30
-
#30 Egytertek habla-val ez a vita az Intel es AMD kozott, minimum annyira nevetseges mint a konzol - pc vita. Vajon arrol miert nem vitatkozunk, hogy ki hogyan szereti a tesztat ? Mert szerintem semmi kulnbeseg nincs a ketto kozott, pusztan annyi, hogy azt meg - egyenlore - elfogdjuk ha a masik makosan szereti a tesztat, mig esetleg mi diosan. Ki a francot izgat, hogy mire bukik a user, az egyik gigahertz orult, a masik ar/teljesitmenyt nez, a harmadiknak teccik az intel logo, stb stb. Aki ezen vitazik annak - szerintem - nem art egy ket kort futnia, hogy levezesse a napi feszultsegeket, aztan a gep moge ulnie (es hozzaszolni.) Mert nyilvanvalo ez all mogotte... -
#21 Francba! Mára csupa rossz hír! -
#17 korupt geci faszok INTEL SUCK, AMD GOOOOOOD -
#16 Ez van elszált az agyam!:) Pedig nem szokásom! Bocsi az elöbbiért!
Amúgy ennek a hírnek egyáltalán nem örülök, márcsak azért sem mert én is AMD-t használok! -
#13 AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD -
Laxxus #5 Csak azért, mert az Intel mindenkit lefizet, azért már rosszabb az AMD? -
#4 azért, mert az ájemdé jobb mint az intel. :) -
#3 most komolyan aki gateway gepet vesz az meg is erdemli... hamar oem gep akor DELL a többi otvar szar. nekem is volt hp compaq eleg tragyak voltak... ez a dell az elsö amire azt mondom hogy igen ezert megerte azt a sok penzt kifizetni.