10386
A legjobb 10...naa ugye tudjatok?
-
#492 Csináltam egy ujat, még eléggé beta-fázisban van, ugyhogy csak finoman kritizáljátok...
Itt vannak az eddigi LOGO-im sorrendben:
-
#491 ez mondjuk igaz, én egy állat vagyok, az előző karcos metál logóm az illett hozzám :D -
#490 Az enyémről mi a véleményetek? Azt tudom, hogy Balunak tetszik :) -
Xboxman #489 Sztem is a régi jobb volt,ez egy kicsit lányos(nem rosz értelemben véve)Szal nem a lgoval van gond,hanmem nem illik hozzád! -
#488 -Sajat velemeny-
nekem az elozod jobban tetszett... -
#487 A régi szar volt, ez hibátlan. -
#486 Na mi a véleményetek az új logómról ?
by Tomcat művek :D -
#485 ki mondta hogy nem lehet? en nem azt mondtam hogy az enyem a top 10 ben vagy akar a top 50-be is bekeruljetne...
AMS: lehethogy xboxé szar, de neki tetszik és ez a lényeg. de ha már igy kritizálsz akkor nézz a saját logodra az se egy csodaszép -
#484 Gyenge:)))Sokkal szebbet is lehet csinálni:))))) -
#483 sztem szar.... -
#482 Amugy a témához visszaterve nem lehet igazan top 10 listat osszerakni, mert legalabb 30 olyan van ami kibaszott jo es nem nagyon lehet koztuk kulonbseget tenni -
#481 Aki ugy latja hogy a logonk valamelyest is hasonlit egymasra AZ TÉVED!!!! -
Xboxman #480 LOOL:))))) -
Xboxman #479 Nah,Balu mester nagyot alkotott! -
#478 LŐN LÁSS CSODÁT LESSÉTEK XBOXMAN LOGOJAT (amit persze tök egyedül csinalt sajat liszensz alapjan) -
Xboxman #477 Má másfél órája szarakodok az ICQ-n(valami válasz talám?:) -
Xboxman #476 ICQ számom:170305761 -
#475 Kész a LOGO-d!!!!! Van ICQ-d vagy Mailbe kuldjem? -
#474 nah bye mentem dolgom van -
#473 jajajajaj :)) OK -
Xboxman #472 jaja,pontosan(de nem xboxman hanme x-boxman:) -
#471 ahha tehat ugy mint Nekem a Balu The One, ugy neked az XBOXMAN THE IMPERIAL KILLER legyen? -
Xboxman #470 Nem arra gondolok:),hanem úgy mint neked a szöveg legyen animálva("X-boxman the Imperial killer" vagy valami ilyen szöveg:)Vagy pl: Star Wars styleos is jo(az lenne az igazi) -
#469 ha megbirnam, akkor nekem is olyan lenne :))) -
#468 Hmm azt akarod hogy a bötűk lefele gördüljenek? hat azt nemhiszem hogy megbirnam ccsinalni -
Xboxman #467 "MAtrix styleb(sok zöld betű meg szám a háttérben:)animálva:)" -
#466 Nah XBOX MILYEN LEGYEN? LATOM ONLINE VAGY! -
#465 egyenként csináltam. -
#464 marmint effekt -
#463 tényleg azt a kis bizbaszt a végére hogy csináltad? nem hiszem hogy egyenkent rakosgattad ossze. viszont a gif animatorban beepitett nulla van -
#462 adobe photoshop (7) + ulead gifanim. -
#461 enyem hogy tetszik?:) -
#460 sztem meg nem :))) amugy is csinalok majd egy vadiujat... -
#459 sztem ami az elobb volt az jobb -
#458 ILYEN! -
#457 az kérlek szépen jo volt, megkeresem megvan-e még... áháhá mégván! beallitom azt most magamnak, nídd meg!
-
#456 aramos, 7th light a neve -
#455 3D-s hatterbol kivagtam egy darabot.. ilyen aramost hatter :) -
#454 1. az milyen vlt?:D
2. ezt hogy csináltad? érdekel a háttér honnan van -
#453 szerintetek visszarakjam a matrixosat?