1206
Heroes of Might & Magic IV
-
gwalker #96 OFFTOPIC
Hát nem akarok túl negatív lenni és szvsz. nem arra való ez a fórum, hogy össehasonlítgassunk és fikázzunk - de szerintem egy nagy shit a DiscII és az Etherlord. A Heroes IV egy átgondolt, sokáig tesztelt és kiegyensúlyozott game - míg az el?z? kett? egy gyenge koppintás - elég szegényes grafrikával (a Disc 2 pl. olyan fekete, hogy nem lehet az erd?t a földt?l megkülönböztetni, az pedig ergya, hogy átrepülök az erd?kön meg a folyókon...na mind1) Szóval a Heroes IV szvsz. komoly embereknek való, akik szeretnek játszani és az egyetlen értéket nem az jelenti számukra, hogy a 16 éves haverjuk elött megvillantsák : Vaze ezzel nyomulok, disiplies vagy mi a címe. Stratégia vagy mi, nem lehet benne l?ni, de azért jó.
Szóval a topikot meg kellene kímélni az ehhez hasonló fikázástól és lehet menni a discipl. II fórumra és az ethernet fórumra.
Na ez.
ON -
DeeTox #95 Azt hiszem én is maradok a Disciples Island 2-nél...Tényleg milyen játék az az Etherlords?Még nem láttam.Nem tudjátok honnan lehet letölteni? -
#94 Hat, lehet, hogy adok neki meg egy eselyt, de az elso benyomas eleg lehangolo.
Mar az intron latszik. Milyen az introja a 3-nak? Felelmetesen jo. Es a 4-nek? Egy nulla.
A might and magic IX forumon ugyanezen sirnak, szerintem elgondolkodtato es szomoru ;(
Nem fikazni jottem, tenyleg nagyon varom a game-et, fel eve nezegetem, mikor jon mar ki, de most nem tudok orulni neki. -
#93 ha 4 jön 1 héten (pl efreet) akkor (1011010) jön a hét napon, ezt már megnéztem. -
#91 1 hét alatt van x darab, elosztod egyelöen 7 napra, és máris megvan :)
medusa rullllllez :) (többekközt). nekem egyelöre jobban bejön a rendszer, mint a 3-é, nem lehet pikkpakk felfejlödni, nagyon kemények a pályamenti népségek, a lövészek nem túlkemények bármihez képest, és a potion-varázsrendszer nagyon megvadítja a csatákat, meg kell szenvedni 1-1 ellennel (aztán vinni haza a sírköveket a maradék 17 csontvázzal ami 1 nagyobb csata után maradt a "seregböl" :D). a waspwortokre meg vigyázni kell, harmadik szintü lövöldözös népség, 1-1 lövés volt nekik a 2 hös aki ment a csapatban (1harcos-1mágus höst tartok minden csapatban egyelöre) -
#88 Azert (is) tunik esetlennek a mozgas, mert olyan configon, amin a q3 full detailon is 125 FPS-sel megy, a Heroes 4, ugy szemre 5-15 fps-t nyomat. Ugyhogy igazabol nem sok animaciot latsz, tok darabos az egesz. Ha megnezed, milyenek voltak a varazslatok az elozo reszben, hat ahhoz kepest ez eleg szar lett.
A masik, hogy nem tetszenek a lenyek sem. A naga queen volt az egyik kedvencem, most meg hogy nez ki :((
Fura, legtobb jatekban ha bagyobbra teszed a felbontast, szebbnek tunik (a kisebb pixelek miatt). Itt ha felrakom, akkor tok kicsi minden, es csunya, ha leveszem, akkor alig latok valamit, es csunya.
Szerintem megneztek az Etherlordsot es feladtak. -
#87 a város belülröl teljesen jól áttekinthetö, mindig minden ugyanott van, nem lehet eltévedni mint a 3-ban... -
#85 Mekkora csalodas ez a game...
Azert ennel tobbet vartam. Tudtam, hogy nem lesz 3D engine, de ennek a grafikanak a szinvonala lenyegesen gyengebb, mint a heroes3-e volt. Tipikusan a Diablo 1 vs. Diablo 2 esete..
A varazslatoknak annyira szar a grafikaja, hogy a heroes 1-ben is jobb volt komolyan.
Ez a game 3-4 evvel ezelott ment volna el. Hat marad az Etherlords meg a Disciples 2. -
#84 1X 71perc, + 1X 18perc a 2 cd...
multi meg csak hotseat van, ipx meg tcp meg nincs -
#83 Télleg nincs benne multi? -
Borg #78 Van már RIP belőle? -
#77 HOGYAZA JOKURVAÉLET
HOGY AZBASZNA MEG
HOGY AJOKIBASZOTT ELET
HOGY AZ AZ EGSZINKEK HEREGOLYÓ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
bocsi, de nins adminisztrátor jogom, anélkül meg nem rakható fel
grrr -
nyunyu #74 Siman meg XP alatt...
Legalabbis a 2 CD-s verzio. A cracket felraktad??? -
#72 Ugyanez a gond!800-as amd,szal nemtom mi lehet,lehet a programban van hiba,vagy a mi oprendszerunk szaraxik.Ma ugyis ujra kene tennem az egeszet.. :P -
#69 Ha valaki érdekel innen viszonylag jó sebességgel lehet leszedni és az összes file fent van.Én innen szedtem le:
http://qczi.warez.hu/ -
#67 Nincs vmi public ftp? :\ -
#66 bazz nekem még mindig nem jött le:((( -
#65 visszahozta a 2 mesés kinézetét. és nagyon teccik, hogy minden animál... partravetett hajó evezöjét dobálja a víz, lepkék kergetöznek a mezökön.... és kiváncsi leszek az 'alsó szintre', mert a térképek egyelöre csak 1szintesek -
#63 nekem nagyon bejön a kinézet. igazi mesés-fantasys :) mintha egy mesekönyvet nézegetnék :)))) -
#61 Ha vazzz... a Disciplesben keptelenseg volt vegig vini egy scenariot... legalabb is nekem! Pedig a Homm 3 mast vegig vittem! SZal az nekem nezheznek tunt:) -
#60 De, csak mondd meg miért? :)))) -
#56 De tok jo:) Marha jo megint nem alszok egesz nap :)))
Teccik az uj battle stilus!
Es a grafika se semmi:) -
#55 Nem lakik valaki a XIII kerben? :) -
#49 Vannak nyúlások az Age of Wonder-ből,na nem mintha baj lenne,sőt nem ártott volna nyúlni többet belőle,mert az a game ezt élve felfalja.De nem rossz azért.Az tetszik,hogy csata közben minden egységnek meg lehet adni,hogy melyik támadási módszerét preferálja.Közelharc,íjászat,varázslás,vagy más.A városok piszkosul nem olyan szépek,mint a Heroes3-ban.A harci rész viszont sokkal szebb.Kincseket őriző semleges lényekhez mikor közel megyünk,de már nem marad lépésünk támadni,akkor el tudnak mozdulni,4-5 lépés távolságról engem mindig megtámadtak.De asszem ezt az opciót ki lehet kapcsolni,hogy helyben ácsorogjanak.Egy csapatban lehet több hős is,akár 6 hős fickó is mehet együtt.Vagy,ha a sereg lépései elfogytak,lehet közöttük olyan lény,aki még lépni tud.Olyankor ki kell venni a csapatból,aztán egyedül elvinni a kincsért.Meg hasonló dolgok... -
#48 0dayftp-ben keresgelj -
bulis #47 Honnan szeded le a fóliát? Írj már egy rendes linket légyszi! -
#46 nya 1 kis firstlook... multi csak hotseat van, (sima scenarionál lehet bekapcsolgatni további emberjátékosokat) naggggggggyon szép, a zenék hangulatosak, a harc fun, a városok gyönyörüszépek, nem töltöget rengeteget, viszont a 450-es procin pillanatnyi akadások vannak. 800-ba levéve áttekinthetetlen lesz, 1280-ban nálam csúnyán lelassul, marad az 1024, így tuti. minden animál, minden mozog, gyönyörü a térkép, dombok, tájak... nagyon tetszik. a harcrendszer jól használható, áttekinthetö, bár hiányzik belöle a grid meg az árnyék hogy meddig lehet mozogni... de eddig ez a legnagyobb bajom vele :) a várak nagyon hangulatosak, tájanként stílusonként sokfélék, de minden ugyanott van, hogy ne kelljen eltévedni. (bal felül city hall, jobb felül fort, alatta prison, stb...) a seregek önmagukban is mozgásképesek, és napi utánpótlás van, szóval erösen át kell gondolni a stratégiákat. rengeteg hös, viszont elveszett az "egyéniségük". csak nevük meg képük van, és bármelyik az adott típuson belül felvehetö a kocsmában. na így hirtelen ennyi, megyek vissza vadászni. -
#45 van hotseat :) randommap meg még nincd, de akkoris megy :))) és nagggggggyonszéééép :D -
Richie #44 De miért nincs benne random map generator.
Meg a multi se jó még.
A hang is akadozik.
De azért marha jó -
#40 Jaja, mindjárt leér -
#39 psssssssssssssszt!!!!! -
#38 Off
"...már szedegetem le a fóliát...az üres cd-ről , amire mindjárt fel is pörkölöm a game-t ..."
On -
#37 ma este már mindenki ezt fogja nyúzni. (én biztos, már szedegetem le a fóliát...) -
bulis #36 Ide vele de azonnal!!!!!!!!!!!! -
Zerg #35 Hihetetlen, tenyleg megjelent!!!! :)))))))))
Igaz mar elorendelesen is tul vagyok, de mar allig varom hogy vegre lerohanjon a 2 CD a gepemre...
Zerg -
#34 Még nincs meg, de ajánlott a 0dayFTP topik sűrű látogatása:)) -
#33 ne bassz, honnan lehet tölteni -
#32 Vazze, ez tényleg MEGJELEEEENT
jeeeeeee..... -
bulis #30 A mm7 még talán türhető volt. Az MM6 nagyon jó volt. De az MM8 az kritikán aluli volt. Amikor játszottam vele, végig unatkoztam az egészet:((( -
gwalker #28 Ja el is felejtettem : Még 7 nap !