234
Stronghold
-
Látom te nem játszottál a DK2-vel. Ott egy külön kis opció volt, amiben teljes nyugalomban fejleszthetted a dungeon-ödet, és ha már unatkoztál, akkor elengedhettél egy csapat kalandozót, kipróbáldd a barlangod védelmét. Mos egy ilyen játékmód szerintem tökéletes harmóniában megélne a campaign üzemmód melett. -
Mondjuk én egy olyan opciónak örülnék a legjobban, ami a Dungeon Keeper 2-ben is volt. Az a My Pet Dungeon. Teljesen nyugodtan építhetnéd a váradat, és amikor készen állsz rászabadíthatnál egy kisebb ellenséges csapatot (vagy nagyobbat, izlés szerint). Ez lenne a kedvenc opcióm a multin kívül. Mondjuk kíváncsi vagyok, hogyan oldják meg a multit. Mert ugye hülyén néz ki egy pályán kettő vár akik megállás nélkül lövik egymást. Az ostrom se lenne nagy szám, mert csak 2 ember játszhatna. A legjobb az lenne, ha 8 vagy neagyisten 32 (a 64-et meg se említem
)tartomány harcolna egymás ellen és küldözgetné a csapatokat egymás ellen, szövetségeket kötnének kereskednének, stb, stb...
Asszem az Age of empires leesne a középkori rts-ek trónjárol (szerintem még így is le fog
).
-
Támogatom! Ámen! Eddig semmi nem tudta visszaadni egy valódi várostrom hangulatát. -
Árnyvadász #18 Szerintem is király a gém!Amúgy a gépigény nem vészes: 550-es PII vagy hasonló, 128 MB Ram és egy 2D-s Vkártya mondjuk 4MB rammal. Egyedi darab. Régóta vártam egy ilyenre. Úgy látszik a kedvemben akartak járni a programozók... :))) Meg akinek bejön ez a stílus, azoknak is. HURRÁ FireFly Studios!!! -
Butcher #17 Király..... -
Én is tuti!
-
Butcher #15 Azt nyomtam én is többször végig.....
-
Butcher #14 Én biztos besterzem a teljeset!!!! :)
-
Megyek és mégegyszer végignyomom az inváziót!
-
Ebben a játékban legalább van ötlet.
-
Butcher #11 Tetszik??
(szerintem király!!!) -
Már ott van a letöltések között. Amúgy én még a fileplanetról szedtem le és ÁÁÁSZ!!! -
Butcher #9 Ja bocs ,azt ird be hogy :stronghold
-
Butcher #8 Írd be a Supergamez keresőjén hogy:srtonghold
Így több információhoz juthatsz a játékról. -
Butcher #7 Ajátékot a www.pcdome.hu-ról lehet letölteni....
-
marmint gépigény:) -
Honnan lehet letölteni a demót és mi a minimum? -
Butcher #4 Stronghold... egy új game..... :)
-
Butcher #3 hi!
-
Hali!
Mi ez? -
Butcher #1 Hi mindenkinek aki bejön ebbe a szobába!
Én csak a demó verzióját probáltam ki,és többször is végigjátszottam :).Sok minden új látivalót ígér még a játék :).
Vegyétek meg!!!
:)