234
Stronghold
  • skorpio7
    Jó lesz , ha felrakom neked "ide" ?
  • Hmuda
    Mindig indítsd újra.
  • I.C.ram
    nekem beszart a WC-s letoltes
  • Hmuda
    Most szedem a sound addonokat. Amúgy király a játék. Nagyon tetszik az, amikor a magas hegy tetejére rakod a várat.
  • skorpio7
    Igaz !
    Csak tudod az a baj , hogy limitált a letöltésem ( havi 5 GB-os adatforgalmam lehet maximum ) és ezért nem is nagyon érdemes ISO-val foglalkoznom .Na meg odáig van egy hét és ki tud addig várni .Másrészt nincs íróm ( bár mostmár ingyen is ki tudnék bármit iratni , a másik haverom vett ) , mert sok játék , amiért megjelenéskor még lelkesedtem , később unalmas lesz .A vinyóról meg csak törlöm és így nagyon még pénzbe sem került .
  • Laalee
    de minek a rip ha van iso?
    kabeled meg neked is van. :)
  • skorpio7
    Nem figyeltél LaaLee !
    Gondoltam , hogyha a supergamezről szeded , akkor annak egy "kicsit" stabilabb , jobb , gyorsabb a szervere .A wbteam-es szerver ( ahonnan a "WC"-es játékokat lehet leszedni ) azonban némi problémákkal működik csak .Ha te is a rip-et szedted volna le , akkor láthattad volna , hogy miről is beszéltünk.
  • Laalee
    en otthagytam es 2 ora altt lent volt az iso
  • skorpio7
    Nem szükséges pont az installálóval felrakni , lehet manuálisan is .Aztán bekapcsolod az MTV-t vagy a VIVA+-t és máris megy az új zene a kicsomagolás ideje alatt .Mondjuk Jacko "ROCK MY WORLD"-je .
  • Hmuda
    Detto. Mondjuk a class írhatna már új zenét, mert ezt már unom.
  • skorpio7
    Egy biztos , aki otthagyta a gépet éjszakára , hogy amíg alszik , le lesz szedve a program , az jól ráfázott .Énnekem is legalább 2-szer némely esetben 3-szor kellett beindítanom újra a letöltési folyamatot egy-egy file-nál .
  • skorpio7
    Ahh !
    Szóval az ISO-t szeded .Nekem az a jövőhéten lesz csak meg .Addig ez is bőven megteszi .
  • Hmuda
    Huh, nekem alig akart lejönni. elkezdtem tölteni és legalább 30-szór újra kellett indítani, hogy leszedje. Úhy átlagosan 10-20k/s-mal jött.
  • skorpio7
    CSAK !?!?
    Nekem a 30 gigás vinyóm 4 partícióra van felosztva és ebból kettő teljesen teli a harmadikból pedig már csak 3GB maradt .Amúgy most éppen nagy selejtezést csinálok .Még most is van olyan programom , amit jó fél éve letöltöttem , de még egyszersem lett kicsomagolva .Kerül minden "szar" a lomtárba .
  • M.A.D.
    Nekem a SG-n jött.
  • skorpio7
    Várj , pontosítok az adatokon .
    Szóval nekem 0-264 kb/s letöltési sebességi értékek között ingadozva jött le a program .Megnéztem , az átlagsebesség 8-17 KB/s közötti volt .Hát eléggé ingadozó sebességű most a wbteam szervere .
  • skorpio7
    OK minden !
    Ace kicsomagolva , unpack elindítva , játék tökéletesen fut .Interneten keresztül is ki kellene próbálni , hogy működik-e , ugyanis van benne TCP/IP-s csatlakozási lehetőség .Szóval lehet egymás várát ostromolni .
    Meg jobb , ha leszeded a sound addont is , mert nélküle nem az igazi a hangulat .
  • M.A.D.
    Nekem 233kb/sec-el jött le a Stronghold, de a felénél abbahagytam mert még így is van 10GB amit cd-re kell írni, csak hát a meló........
  • skorpio7
    Semmi !
    Az összes file jó .Hány szálon szeded ? Én egyvalamit nagyon megtanultam , demó-t többszálon , de ilyen warez cuccot csak 1 szálon .Anno még a FG4A-os cuccokat is csak 1 szálon szedetem le , mert voltám probléma , amikor siettetni akartam .Amúgy lehet hogy így lassabb és ennél a játéknál az is volt , mivel folyamatosan ingadozott a letöltési sebesség 0-33 KB-s-ig , de tuti , hogy jól leszed ek bármit , ha acsak eleve nem CRC-en került fel .Ez pedig nekem most is jó .
  • Hmuda
    Ok, én még mindig töltöm.
  • skorpio7
    Még nem is csomagoltam ki , mert este láttam , hogy megjelent a Commanche 4 demó is és inkább azt szedtem le , meg játszottam vele .Mindjárt megnézem .
  • Hmuda
    Skorpio7: a crc-vel minden rendben?
  • Laalee
    reggel meg fent volt az iso a sg ftp-n
  • Mester
    HElló skorpio honnan szedted le?(ha nem a wcről, akkor légyszi mond emg a címet)
  • skorpio7
    Végre lejött az utolsó darab is .A sound addon is le lett szedve , mert csak így lesz igazán élvezhető a progi .Hát lássuk , mit is rejt ez a program .
  • Hmuda
  • I.C.ram
    en berakom ester + meg egy-ket jatekot aztan majd nyomhatunk multiban is
  • Hmuda
    A demó szerint van. Állatira várom. GYERE MÁR LE!
  • I.C.ram
    kiraly jatek mar alig varom... van benne multi?
  • I.C.ram
    ja mar nekem is megy
  • Hmuda
    Én most szedem, de állandóan be kell indítanom a letöltéseket, mert állandóan leállnak. Nembaj. Egyszer úgyis leér.
    De akkor is bosszantó.
  • I.C.ram
    akkor megprobalom megint
  • skorpio7
    Ez érdekes , pedig most én is onnan szedem .Bár elég nehezen indul be a letöltés .
  • I.C.ram
    nekem a warezcenterrol nem szedi le... pedig nagyon vartam mar ezt a gammat
  • Hmuda
    Ja, semmi...
  • Hmuda
    Megvetted, vagy leszedted valahonnan?
  • skorpio7
    Hmmm...megelőztél !
    Pedig én akartam bejelenteni , de azért én még annyit hozzátennék , hogy van belőle rip is , ami már le is tölthető a Központi Gamez Warez-ről .

10/17/2001 Stronghold Class [xx/47]
  • FrezeR
    Végre kijött a teljes game
    és nagyon cool!
  • Hmuda
    Ámen.
  • Hmuda
    Ööö...
    Skacok, szerintem költözzünk át a másik Stronghold topicba mert ennek amúgy is rooszul van leírva a címe.