Tualatin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
D'Lair tévedésben vagy, ez nem az AMDsek gumiszobája...
Az 1.13-as Tualatin nagyon sok mindenben megelőzi az 1.2-es Palominot, tehát eléggé el lett találva a proci! Drága, nem ajánlom, mert 1.4-ses TB az igazi, de Tualatin ROXX!!!
Meg azért nemtudom hogy a 1.5-ös Athlon , ha +nézed vajh miért az a neve hogy 1900+??? Csak nem mert gyorsabb mint az a szar Intel P4 (nem is kicsit)? Borg jobban tennéd ha végre belátnád hogy az intel vette át a másodhegedűs szerepet az AMD után és nem tudsz olyan tesztet mutatni ami az ellenkezőjét állítaná...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
amúgy meg csak annyit kell megnézned biosban hogy birja-e az alaplap az 1.3as feszt
Mert csak azért alakították át az i815öst merty nem volt 0.13as feszhez kialakitva...
Mert csak azért alakították át az i815öst merty nem volt 0.13as feszhez kialakitva...
TUSL-2? Nemtom, majd kiderül..
Nekem most ugynézki SA6Remen olyan northbridge van, ami támogatja már a Tualatint is..de ennek még utána kell járjak kicsit, de valoszinü hogy kifogtam..
Nekem most ugynézki SA6Remen olyan northbridge van, ami támogatja már a Tualatint is..de ennek még utána kell járjak kicsit, de valoszinü hogy kifogtam..
Jaj Anee neee😊 mondtam hogy hiába beszélek neked, de látom tényleg igazam volt..😊
mint az 1.2es atlon az belátom
"A legujabb tesztek szerint, a 1266os Tualatin, 512kb cacheel, lekörözi a 1400 TB-t, és az 1800as P4et is!!!"
és azért ha még1* megnézed látod hogy csak azt veri
Ha jön nagyobb veri majd a nagyobbat is
Q3ban csk nagyfelbontásban érvényesül-pedig alacsonyban jön ki a cpu-
UTben CSAK a P4et veri
AquaNoxban van lemaradása
SySmark2000ban megint CSAK a P4et veri
CineBenchbe lemarad de rendesen
3dmark2000ben az Athlon a legrosszabb
de 2001ben 2. 3. a tualatin
Mpeg4 dekódolásba jobb az athlonnál de nem veri a P4et
sisoftba athlon/p4 osztott első hely
multimediaban roszabb mint a K7/P4
a ramkezelés alaplap miatt olyan az nem nézem
de ha belevesszük hogy a tualatint szerverekbe szánják igazán belerakhattak volna a tesztbe egy MPs Athlont-jah vagy csak kifüstölni tudják?-
de akkor már Xeon is szal szar maga a teszt is ............
és a 10/9es átlagod úgylátszik téves...jaj
"A legujabb tesztek szerint, a 1266os Tualatin, 512kb cacheel, lekörözi a 1400 TB-t, és az 1800as P4et is!!!"
és azért ha még1* megnézed látod hogy csak azt veri
Ha jön nagyobb veri majd a nagyobbat is
Q3ban csk nagyfelbontásban érvényesül-pedig alacsonyban jön ki a cpu-
UTben CSAK a P4et veri
AquaNoxban van lemaradása
SySmark2000ban megint CSAK a P4et veri
CineBenchbe lemarad de rendesen
3dmark2000ben az Athlon a legrosszabb
de 2001ben 2. 3. a tualatin
Mpeg4 dekódolásba jobb az athlonnál de nem veri a P4et
sisoftba athlon/p4 osztott első hely
multimediaban roszabb mint a K7/P4
a ramkezelés alaplap miatt olyan az nem nézem
de ha belevesszük hogy a tualatint szerverekbe szánják igazán belerakhattak volna a tesztbe egy MPs Athlont-jah vagy csak kifüstölni tudják?-
de akkor már Xeon is szal szar maga a teszt is ............
és a 10/9es átlagod úgylátszik téves...jaj
hat az ok hogy gyors😊 csak kiba*****tt draga😞
Neh, már ide is beszabadultak az AMD fanek..nemto ki kérdezte öket..
Amugy Anee ha annyira okos vagy plz nézd végig azt a tesztet még egyszer, mert éppenhogy a 10tesztböl 9ben gyorsabb a Tualatin, de valoszinüleg ugyis hiába mondom ezt neked, mindenki nézzen utána, azt meglátjátok..
Amugy Anee ha annyira okos vagy plz nézd végig azt a tesztet még egyszer, mert éppenhogy a 10tesztböl 9ben gyorsabb a Tualatin, de valoszinüleg ugyis hiába mondom ezt neked, mindenki nézzen utána, azt meglátjátok..
Jha mindenki olvassa el a tomshardware-es tesztet s szürjétek le hogy fordít Borg😊
meglepő&mulatságos lesz!
meglepő&mulatságos lesz!
Kíváncsi leszek én arra.
Volt már róla szó, hogy az intel meg az AMD együtt nyomnaj valamit, de nem hinné azért hogy ennyivel gyorsabb lenne a proci... majd ha kiforr majd meglátjuk én azt mondom...
by kbb
Volt már róla szó, hogy az intel meg az AMD együtt nyomnaj valamit, de nem hinné azért hogy ennyivel gyorsabb lenne a proci... majd ha kiforr majd meglátjuk én azt mondom...
by kbb
http://parallelorealms.blogspot.com
Tomshardware.comon
Borg:azt véletlenül se irod ide hogy ez amit irsz-hogy gyorsabb mint az 1.4es athlon vagy a 1.8as P4-CSAK 3DMARK 2000re vonatkozik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
minden másba lassabb ha nem is sokkal
Amúgy ha azonos órajele lenne jó lenne így még nem
Borg:azt véletlenül se irod ide hogy ez amit irsz-hogy gyorsabb mint az 1.4es athlon vagy a 1.8as P4-CSAK 3DMARK 2000re vonatkozik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
minden másba lassabb ha nem is sokkal
Amúgy ha azonos órajele lenne jó lenne így még nem
UI: tehát nem feltétlen kell tualatinos alaplapra fejleszteni!!!
Figyelem
A következö 815!! intel alaplapok támogatják a Tualatint:
i815 B0 SL5NQ FW82815
i815EP B0 SL5NR FW82815EP
Ezeket a számokat a northbridgen találjátok meg (a bordás a northb).
A legujabb tesztek szerint, a 1266os Tualatin, 512kb cacheel, lekörözi a 1400 TB-t, és az 1800as P4et is!!!
Azért ez nem semmi nem? Szerintem biztos megéri majd erre fejleszteni.
Egyesiti az AMD sebességét, és jön hozzá az Intel minösége, kompatibilitása..
A következö 815!! intel alaplapok támogatják a Tualatint:
i815 B0 SL5NQ FW82815
i815EP B0 SL5NR FW82815EP
Ezeket a számokat a northbridgen találjátok meg (a bordás a northb).
A legujabb tesztek szerint, a 1266os Tualatin, 512kb cacheel, lekörözi a 1400 TB-t, és az 1800as P4et is!!!
Azért ez nem semmi nem? Szerintem biztos megéri majd erre fejleszteni.
Egyesiti az AMD sebességét, és jön hozzá az Intel minösége, kompatibilitása..
Felesleges befektetni
Az alaplap 31 -tusl2-c
Proci 1200 -79000
ennit nem ér meg!!!!!!
Vegyél egy 1.4es Athlont hozzá egy Asus A7V266ot s sokkal jobb géped lesz ugyanannyiért
Az alaplap 31 -tusl2-c
Proci 1200 -79000
ennit nem ér meg!!!!!!
Vegyél egy 1.4es Athlont hozzá egy Asus A7V266ot s sokkal jobb géped lesz ugyanannyiért
calibra: A többi P3-mal megy a süllyesztőbe.
Szerintem a habos sütemény receptjét ne árúld el senkinek calibra... amúgy tök röffenet a töpörtyűkrém...
Szóval jól járok, ha most ilyen alaplapba fektetek? MEddig lesz ez a fajta proci kapható? Ennek a gíártása is megszűnik a P3-al együtt??? Olvastam jó pár cikket, de semmi sem tiszta ezzel kapcsolatban!