243
Miért nem buliztok szombaton??
-
#155 áá nem csak én ittam mint állat ti meg néztétek :DDD
Milyen volt a mai buli? meddig tartott? -
#154 nem is ittatunk le :-D -
#153 akkor én asszem a 2. kategóriába tartozom... -
#152 nem úgy, hanem van aki nem akar inni, ezt lehet leitatni, meg van a nagypofájú aki asszondja hogy ő soha nem lesz részeg meg nem lehet leitatni, na ezt kell, de nagyon...
már van is 1 ilyen célpont...kisérettségi után óriási buli lesz és meg fogjuk hívni, és min. a detoxig fogjuk itatni...
MUHAHAHA
"jó rossznak lenni"
;-)
-
#151 ...de természetesen te vagy az űberpiás téged nem lehet lepipálni -
#150 lol nem mintha én nem bírnám el a piásüveget 1edül... -
#149 Nem feltétlenül.
Lehet táncolni, dohányozni, inni, ISMERKEDNI, BESZÉLGETNI és hasonló jó dolgokat, felszabadultan...stb.
-
#148 szilveszterkor róllam készült 2 sztárfotó, de én csináltam a csajokról többet ;-D -
#147 szar vagy, én 1edül is leiszom magam, nem kell segítség, 1ébként leitatni vkit állat dolog :-D
-
#146 Én szinte bármilyen állapotomban tudok vigyázni ezekre a dolgokra. Haza lehet, hogy nem találok, de foto az nem készül rólam, csak néha :))))) -
#145 ajjaj ne is mond szerdai bulin csomó kép készült (rólam is) tuti azokkal fognak zsarolni engem évekig.(a rohadékok leitattak :D) -
#144 Menj el egyszer és vigyél egy videokamerát. A kamerát elhagyod ugyan, de másnap már a teljes bulit letöltheted DivXben a netről :))))) -
#142 hmm, vhogy mindig én hozm fel ezt a topicot, nincsenek rajtam kívül itt bulis tinédszerek ?
ma nagyon gáz napom volt
4 program volt betervezve és mind a 4 elmaradt...marad a Játsz/ma az M1-en 9-től...akkor sem szeretek szombat este itthon ülni ...
-
#141 megvolt, nagyon komoly volt ;-)
-
#140 :-D
nem úgy te...
Hát mit csináljak ha ez a hely neve és ott lakik a csaj ;-)
-
#139 miliomoseknal mindig jo buli szokott lenni :) -
#138 Én csak modziba megyek megnézem végre a zúlendört haverokka -
#137 Hú de letúnt ez a topic, pedig azóta volt szilveszter meg sokminden
holnap egy órási buli lesz Gazdagréten, meg is vagyok ám HÍVVA DE JÓL' ;-)
-
#136 Hát kábé -
#135 "Ki volt az, ki volt az!?!?!?! A-a-a bice-bóca..." -
#134 Mi az a csuló??? -
#133 de vót a csulómon , qrva szar volt. -
#132 lábamra kenték úgy :-)
soha nem volt még rajtad gipsz ? jó neked...
-
#131 hogy sikerült megkapnod ? -
#130 Végül is most már végre talán mehet bulizni, mert kaptam gipszet...szerencsére nem sarkas, hanem gipsztok...bottal fogok nyomulni...
+keménykalap meg szivar :-D
-
#129 Hát nem ? -
#128 :) -
#126 az való neked, az E-klub.....CSOCSO powa.... -
#125 pénteken voltam E klubba:)) egész jo volt... -
#124 Mi az, hogy nem bulizunk! Dehogynem, onnan jövök! Na megyek aludni... :o -
#123 Szerencsés...
Szegény kecske :-D
-
#122 Ti még titkoljátok az ivást meg a nözést?
Hát én apámmal szoktam iszogatni, ha csajt hozok haza akko' meg szépen áthúznak nagyanyámhoz, vagy le a nyaralóba, hétvégén úgyis majdnem mindig ott vannak. -
#121 Pedig én csak poénból öltem meg azt a kecskét, nem gondoltam, hogy lesz hatása -
#120 DE GYENGE
Azt hiszed szüleim nem voltak kamaszok vagy tinédzserek ?
Amikor hazamentem szédülve és mindenáron próbáltam kerülni apámat, hogy ne vegye észre....hát...hazamentem és 1 perv múlva : -Mit ittál ?
szal ismernek, SAJNOS :-)))))))
-
#119 És az miben zavar?
Én társasjátékra vagy ilyesmire gondoltam... -
#118 Hehehe, köszi szépen, csak sajnos ősök is itt vannak és vékony a fal
De nem elveszett ötlet ;-))
-
#117 Coine: úúú, az gáz... hívj át egy lányt, bulizzatok kettesben, ahhoz nem kell a lábad, meg nem kell kimozdulnod sem! -
#116 Hát elegem van...itthon fexek a nyomorék lábammal...SMS-ezek egy bulira éhes oszt. társammal....hogy mit KÉNE csinálni HA felépülök....szal ezt nem kívánom senkinek : otthon kell feküdnöd 1 hétig, DÖG UNALOMBAN, miközben 2 csajnál "be vagy vágódva" és lemaracc bulikról, vki lőjjön le
:-((((((
-
#115 Hát most mikor ezt írom eléggé vbe vagyok baszva, pedig nincs is szombat :))))) Na de majd holnap!!!!!!!!!!!! :)))))))9 -
#114 Gy.K. : a zene az ami a sláger, és én azt nem szeretni, de berakunk JÓ ZENÉT is :-)