Gearhead garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De most nem tolom a gépet
javítva:
De most nem tolom a játékot
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
a gearhead mennyország
BLUE FLAMES --> RACE PRO
egy grfós hátteret akarnék csinálni addig jó
Emlékszem volt egy csomó kocsim és vettem beléjük minden szart. Nézegettem a statisztikákat(végsebesség)
Elmentem tankolni, Leszettem a lökhárítókat, megcsináltam a motort...
Csuda egy játék volt az
és valami tippetek, milyen autó az amelyiket jól el lehet adni?
hiába építem a tuningcsodákat vagy bukok velük, vagy csak keveset nyerek
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
ez olyan mint a Q3 kormánnyal.
és billentyűvel nem lehet ezt irányítani?
javítás meg kuka, nincs ennek valami hotkeye?
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
www.gearheadgarage.com
már én is kezdem unni az experten, meg buktam is az utobbi járgányaimmal
iszonyatosak is voltak!
amúgy faja game
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Én sokat játszottam vele, de igazán nincs kihívás, nincs végcél.
A parkolót fel szerettem volna az összes autó összes változatával tölteni, pl. az a kisautó nyitottan, szörfdeszkával, és fedetten is, de még elég hely sincs.
Nem rossz, na, de a végére uncsi.