22
AMD-s problema
  • segment
    egyetértek
  • bakerman
    neki is hosszu ha hasmenese van...
  • segment
    Ne legyé' má' lúzer ember...és akkó' miva' ha hosszú a hőmérőcsík?
  • Borg
    Helyesbitenék, jelenleg az AMDnek a leghosszabb a csikja..(hőmérőn is...)
  • Losika
    Nem lehet, hogy esetleg nem jól kezeli a winyódat?!
    Vagy esetleg melegszik a videókártya...

Nem fagy egyébként???
  • Laalee
    jo majd ha hulye leszek veszek celeront vagy p4 et :)
  • diegho
    Próbáld ki másik memóriával! Mennyi memória van benne?
  • diegho
    Egyszerűen nem értem, hogy ide minek írnak be olyan fa**-ok, akik azt állítják, hogy azért szar mert AMD. Az OK, hogy ízlések és pofonok, de akkor vállald már fel azt, hogy a regisztrált neveden szólsz be vazzeg. - persze ennek semmi értelme, mert a progik úgyis megmondják, hogy jelenleg az AMD a legjobb.
  • MaYDaN
    Nem szántam provokálásnak, mert tényleg ez a problémám. Elhiszem hogy hihetetlenül hangzik hogy igy nem működik de sajnos tényleg ez van. Amúgy én is AMD szimpatizáns vagyok. Egyébként a chipset driver fel van telepítve rendesen az ACPI-t megpróbálom.
  • UnConnecteD
    hat az hogy AMD , nem lehet problema. Nekem hasonlo gep, es az osszes program gyonyoruen fut vele.
  • MaYDaN
    Sziasztok!
    Van egy problémám amit nem tudom hogy lehet megoldani. Igaz lehet hogy nem pont hardware-s dolog de elképzelhető. Egy 1.2 Ghz-es TB van Leadtek GeForce2 Pro vidi kártyával,256 DDR rammal egy Soltek SL75DRV alaplapba. Minden mükszik királyul a 3DMark is hozza az eredményt sőt még a Q3 timedemóban is jók az értékek 1024x768x32-ben. De az FPS játékokban egyszerűen akadozik nagyon gagyin megy(Q3,UT,Serious Sam,Wolfenstein demo stb.).Elég kiábránditó :(. Már kipróbáltunk más drivert is (Detonator,Asus),de nem jött be. A Bios-t is állitgatuk de semmi változás. Egyszerűen nem tudjuk mi lehet a baj.
    Kérlek ha tudtok valamit, segitsetek.
    Köszi!