24
-
Szepi #24 Kurva egyszeru : ker aktivzalo kodot vagy nem ? :)))) -
Mister #23 Szóval?
Honnan tudom meg egy install CD-ről, hogy corporate Edition, vagy sem? -
shabba #21 Ja, Corporate Edition - Dewilsown rulez. És persze Pro, nem Home Edition. Nekem is az van már 3 hete. :) -
Mister #18 Hol tudom megnézni, hogy Corporate Edition, vagy sem?
-
#17 A neten terjengenek olyan verziók is (ami nekem is van)... amiből teljes egészében ki van szedve az aktiválási ceremónia..:) Érdemes ilyen verziót keresni:) -
radical #16 Corporate van fent és állat jó. Végre egy normális MS oprendszer. -
Alamos #12 Én meg megjegyzem, hogy ezek tényleg ostobák, ha azt hiszik, hogy a magánszemélyek okozzák a legnagyobb károkat nekik, és a cégekben megbíznak (ott ugyanis a cikk szerint nincs benne az az eljárás, mint a magánszemélyekében).
Hát hallottam már olyan cégről, ami nemzetközi volt, és érdekessége, hogy a hálózatán, csak az egyik részlegén, ami több mint 500 fős volt, és kb. ennek 2/3-a rendelkezik számítógéppel. Megoldották, hogy csak 10 vagy talán 20 Windows telepítőszoftver volt, és arról telepítették fel az egészet.
Szóval jó, hogy ezért a magánszemélyeket szivatják. -
stinger #9 Kulturált ember lévén inkább csak gondolom, hogy mi a véleményem erről.. -
ZUL #5 tudnád, hogy mennyi helyen gyüjtenek rólad infót...fel se jönnél a netre
By:ZUL -
#4 Szerintem ez az aktivizalas dolog a legprimitivebb dolog amit valaha is programozok elkovettek a felhasznalok ellen. A BIOS frissites is egy kommon es ajalott dolog mostanaban, vagyis inkabb egyre inkabb, ahogy a cegek rohannak megjelentetni a dolgaikat, nemritka, hogy vami nem mukodik ugy ahogy kell...
Tuti, hogy egyben bazi nagy informaciogyujtes is folyik a felhasznalo dolgairol a Microsoftnal. Maj meglassuk mi lesz a vege, lesz e valtoztatas, de a dolgok jelenlegi allasa szerint nagyon drukkolok a crackereknek :). -
TV #3 Csupa jót hallok erről a monstrumról...
Elvileg a kalózmásolat is regisztrálható neten keresztül, persze akkor már tudnak az emberről.
A crackerek által megbuherált változatra meg nem biztos hogy felmennek a patchek, SP-k és hasonló dolgok, szóval nem sok értelme van imho.