Keresek pár játékot! help me!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GyaxyBoy
Sziasztok!

Nem tudnátok ajánlani valami játékot, amit együtt lehetne tolni?
A lényeg!
Jönnek hozzánk barátok (párok, lányok és fiúk)
Van monopoly, Activity amivel tudunk játszani, de szeretjük a kockulós játékokat is.
Mi pasik el leszünk majd a FIFA, Mortal.. stb játékokkal, de szeretnék olyan játékot is keresni, amivel vagy xbox-on, vagy pc-n lehetne játszani. PC-n akár más játékosok ellen is, boxon csak 2 kontroller van.

Erre a helyzetre keresek játékokat. 😊

Kinect, gitár, speciális mikrofon (pl Lips játékokhoz)... ilyenek nincsennek!

Köszönöm!
Üdv
Keresek egy játékot:
PointnClick típusú már 7-8 éve biztos van hogy megjelent
Ha jól emlékszem egy amnéziás srácról szól aki egy kikötõben találja magát a díszlet és a játék kora is egy 17. századi kikötõt idéz...
Sõt ha mindne igaz még magyarul is beszélt a játék.
Ha valaki tudja a címét legyen szíves segíteni 😊
Köszi

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

Eltudnád magyarázni hogy mûködik a DOSBOX mert ez a játék sztem csak úgy indul el mert a GODS.EXE-ére csak egy fekete ablak jön be :S PLS nem értem ezt a dosboxot :SSSS
Nagyon köszi!

A másikat nem tudja valaki?
Dynamic
Szerintem az elsõ játék a Gods lesz. Bár amik repülnek azok hárpiák és nem boszorkányok😊

Sziasztok!

Én 2 játékot keresek:

- Sztem dos játékról van szó 2d-s akciós játék. Mászkálni kell egy ilyen majdnem herkules kinézetû izmos karakterrel ugrálni ide oda és kardozni. Még azt tudom hogy vannak benne ilyen seprûn repülõ boszorkányok is.

- Ez meg inkább ilyen program. Egy memoriterrõl van szó és a kártyák azok kocsi márkáknak az emblémái.
Sziasztok

Keresek egy játékot,amiben egy elég izmos emberrel kellett menni és egy sas volt a sahítségére(a sas elrepûlt és õ tudott látni a sas szemével). Harcolni kellet más emberekkel,és több fajta fegyvere is volt (nyíl kard,ha jól emlékszekl egy bot is), és vmi olyasmi volt a neve hogy King of,de nem biztos.

Pls Segítsetek!!!!
Dynamic
Ez nekem "kicsit" bonyolult😊
Az OT-nak legalább 5 perc alatt rájöttem a szabályára.
Magic the Gathering

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Dynamic
Mér warez? Játékcímeket szeretnék tudni, nem azt, hogy honnan lehet letölteni😊
j0nNyKa
ennek a topignak warezszaga van

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Dynamic
Sziasztok!
Valamilyen, az OverTower-hez hasonló kártyás játékot keresek.Konkrétan az OverTower is jó lenne, de nem találok sehol full verziót😊A demó meg csak pár fajta lappal enged játszani.
Van még Ants nevû freeware játék, de az gagyi.
Milyen ehhez hasonló, jó kis kártyás játékot tudtok?
már megjelent????

Hali! Tudja valaki honnan tudom letölteni a Hellgate : London-t?????
köszi!
magus
Az privát?. Én halál ne ismertem az ipsét mégis kaptam accountot rá, amugy nézd meg itt
qczi.warez.hu
www.xetra.hu/vipera2

magus
kowaxon rajta van
nekem a traffic giant kéne

Senki nem tud segíteni? 😞

A következő játékok rip-jeit keresném:

Emperor Battle for Dune
Z: Steel Soldiers
Fly! 2
X-Plane
Ms Train Simulator

Nagyon megköszönném ha vki tudna mondani 1 oldalt vagy egy ftp-t,
ahonnan e játékok közül vmelyiket le tudnám tölteni!

OPM