Winchester teszt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tessék ennyit a tapasztalataidról <#gonosz3>#gonosz3> HD Tach szerint 95.8/s|SiSoft 96Mb/s
tényleg sok az eltérés <#lama>#lama>

tényleg sok az eltérés <#lama>#lama>

Ja, Maxtor-t ajanlja mindenki mert veszett olcso es viszonylag gyors, de Seagate es WD is jo valasztas foleg ha megbizhatot akarsz.
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
Az ki van csukva hogy gyarilag tulhajszoltak...inkabb kaka minosegu cuccbol gyartottak....de azert elgondolkodtato hogy miert is adta el a Hitachinak ezt a reszleget.
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
Egyebkent ebben nem lehet bizni...a Sandra ilyen teren szerintem nem a valosagot mutatja. Inkabb a HD Tach-ot probald...az altalanosan elfogadott vincsi tesztelo.
Itt egy kis Raid0 teszt: 2xSamsung 160GB SATAII HDD
nVidia nForce RAID Class Controller, S.M.A.R.T disable

nVidia nForce RAID Class Controller, S.M.A.R.T disable

Barracudában azt is frissítettem na és!?

Maxtor 5400 rpm 2MB cache 19100 pont. ATA100 Abit KT7-e
hát akkor azt még nem láthattam😊)
meg maga a winyó sem támogadta-99-
meg maga a winyó sem támogadta-99-
UATA 33n nem láttam különbséget
Akkor jól értesültem, de kétségtelen, hogy az IBM gyorsabb volt nem?
by kbb
by kbb
http://parallelorealms.blogspot.com
Hát nállam ez a probléma már előált
volt IBM s csrekor Maxtor lett...azóta probléma nincs
volt IBM s csrekor Maxtor lett...azóta probléma nincs
IBM a leggyorsabb az tuti. De halottam ilyet, hogy az IBM vinyóknak idő után elromlik a mechanikája, mert gyárilag túlhajszoltak, azért ilyen gyorsak, akkor aztán meg az elveszett adat pótolhatatlan, hiába kapsz új vinyót garanciálisan...
by kbb
by kbb
http://parallelorealms.blogspot.com
Nekem a Quantum AS20 7200-as vinyom 5 nap utan cserelve lett, mert megjelentek a badsectorok. Azota jol muxik.
Hat nem is tudom. Az tuti, hogy a problem azota van miota frissitettem a BIOST =es ha mas nem akkor vissza kellene allitani a regi allapotot valahogyan)
Hat az a szet*aszas azt jelenti, hogy a windows osszeomlik, de igazabol a winyon zavarodnak meg az adatok. A DMA engedelyezese es ujrainditas utan, mar nem lehet a winyorol bootolni ! egyszer megneztem DOS alatt Norton Commanderben, hogy mi a fene van ilyenkor es hat a Windows/System konyvtar el volt veszve es a C:\ - n is mindenfele "veletlenszeruen generalt" fileok voltak. pl.: skjh^^ˇˇ1~ˇ34°°˛`˙´˝😉=Ö"'.exe (de volt, hogy kiterjesztese sem volt, es persze hasznalhatatlanok voltak, a winyo nem is latta oket csak ugy ott voltak). A lenyeg az, hogy innentol mar csak a Formazas segit es az Ujratelepites ! 😞
Bocs, hogy nem ide vag a hozzaszolasom, de segitsegre van szuksegem es mindenhova irok ahol Winyorol van szo !
A problemam az, hogy miota az ASUS v3800 kartyam bioszat frissitettem, nem lehetseges a DMA - t hasznalni, mert SZETBASSZA A RENDSZERT !!!
Mi lehet a hiba ?Mit kell atallitanom, vagy honnan szerezzek regi BIOS - t ????
Segitsetek !!!!!
A problemam az, hogy miota az ASUS v3800 kartyam bioszat frissitettem, nem lehetseges a DMA - t hasznalni, mert SZETBASSZA A RENDSZERT !!!
Mi lehet a hiba ?Mit kell atallitanom, vagy honnan szerezzek regi BIOS - t ????
Segitsetek !!!!!
Dexy remélem itt nem állsz neki a hülyeségeidnek, egy Quantumot nem tudsz mutatni ami sandraban 22-24000 körül teljeseitene! olyan nincs
IBM DTLA 75GXP 30GB, ATA100, 7200; ABIT SA6R
ATA100ban, winXp alatt, NTFS file systemmel, sandra 2001: 22000
ATA100ban, winXp alatt, NTFS file systemmel, sandra 2001: 22000
ELnezest kerek ha mar van ilyen topic!
Winchestert szeretnek venni van ra kb 30000 Ft!
Az lenne a jo ha leirnatok egy par winyot amit ajanlotok!
Es egy par tesztet! pl Sisoft sandra 2001 - drive benchmark
20 GB MAxtor 5400 ATA 100 2mb cache - 20200
De szeretnem hogyha lenne valami hasonlito ertek! pl Quantum 7200 RPM ata 100 stb!
Akinek van ilyen vinyoja az tesztelje mar le!
Ja ajanlotok ennyi penzert! ( a MAxtort ajanlja mindenki eddig)
MAxtor vagy IBM ??????? Vagy esetleg Quantum!
De e legjobb lenen ha mindenki leirna ,hogy milyen winchestere van s letesztelne!
Elore is koszi!
Winchestert szeretnek venni van ra kb 30000 Ft!
Az lenne a jo ha leirnatok egy par winyot amit ajanlotok!
Es egy par tesztet! pl Sisoft sandra 2001 - drive benchmark
20 GB MAxtor 5400 ATA 100 2mb cache - 20200
De szeretnem hogyha lenne valami hasonlito ertek! pl Quantum 7200 RPM ata 100 stb!
Akinek van ilyen vinyoja az tesztelje mar le!
Ja ajanlotok ennyi penzert! ( a MAxtort ajanlja mindenki eddig)
MAxtor vagy IBM ??????? Vagy esetleg Quantum!
De e legjobb lenen ha mindenki leirna ,hogy milyen winchestere van s letesztelne!
Elore is koszi!