Hogy lehet állást találni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
This is the beginning of the end.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
nem akarnak annyit adni, amennyit videken keresek. 3/4-et se. Pedig en azt hittem, ott magasabb a ber, mert dragabb az elet.
This is the beginning of the end.
Gondolkozz pozitívan.
Az alacsony bérek miatt versenyképesek vagyunk, ezért növekszünk jól, minek köszönhetõen sokkal hamarabb kaphatsz magas fizetést majd, mintha már most kapnál. :)) (copyright: "kirobbanó siker". :DD
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Vállald te is, csak keress olyan munkát, ahol nincs szarért-hugyért dolgozó konkrencia. Ilyen egyszerû ez.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
az elég maffiás dolog .o
ontopikba nem tudok hozzászólni mert igazából eddig nem kerestem állást, mindig csak jött :O
Resurrection!
most ajánlottak egy szervízes állást pc-shopban, és nem kértek papírt, csak azt nézik meg mennyire értek hozzá...
bár szerencsére per pillanat van munkám/multi=jó lóvé=téboly/ de nagyon körvonalazódik a váltás. De itt Békés megyében hihetetlen suxx kilátások vannak. Most öcsém fûz, hogy béreljünk kocsmákat, az itt a tuti lóvé...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
mondom a faszinak:
-én nem nagyon szoktam hazudni, az baj?
-nem baj, legfeljebb kevesebb biztosítást tudsz eladni
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Az asztalborogatásról annyit, hogy az már az utolsó elõtti fázis nálam, amikor tényleg elcsattan az agyam. A Fõnök közli (illetve "közleti", mert annyi vér nem volt benne), hogy mostantól húszezerrel kevesebb a fizum, vagy ki vagyok rúgva. Erre a határozatban leírja, hogy én bontottam fel a munkaviszonyt. Ilyenkor már nem kell sok, hogy eldurranjon az agyam...
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ha volt munkaszerzõdésed, akkor ügyvéd sem kell.
Vagy egyszerûen keress néhány nagytermetû, rossz modorú barátot, és kérd meg õket, hogy kísérjenek el a fizudért...
Mit nem lehet ezen érteni? :-)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Aztán kapom a papírt, hogy "munkaviszony munkavállaló által megszüntetve" Na itt borult az asztal.
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Ilyenkor kell a fõnökségre borítani az asztalt. Itt valamiügyeskedés van, tehát max. annyit tehet, hogy új állás után kell nézned. Ez a bérvonzat annyit jelent, hogy a fõnök kevesebbet vonzott magához a Te béredbõl.
no comment...
én inkább ülést szejetnék
És az baj? Gondoljanak, amit akarnak.
Én akkor is mosolygok, mert jó kedvem van.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ezért külön topikot is kár lett volna nyitni
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth