243
Miért nem buliztok szombaton??
-
#71 Számomra a gusztustalansági versenynél amikor visszaeszük a hányásunkat vagy bogarakat csigákat. -
#70 és hol végzodik ? -
#69 Persze! a babazsúrnál kezdodik. -
#68 a bulizásnak több fajtája is lehet , nem ? -
#66 Az is jó bulee bár ott nem igazán szoktunk inni, volt már, hogy megtettük de az több napos volt. Egyébként a hegyekbe szeretek én is kirándulni.
Az osztálykiránduláson azonban amennyi belefér:)) -
#65 holnap vagy erotica kiálítás vagy utcai bunyora megyek... de az elöző héten olyat buleeztunk elmentünk a BANK ba majd onnan Tabasco ( rákoskeresztúr) majd elmentünk valahova kocsikkal csak ugy flesselni: nagyon jo volt!! -
#64 ja
most már csináljunk egy rohadt bulit
csak hol vannak itt a nők -
#63 Remélem végre jövő hét szombatra össze tudunk dobni egy buleet iszogatás vhol stb arcokkal ;-)
Szombaton "csak" mozi oszt kész.
-
#62 megyünk haverokkal erdőbe-hegyre. -
#61 Az is jó!!:)) Kár nekem nincs erom mind kettore vagy egyik vagy másik. Bár sex után még tudnék piálni, meg bulizni de fordítva nem. -
#60 Milyen kirándulás?:() -
#59 hétfő/kedd/szerda/csütörtök keményen megvolt, szombat is le van szervezve, ma este elindulok valamerre, vasárnap meg szimplán berúgok haverokkal, és akkor ez a hét 7/7-es lesz! :D -
#58 nincs hol -
#57 asszonynaligy be kell jelentkezned elöre?:) -
#56 Szombaton szex. -
#55 én meg nem... és nagyon el leszekkámpicsorodva ha a szombati kirándulás is elmarad. -
#54 en meg tökjot buliztam -
#53 Én meg már öreg vagyok. -
#52 Mert én pénteken szoktam bulizni!!! -
#51 Gólyabálkor bulizok 1 jót. -
#50 Azt majd mi. -
#49 a troli is fel lesz. -
#48 a kurszkot most emelik fel -
#47 trolit ne bántsd, az másnak szívügye -
#46 Vagy a troli. -
#45 hát jó... pedig simán süllyedt volna, mint a Kurszk... -
#44 Ne! -
#43 csináljunk villamos topicot? -
#42 aszitem troli :) itt csak ilyen topic van :) -
#41 nem engednek a villamosban az indexhez :) -
#40 de figyelj hogy indexeljetek :) -
#39 szombaton kirándulni megyünk másikfórumos haverokkal... -
#38 este megunk oldman`s be taki tomi lesz -
#36 Ááá, de király! :)
Szilveszter mindig ütős, nekem a legfaszább élményem az volt, amikor egy elmeroggyant gyerek a szobából kihajított egy petárdát az utcára... a szúnyoghálót persze nem vette észre! :) -
#35 ehh... nekem a legroszabb egy jan1-én az ablakpárkányra odafagyott hányadék leolvasztása volt... vödör forróvíz, aztán 20-30perc szellőztetés... :)))) -
#34 A gyerek fölmászott a szekrény tetejére, és valószínűleg tériszonya lett :)) -
#33 Az hogy sikerült? :)
A lábnyomot seprőnyél igénybevételével sikerült a plafonra varázsolni, de hányni? :) -
#32 Láttál már plafont LEHÁNYVA? :DDDDD
Szintén szilveszteri buli volt :))) -
#31 Jahhh... idézetek 98 szilvesztere után anyámtól:
"Peti, hogy került koton a szennyestartóba?"
"Hogy került lábnyom a PLAFONRA??!"
Lol :) -
Insane-Warez #30 Házibuli... dizsi... a házimozizás is nagy király! Venni kell projectort, ami 3x3 méteresben nyomatja a faladra, pattogtatni kukoricát 20mázsát, és benyomni a gépbe valami jó filmet.