19
Keresek pár játékot! help me!
-
#19 Sziasztok!
Nem tudnátok ajánlani valami játékot, amit együtt lehetne tolni?
A lényeg!
Jönnek hozzánk barátok (párok, lányok és fiúk)
Van monopoly, Activity amivel tudunk játszani, de szeretjük a kockulós játékokat is.
Mi pasik el leszünk majd a FIFA, Mortal.. stb játékokkal, de szeretnék olyan játékot is keresni, amivel vagy xbox-on, vagy pc-n lehetne játszani. PC-n akár más játékosok ellen is, boxon csak 2 kontroller van.
Erre a helyzetre keresek játékokat. :)
Kinect, gitár, speciális mikrofon (pl Lips játékokhoz)... ilyenek nincsennek!
Köszönöm! -
Gaborkik #18 Üdv
Keresek egy játékot:
PointnClick típusú már 7-8 éve biztos van hogy megjelent
Ha jól emlékszem egy amnéziás srácról szól aki egy kikötőben találja magát a díszlet és a játék kora is egy 17. századi kikötőt idéz...
Sőt ha mindne igaz még magyarul is beszélt a játék.
Ha valaki tudja a címét legyen szíves segíteni :)
Köszi -
mozart #17 Eltudnád magyarázni hogy működik a DOSBOX mert ez a játék sztem csak úgy indul el mert a GODS.EXE-ére csak egy fekete ablak jön be :S PLS nem értem ezt a dosboxot :SSSS -
mozart #16 Nagyon köszi!
A másikat nem tudja valaki? -
#15 Szerintem az első játék a Gods lesz. Bár amik repülnek azok hárpiák és nem boszorkányok:)
-
mozart #14 Sziasztok!
Én 2 játékot keresek:
- Sztem dos játékról van szó 2d-s akciós játék. Mászkálni kell egy ilyen majdnem herkules kinézetű izmos karakterrel ugrálni ide oda és kardozni. Még azt tudom hogy vannak benne ilyen seprűn repülő boszorkányok is.
- Ez meg inkább ilyen program. Egy memoriterről van szó és a kártyák azok kocsi márkáknak az emblémái. -
adam2468 #13 Sziasztok
Keresek egy játékot,amiben egy elég izmos emberrel kellett menni és egy sas volt a sahítségére(a sas elrepűlt és ő tudott látni a sas szemével). Harcolni kellet más emberekkel,és több fajta fegyvere is volt (nyíl kard,ha jól emlékszekl egy bot is), és vmi olyasmi volt a neve hogy King of,de nem biztos.
Pls Segítsetek!!!! -
#12 Ez nekem "kicsit" bonyolult:)
Az OT-nak legalább 5 perc alatt rájöttem a szabályára. -
Ry0K3N #11 Magic the Gathering -
#10 Mér warez? Játékcímeket szeretnék tudni, nem azt, hogy honnan lehet letölteni:) -
#9 ennek a topignak warezszaga van -
#8 Sziasztok!
Valamilyen, az OverTower-hez hasonló kártyás játékot keresek.Konkrétan az OverTower is jó lenne, de nem találok sehol full verziót:)A demó meg csak pár fajta lappal enged játszani.
Van még Ants nevű freeware játék, de az gagyi.
Milyen ehhez hasonló, jó kis kártyás játékot tudtok? -
bcrics #7 már megjelent???? -
cino84 #6 Hali! Tudja valaki honnan tudom letölteni a Hellgate : London-t?????
köszi! -
#5 Az privát?. Én halál ne ismertem az ipsét mégis kaptam accountot rá, amugy nézd meg itt
qczi.warez.hu
www.xetra.hu/vipera2 -
#3 kowaxon rajta van
nekem a traffic giant kéne -
OPM #2 Senki nem tud segíteni? :( -
OPM #1 A következő játékok rip-jeit keresném:
Emperor Battle for Dune
Z: Steel Soldiers
Fly! 2
X-Plane
Ms Train Simulator
Nagyon megköszönném ha vki tudna mondani 1 oldalt vagy egy ftp-t,
ahonnan e játékok közül vmelyiket le tudnám tölteni!
OPM