Miért nem buliztok szombaton??
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az volt az egyik elsö Armageddonról szóló dal. (gyk.: ég a világ)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
egymagamban? Hát szerintem nem egészen 1magamban 😊
amugy meg ti mit is nyalogattatok a virágéknál? 😊
amugy meg ti mit is nyalogattatok a virágéknál? 😊
maradjunk ennél!:-)
amúgy azon kivül, hogy a földön fetrengtél egymagadban, azon kivül semmi!:-)
amúgy azon kivül, hogy a földön fetrengtél egymagadban, azon kivül semmi!:-)
Néha jó utólag hallani, hogy mi történt, néha azonban jobb nem tudni semmit.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Szombaton nézzük meg a Terror házát és a Tigris és sárkányt, meg aztán ki tudja hova visz engem a szombati holdfény....
;-)
;-)
az előző 2 beszólás nagyon igaz 😊
Gaborhoz hozzáfűznék vmit : vagy odajön a csaj, és látja, hogy nem vagy alkalmas rá,mert annyira... na ez a gáz :-))
Gaborhoz hozzáfűznék vmit : vagy odajön a csaj, és látja, hogy nem vagy alkalmas rá,mert annyira... na ez a gáz :-))
Ja, főképp ha rátok nyitnak "menetközben" 😊
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Hányás nem feltétlenül van, csak ha NAGYON sokat iszol, vagy sokmindent KEVERVE iszol.
Csajjal lefeküdni ...háát 😊
Van amikor összejön van amikor nem.
Mondjuk annyira még nem vagyok zűllött, hogy olyasvalakivel .....-szak, akit nem ismerek.
Szóval ez eléggé stílus kérdése.
Csajjal lefeküdni ...háát 😊
Van amikor összejön van amikor nem.
Mondjuk annyira még nem vagyok zűllött, hogy olyasvalakivel .....-szak, akit nem ismerek.
Szóval ez eléggé stílus kérdése.
nem úgy, hanem van aki nem akar inni, ezt lehet leitatni, meg van a nagypofájú aki asszondja hogy ő soha nem lesz részeg meg nem lehet leitatni, na ezt kell, de nagyon...
már van is 1 ilyen célpont...kisérettségi után óriási buli lesz és meg fogjuk hívni, és min. a detoxig fogjuk itatni...
MUHAHAHA
"jó rossznak lenni"
;-)
már van is 1 ilyen célpont...kisérettségi után óriási buli lesz és meg fogjuk hívni, és min. a detoxig fogjuk itatni...
MUHAHAHA
"jó rossznak lenni"
;-)
Nem feltétlenül.
Lehet táncolni, dohányozni, inni, ISMERKEDNI, BESZÉLGETNI és hasonló jó dolgokat, felszabadultan...stb.
Lehet táncolni, dohányozni, inni, ISMERKEDNI, BESZÉLGETNI és hasonló jó dolgokat, felszabadultan...stb.
Én szinte bármilyen állapotomban tudok vigyázni ezekre a dolgokra. Haza lehet, hogy nem találok, de foto az nem készül rólam, csak néha 😊))))
ajjaj ne is mond szerdai bulin csomó kép készült (rólam is) tuti azokkal fognak zsarolni engem évekig.(a rohadékok leitattak 😄)
Menj el egyszer és vigyél egy videokamerát. A kamerát elhagyod ugyan, de másnap már a teljes bulit letöltheted DivXben a netről 😊))))
hmm, vhogy mindig én hozm fel ezt a topicot, nincsenek rajtam kívül itt bulis tinédszerek ?
ma nagyon gáz napom volt
4 program volt betervezve és mind a 4 elmaradt...marad a Játsz/ma az M1-en 9-től...akkor sem szeretek szombat este itthon ülni ...
ma nagyon gáz napom volt
4 program volt betervezve és mind a 4 elmaradt...marad a Játsz/ma az M1-en 9-től...akkor sem szeretek szombat este itthon ülni ...
Hú de letúnt ez a topic, pedig azóta volt szilveszter meg sokminden
holnap egy órási buli lesz Gazdagréten, meg is vagyok ám HÍVVA DE JÓL' ;-)
holnap egy órási buli lesz Gazdagréten, meg is vagyok ám HÍVVA DE JÓL' ;-)