Tul sok FPS!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rincewind-nek meg igaza van.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Több FPS-t a népnek, azokból sose elég!
Nem lehet egyértelműen az FPS-ket vádolni az általad felvetett problémák miatt. Ha Tetrissel játszanál éjjel-nappal, ráadásul izgulnál a játékon, akkor ugyan ezeket a szindromákat produkálnád (álmatlanság, dekoncentrálság stb.). Ha FPS-sel játszol ez csak a felszabadított adrenalin miatt esetleg kicsit intezívebben jelentkezik. Ezért kell más jelegű progikkal is játszani, illetve a nem csak a gép előtt üldögélni.
Az FPS-kel, mint minden mással akkor van baj, ha valaki túlzásba viszi, esetleg elve labilis az adott játékos.
Gabo
Nem igazán értelek. Miért is kellene végig vinnem minden porgit? Attól, hogy dögivel jelennek meg játékok, nem kell mindegyikkel játszanom. S ettől nem hinném, hogy bármit is csökkene emberi értékem. A bőséges kínálatból kiválasztom azt a néhányat, ami ténylegesen érdekel és azokkal játszom.
Ja, és állok elébe, bármikor megmutathatod mit tudsz UT-ben! };]]
van mondjuk pár kivétel
UT
MK4
WWP
de ha a legújabbakat nem láttad vagy vitted végig akkor már nem vagy menő a faluban
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Egyébként Sephi, van aki nincs oda a HP csomagokért meg a szinte végtelen ammo-ért, nehéz a OFP mert reális, de sokan EZÉRT szeretik.
P.S. Én nem vagyok FPS rajongó, mert béna vagyok hozzá, de azért imádom a multiban való csapatjátékokat.
Vannak kívételek. Mikor is jelent meg az UT? Na azóta játszok vele. Mindig visszatérek hozzá.
Mellesleg az OFP hangulata (egyenlőre) utólérhetetlen.
Mikike igazad van tul sok a jatek es egymasutan jelenek meg es ahogy van valami uj a regit hatra hagyuk es mindig megunyuk...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
That\'s All Folk\'s
Kérlek sorolj fel az utóbbi időben megjelent fpsek közül néhányat, amelyekre ez igaz!
Detonator - aki szereti az FPS-eket, de téged nem utált meg 😊
De ettől függetlenül, miért ne élvezhetnénk azt, ami van? Én például napi 3-4 órát Csznem, már több mint fél éve és még mindig messze vagyok attól, hogy unjam.
Ja igen: C&C helyett DUNE 2 és Doom helyett Wolfenstein 3D! 😄
That\'s All Folk\'s
1.) Nem vagy fps fun.
2.)csipke bokor vessző-)
3.) Az vagy de nem elégedsz meg az uj játékok minőségével.
Ha a 3 dik állítás az igaz, kérem jelölje meg egy csillaggal.-) ....De moast komolyan..ecsetelnéd kb melyik az igaz?
That\'s All Folk\'s
Szoval az uj vecetisztito az foradalmian uj ... ize bocs ez mashova irtam volna😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
That\'s All Folk\'s
That\'s All Folk\'s
That\'s All Folk\'s
Emberek! jobol is megart a sok! CS mar unalmas egy ido utan!
That\'s All Folk\'s
Kezdődött a Serious samnél, amit kb 3-4 óra alatt végig lehetett vinni, gondoltam ez valami tévedés lehet, vagy ilyesmi, de nem, sebaj reménykedtem, hogy ez csak múló téboly. Jött a max payne, az is kiba rövidre sikeredett, de legalább volt kihívás benne. Most meg a Red faction-t vittem végig5 óra alatt. Kérdem én: Hol vannak már a Half-life, Unreal hosszúságú fps-ek?
Így legalább akad egy-kettő aminek HANGULATA is van!
Breathe me in I am forever Deep within I am eternal
szerintem meg a modemesek ölik meg a nyavajgásukkal 😛
A CS tényleg jó bár egyre inkább megöli a játékot a sok kábeles, hogy a csiterekről már ne is beszéljek. Sephi nem tudom te hogy vagy vele, de én ha elkezdek egy játékot akkor azt általában végig is viszem, kivéve persze ha már az elején rájövök hogy, hát ezt bizony nem nekem találták ki pl:Jedi Knight /újabb most nem jut eszembe/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Jah a régi szép idők 😊 Én a Beta 3 óta játszottam (gyakorlatilag ekkor indult be a magyar CS élet, a Beta 1-2 idején nem volt magyar server), emléxem, még úgy kellett könyörögni a TFC serveren, hogy ugyan jöjjenek már át egy picit CSezni, mert 3 an unalmas 😊)
De egyébként CS csak kb. 2.5-3 éve van! Azóta viszont tényleg első a multiplayer játékok közt!
Jön a Wolfi, a MH: Allied Assault, Unreal2, Sof2. Azt nem mondanám, hogy ezek egykaptafára készülnek. Talán a wolfinak ás a MHAA nak van köze egymáshoz (WWII.) de itt ki is merült a hasonlóság.
Multiszléjerben tényleg az rts-fps páros a legpopulárisabb. Most éppen a BW-CS. (Érdekes, ez '97.ben még a StarCraft-Quake volt, azért nemsemmi, hogy az SC-t lassan 5 éve semmi nem taszította le a trónról)
A CS függőségéről meg annyit, hogy ha nem hozza úgy a sors, hogy el kell költöznöm a V. kerből a tvnet mellől, akkor még ma is reggeltől estig azt hallgatnám, hogy "Fire in the hole!" 😊