezni a tesztekben hogy az nvidia pici kartya megeszik reggerile a 3dfx oriasi meretu kartyait (neha majdnem 3x elfert volna rajta az nvidias cucc), es amikor megvette a nvidia a 3dfx-t akkor mar tudhato volt hogy a 3df tulajok szivnak mert az nvidia szarik majd a tuti driveriroinak azt parancsolni hogy irjanak voodoora is dx8 meghajtot!
Komolyan sajnallak titeket, ez a kis hozzászolas nem gyunolodas akart lenni.
-
#71 jaigen
majd elfelejtettem, ugye az nvidia vette át a 3dfx-től a fejlesztéseit
nemigaz, hogy nem tudnának írni hozzá egy dx8as drivert
lehet, hogy a voodoo3 nem a leggyorsabb videokártya, de eddig szinte mindennel kompatibilis volt, rendkívül megbízható és tessék... jön az ea és tönkrevág mindent -
#69 T. Voodoo-sok
sajna én attól tartok, hogy az ea teljes 2002 kollekciójához kell dx8 kompatib. videokártya :(((
(nem próbáltam még semmit 2002-est, ha vki játszott már a madden-nel vagy az nhl-lel szóljon!) -
K.András #65 Nincs benne Force feedback?Nem tudom elhinni én még ugyan nem probáltam de amit itt olvasgatok egy jo hozzászolást nem látam még! -
#59 kapja be az ea, mert csak dx8 kompatibilis videokártyával műxik, tehát:
3DFX Voodoo 1,2 and 3 series (including Voodoo Banshee cards)
3D labs Permedia 3
S3 Savage 3D, 4, 2000
kártyások ne szerezzétek be!
meg kapja be a 3dfx is mert nem írt dx8as drivert a voodookhoz (csődbe mentek) :((( -
#53 egy kicsit túl van terhelve a szerver,de azért megy
belmondo.warez.hu-na ez már biztos hogy megy,töltsd le innen -
#51 Fent van még valahol a F1 Racing Championship ?
Mert nekem még nincs meg -
Anee #49 nekem se:)))))) -
Anee #47 warezcenter.warez.hu -
#40 mi az a gpx Patch? -
#38 viszont az jo hogyha falnak mesz picit megrazkodik a kamera nemcsak megall
es a belso nezet meg a hangok jok, a kaszni is jol nez ki
aztan ennyi a tobbi csupa negativ -
Air #33 Mogul!
Azt irtad, idezem: "A FF nagyon vacak", hat ez erdekes, mert nekem nemhogy vacak, hanem total nulla, semmi. Egyaltalan nem zizereg a Logitech Wingman FF-em. Az F1CS2000-ben legalabb lehetett allitani, ha jol emlekszem, de itt meg a menuben sem talaltam meg.
Mas hogy van az FF-fel?? -
ATi #31 igaz, mindkettot az Ubi Soft adta ki, de azert par generacio kulombseg van a F1 Racing Championship es a Racing Simulation kozott... bar ketsegtelen, hogy az F1RC elodje az F1RS
-
ATi #26 mar kijott a F1RC2????
nem valami betaval jatszottal? -
ATi #25 marad az F1RC...
hogy lehet ennyire lekoppintani a GP sorozatot, ezert mar jogdijat kene fizetni a Microprosenak . Inkabb probaltak volna az F1 2000-nek a motorjat fejleszteni es nem egy ujba belevagni, mert ez szerintem eleg gyenge lett. Ha felrakok mindent fullra meg elmegy de alig van fpsem.
Viszont ami nagyon teccik az a Drivin School asszem, ahol lehet gyakorolni a tobbuleses kocsikon. A kocsik formaja nagyon jo lett, tenyleg ugy nez ki a Minardi mint a tvben, tobbi kocsirol nemtom megalapitani 100%-osan mivel, en Minardi fan vagyok.
En is varom az F1RC2-t inkabb, abban remelem nem fogok akkorat csalodni mint az F1 2001-ben... -
iMagination #20 Az eDonkey-es clonecd-s változatot próbltad már? Működik?