243
Miért nem buliztok szombaton??
  • MuERTe
    Csak semmi idétlen dizsi!! A jó kis vedelős-hányós, a másik szobában halomban kúrós házibulik a legjobbak :D
  • Coine
    Még nem...MÉG...
  • Petyus_
    Nem válaszoltál még, hosszú a hajad? :))
  • Coine
    Enyhén elvittük a szombati buli topicot :-)
    sebaj ;-)
  • Petyus_
    Az Angel of Death pl. egész jó szöveg, Mengele dr.ról szól szerintem :)
  • Coine
    Sztem azért van egypár """jó""" ritmusos/dallamos """értelmes""" szöbegük is !
  • Petyus_
    Deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!Tök részeg voltam, egyébként én se lettem volna olyan hülye... de így alakult, hogy ebben a cumóban mentem, valami vajszínű Replay gatyó, a citromsárga Energie, agyonzselézett rövid haj. Képzelheted, hogy néztek rám szegény rockerek, amikor ilyen cuccban szorongattam a Great Southern TRENDKILL pólómat, meg CD.met a lemezbolt előtt. :D

A Slayernek amúgy olyan gagyik a szövegeik, hogy nem tudom, van-e valaki, aki tud velük azonosulni? :)
  • Coine
    Ne vedd komolyan ő mindenkivel és mindenkinek a mindenkijével ;-)))))

• Coine
    Nem vertek meg ? :-))
    Figyelj, én is szeretem a Slayert, de nem azonusolok a szöveggel :-)
    Én meg azt mondom jobb az a stílus, mint a divatnyál, akkor már inkább lázadó hosszú hajú metálos, nah ?

Nem hiszem el, hogy te Pantera dedikálásra mentél kis citromsárga Energie pólóban, nem és nem :-)))

• Petyus_
    és akkor hol pasizol/nőzöl, ha nem buliban? :)
  • mikike
    mert nincs nőnk

a pasink meg nem akar jönni
  • Petyus_
    Coine: úgy illik össze, hogy én a ROCKzenét szeretem, de nem szeretem azt a stílust, de egyébként imádom a zenét.

Phil Anselmo is furán nézett rám annak idején, amikor a kis citromsárga Energie pólómban megjelentem Pantera dedikáláson, de ez van. :)
  • Coine
    Továbbá miért szeressem a szar slágert/tüc-tücöt MINDENHOL ezt az undormányt nyomják, de sebaj, MERT NEKEM nincs rá szüxségem, megvagyok nélkülke, Disco pedig szintén nem az én színterem, nem csak a zene miatt...

házibuli...az eredeti ;-))
    vagy ami mégjobb : kis baráti társasággal egy üres házban (vmelyik barátnál), és mienk az egész ház egy hétvégére, király volt ;-)))))

• Coine
    Te is aranyos vagy :

"de nem oda készültem, úgyhogy szolid szürke élrevasalt naci, fekete pulcsi, stb. szóval antirocker kinézet. :)"

"erre én jól lebasztama a gyereket, hogy milyen kis csicska, nem ismeri a Nirvanát, és még ő a nagy rocker"

hát ez úgy összeillik ...

sztem akkor te ne szólj be, hogy én vagyok beszűkült, ok ?
  • Petyus_
    Múlt szombaton haverom szülinapi bulija volt, iszogattunk, beszélgettünk egy bárban. Utána lekeveredtem velük egy rocker helyre, de nem oda készültem, úgyhogy szolid szürke élrevasalt naci, fekete pulcsi, stb. szóval antirocker kinézet. :)

Ezt még tetéztem, leültem a pulthot, és ittam vagy 3 duplaChivas-Red Bullt... ekkor éreztem, hogy furcsa szemmel méregetnek.

Mikor bejött a Smells Like Teen Spirit elkezdtünk a haverokkal ugrálni, stb., és aki furcsán méregetett, egy kb. 16 éves hosszúhajú srác, meg elkezdett a hátam mögött beszélgetni a haverjaival, és közben néztek minket, de nem indultak be a Nirvanára, erre én jól lebasztama a gyereket, hogy milyen kis csicska, nem ismeri a Nirvanát, és még ő a nagy rocker... szegények hazamentek, utána bűntudatom volt, hogy az alkohol kihozta belőlem az agresziót. :)
  • Coine
    Most növesztem, komolyan :-DDD
    de még +nyugodhacc, még legalább 1 évig beszélgethetünk ;-)))
  • Petyus_
    Csak viccelődtem, no flame! :)
  • Dikkma
    Szerencsére nem hosszú a haja, mert akkor nem állnék vele szóba (Coine, ugye nem hosszú a hajad?:))
  • Coine
    Figyelj, elviselem a Disco zenét, de nem szeretem, továbbá nem hiszem, hogy beszűkült vagyok, habzószájú metál meg végképp nem (még... :-DD )...

Továbbá Házibuliban sztem jobb a hangulat. kész !
  • Petyus_
    Coine, habzószájú metálos vagy? :)

Azért a Ministry of Soundban eltátanád a szádat. :) Nem kell ennyire beszűkülni, én ugyanúgy elvagyok Rókalyukban mint a Flörtben... a társaság a lényeg! :)

• Coine
    Házibuli, Disco elmegy a .... életbe...
  • Dikkma
    Lizarazu király
    Alaves-Liverpool meccs naggyon nagy volt, a közvetítő majdnem elélvezett, "micsoda meccs?!?!?" felkiáltások közben :DD
  • Petyus_
    Meccsnézés király :)

A legutóbbi pozitív emlékem a Szuperkupa döntő volt... haverokkal kocsma... Pool-Bayern meccs... Lizarazu összeszólalkozik Heskey-vel... a Bayern szurkolól mögöttünk elkezdtek kiabálni, hogy üsd ki, üsd ki... mármint a 150 centis Lizarazu kedvenc brunonkat. Olyan szinten kezdtünk el röhögni a surmókon, hogy utána nayázás/majdnem bunyó lett... annyi esélyük lett volna, mint Heskey ellen Lizarazunek. :)
  • Dikkma
    Kocsmákba, meccset nézni (most néztem kedden Juve-Celticet) meg egyetemi bulikba járok, de azok igénytelenek, Bank a legjobb :D
  • Petyus_
    Jahh, én is allergiás vagyok arra a szarra... nyáron a Palace-os habparty azért kihagyhatatlan! :)

Na, érdekes téma:
    ki milyen bulikba szeret járni?
    Pl. nagy hi-tech helyek (mint pl. Flört), "Club Café" típusú helyek, "dizsi" helyek (fellép a TNT, ilyenek), rockerhelyek, kocsmák, kupi (hehe), házibuli, vagy akármi...

Hmm? :)
  • Dikkma
    Direkt a haverjaid rinyálását másoltam le... :))
    Neeem, heti 1, de akkor rendesen...
    Egy hete voltam habpartin, bazzeg azóta napi 15-20 zsepi fogy, iszonyat, mi van... :S többet én habba be nem megyek ,az tuti! :D
  • Petyus_
    Ahh, te is rinyálsz itt mint a haverjaim! :)

Hétfő-szerda-csütörtök-péntek-szombat ritmus a legjobb! :)
  • Dikkma
    Mert fáradt vagyok, vagy nem vagyok itthon, vagy fáj a fejem.
    Én nem járok hétvégén buliba, hétközben inkább.
  • Petyus_
    Szombat este van, bulizni kellene, de az összes haverom vagy nincs itthon, vagy fáradt, fáj a feje, stb. Nagyon gáz! :)

Ti miért nem buliztok? :)