10386
A legjobb 10...naa ugye tudjatok?
  • The Garrett
    Tényleg azzal van a gond hogy az SG szerintem m.o. egyik leglátogatottabb fóruma... naponta 1000? hozzászólás összesen és mindenkinek mindenkféle logo meg stb.. már néha most is lehal a fórum...pláne ha még nagyobb méretűek lennének a logok... jó ez így ahogy van :)
  • [-Balu-]
    Há pesrze igy lehet csinalni olyant hogy ki bir animaltabb, szindusabb, jobb felbontasu logot lekodolni 4KB-ba :))
  • [-Balu-]
    Tehat nezd meg a Felhasznaloi infoban, hogy a logo melle oda van irva (max. 4Kbyte) ... de elhiszem hogy a tied nagyobb,en egyszer probaltam 4, valamennyit felreakni es azt irta ki tul nagy a filemeret
  • Rigley
    tulajdonképpen nem is kell nagyobb , jo ez igy ahogy van...
  • Dzsini
    valahol meg kellett huzni a hatart, ennyi lett. teccik/nemteccik :)
  • Rigley
    kértem én is a levélben , meg is magyaráztam , de arra hivatkoztak , hogy emiatt nagyon megnone az oldalak letoltesi sebessege, ha pl. 40 kulonbozo logo van egy oldalon...

no comment
  • magus
    sztem tökmindegy. a kéépeket igy is ugyis meg lehet csinalni rendesen, az animaci meg vmi 40k kell hogy legyen. akkor meg tök felesleges
  • Manta
    Amúgy indítványozni kellene, hogy egségesen emeljék meg a limitet mondjuk 6k-ra. Mióta a 4k-s limit be lett vezetve (nem tudom mikor volt ez), azóta nyilván nőtt az átlag sávszélesség.
  • Dzsini
    ha jól tudom 5000 byte a határ... nem valahány K
  • Rigley
    biztos igazad van, de nekem amit most látsz, az kb. ha minden igaz 4.7 , de siman felengedte... régebben amikor még nem tudtam jol tomoriteni a gif-eket irtam egy hosszu levelet az SG-nek , hogy igy meg ugy , de engedjék meg , hogy feltoljam a szerverre a logo-mat , de persze elkuldtek a francba... 4.X szerintem felfér , persze lehet , hgogy változtattak rajta...
  • Manta
    4,3-at még felenged
  • [-Balu-]
    NEM! probaltam es nem
  • Coine
    na itt régi totálmetál logó, megszavaztátok :)
  • Rigley
    5k alatti logo-kat felenged...
  • [-Balu-]
    A mostani filesizelimit 4Kb, bar en szedtem le egy-ket emberke logojat hogy megnezzem mekkora, es talaltam 4,9 K-sat is, de ha en akartam akkorat feltolteni azt nem engedte
  • [-Balu-]
    PAINT?
  • [Walaki]D`Lair
    Enyém a legjobb! Találjátok ki mivel csináltam!
  • The Garrett
    vazz most nem tudlak téged meg balut megkülönböztetni :D
  • cSuwwi
    Az a baj, hogy fileméret limit van, vagy legalábbis én úgy tudom. Amikor a logómat csináltam kb. 1 éve, akkor még 5k volt, most is ennyi szerintem.
    Ez a logóm meg volt animálva is, de mit ad Isten, 6k lett... :(((
  • Rigley
    tulajdonképpen jo az uj logo is , csak a betuk nem stimmelnek rajta szerintem.
  • Rigley
    :)) hehe, kis sárga szar... na mind1 , de az biztos, hogy jol nezne ki animalva !
  • Coine
    Ehm, azért ezt nem kellett volna...kis sárga szar az a... :D
  • Rigley
    régi
  • Coine
    na akkor szavazzatok lécci !

a mostani vagy a régi.

a régi :

• Rigley
    igen , a Photoshop a "STANDARD" image-editor.... ....legalábbis az Adobe szerint :)
  • Manta
    Lehet hogy át kéne térnem a Photoshopra, mindenki azt használja.
    lásd: "Sérült gépkocsik photoshopos javítása"
  • Rigley
    a photoshopban van valami font style-os funkcio, van sok preset is, de én ezt magam csináltam ( az outline is ott van )
  • Manta
    Fontnál igazából a színezés meg az outline érdekel, hogy azt hogy csinálod. Igaz, én Corelt használok, és ott ilyen nincs.
  • Rigley
    kösz mindenkinek, örülök, ha tetszik, a régi jol bevált párossal csináltam photoshop+ulead gif animator, a nyulvanyt frame-nként csináltam. A font-nál pedig több ezer (szó szerint) betut neztem vegig, hogy találjak egy jot... azt hiszem fusion a neve, de csak 90% , nem vagyok teljesen biztos benne.
  • 2XP
    Így a legjobb! Az előző színei nekem sem tetszettek. Szerintem a nyúlványai is jók.
  • Manta
    Így is jó. Mivel csináltad? Font?
  • Rigley
    nekem nem tetszettek a szinek, jobban szeretem az egyszerubb dolgogat, ezért gyorsan változtattam rajta, nekem igy jobban tetszik. A nyulványom, meg most ilyenre sikerult... majd talán változtatok rajta..
  • Manta
    Sokkal jobb, de a nyúlvány nem a legjobb, a régiből az utolsó jobb ilyen szempontból. Meg egy kicsit talán fakó a felirat, de szerintem nincs baj a szinekkel.
  • Manta
    Jó, már kifigyeltem korábban is.
  • Manta
    A kis sárga szart simán el lehetne forgatni, és akkor animált lenne. És mivel pici, és csak 90 fokot kell forgatni, ezért szép simán mozogna.
  • cSuwwi
    Nem rossz, bár a vélemények megoszlanak, ahogy látom. Mondjuk az animáltak általában nagyobb sikert aratnak, mint a "simák", de nem rossz... ;)
  • Rigley
    köszi, szerintem a szinek kicsit bénák lettek , de egyenlore marad...
  • [-Balu-]
    Hát siman!!! 2XP-nek van az egyik legjobb logoja itt SG-n
  • [-Balu-]
    Régen nem voltal tulsagosan valtozatos logo ugyben :)))
  • [-Balu-]
    Franko az uj logod rigley, jobb mint az elozo!