1206
Heroes of Might & Magic IV
  • JonasSandor
    Elindult a remake fejlesztése, discordon elindult a szavazás hogy milyen motor legyen alatta.
  • JonasSandor
    Melyik pálya volt az? A kampányok pedig könnyűek.
  • militavia
    Az egyik hadjáratot soha nem tudtam megcsinálni, mert valamelyik pályáján legyőzhetetlen sereg jött.
  • JonasSandor

Ennek a pályának a készítője teljesen elgurult a gyógyszerük szerintem, ekkora sereget hogy lehet kinyírni?,úgy mégis csalás nélkül.
    Már a varacskosdisznó is kegyetlen volt.
  • JonasSandor
    Hajnalban ki is adták a v8 as modot lehet csekkolni.
  • JonasSandor
    Folytatódhat a mod készítés visszatért a modder.
  • JonasSandor
    Elkészült a méretes magyarítás a játékhoz discord szerverünkön érhető el.
  • JonasSandor
    Na a modderek arannyá változtatják a játékot, ha sikerül akkor unreal 5-be át lesz ültetve.
  • JonasSandor
    Itt van a discord szerverük is aki szeretne jöjjön be.
  • JonasSandor
    Lehet tölteni a modot, most lesem meg milyen lett.
  • JonasSandor
    Ezt lessétek meg.
  • JonasSandor
    Belenéztem pár pályát, hogy mit tud legyártani de iszonyat gagyikat csinál, tiszta 1-es ellenfelekkel pakolja tele. A terep meg össze vissza, sehol egy kapu vagy valami. Kezdőknek csinálja aki még sose játszott vele.
  • Darun
    Ha jól emlékszem, a háromhoz volt kampány editor is.
  • JonasSandor
    Betudnád linkelni már nem nagyon találok, ha van hadjárat az is jó lenne.
  • Nirz
    Persze kb minden résznek vannak rajongói, h4 van bőven pálya online
  • JonasSandor
    Vannak még hozzá nagy pályák?
  • Nirz
    Furcsa Win 10-en is fut gond nélkül.
  • Oltred
    Sziasztok!

Remélem nem halt meg a topic, a segítségeteket szeretném kérni.
    Windows 7 64bit rendszeren miként tudnám a ho4 + összes kiegét működésre bírni? kompatibilitást, képernyő méret, szín, rengeteg mindent próbáltam, de az indítás után nem csinál semmit mint ha el se indítottam volna a játékot.

Köszönöm előre is a segítséget!

Oltred
  • pjboy091
    Nekem azóta csinálja ugyan ezt, hogy Win10 van a gépemen. Win7-tel nem volt baja. Kár, mert szerettem vele eljátszogatni.
  • JonasSandor
    Mostanában újra elővettem a játékot és nem tudom mért de állandóan kifagy a játék mért? Eddig semmi baja nem volt.
  • Cobra.
    Próbáld meg a registryben átírni az országkódot, talán működik az online verzióval is.

Már ha az elmúlt majdnem egy évben nem találtad meg a leírást
    Utoljára szerkesztette: Cobra., 2016.11.22. 12:48:44
  • gibson9
    Töröljétek a faszba ezt a topicot, meghalt :D
  • gibson9
    Megvettem uplayre a játékot, de ugye nem tartalmazza a magyar nyelvet. Igazából semmilyen más nyelvet nem találtam benne az angolon kívül? Tudom esetleg valahogy magyarítani? Mondjuk magyar nyelven fent van ncore-on. Abból kinyerhetem a magyar nyelvi fájlokat? Vagy van valamilyen megoldás?
  • nazzario
    a rabokkal mit lehet csinálni?
  • Világpolgár
  • Deer
    Sziasztok!

Na, miközben várom a Heroes V Goldomat (amit most már jóárasítanak) nosztalgiából feltettem a IV-et. Tudom, hogy nekem sem tetszett annyira a III. után, ugyanakkor nem is fújtam rá. Egyébként egy kampányt sem csináltam soha végig egy Heroes játékban sem, mindig hot seat módban mentünk unokatesómmal illetve külön pályával nyomultam (Heroes I-től kezdve). Heroes II és III volt az, amivel a legtöbbet játszottunk, de a Disciples II és az Age of Wonders II Shadow magic is nagy kedvencünk volt. Ez utóbbi magyarításában én is részt vettem. Most meg már mindketten melózunk és nem igazán van ilyesmire idő.
    A IV-ből leginkább az upgradeket hiányoltam. Ami viszont nagyon tetszik benne és ezt a többi heroesból hiányolom: minden eseményhez van egy kis történet. Pl. találsz egy varázsitalt és leírja, hogy egy rég halott hős csontjai közt találtad, stb. Olyan, mint egy interaktív regény.

A két kiegészítőt viszont nem tudom, hogy hogyan kell kezelni, mivel ha az egyiket felteszem, a másik felül akarja írni. Ezek csak külön használhatók? Régen csak az alapjáték volt meg, ezeket nem ismerem.
  • csicskerzon
    Sziasztok!

Van valami mód arra, hogy 16:9-ben játszhassak a heroes 4-gyel?
  • Csibusz
    de nem látom csak alul egy pici csíkon..mikor már az én térfelemen van..akkor sem.. bocsi amúgy h ide írtam:)
  • Rundstedt17
    persze hogy nem látod az ellenfeled mozgását.Ellenben ha te látokörödbe jön akkor a kamera tudtommal követi a mozgását,elvileg tehát látnod kell.
  • Csibusz
    Hello!
    Fent van a heroes 5 + az összes kieg. és 1.03-ig fel is van patchelve. Nem értem miért van, amikor ugye idő nyomok h jöjjön a következő játékos, akkor ugye megy végig a csíkja péel az ellenfélnek, de sötét képernyő van nem látom... alul egy icipici csík mutat valamit, de nem sokat. Ez csak annyiból hátrányos, h nemrég meg is támadott.. pedig én azt se láttam h az én térfelemre jött.. előre is köszi a segítséget
  • Hencman
    Sziasztok! Tudtok nkem olyan oldalt mondani ahol az összes zenét le lehet tölteni (Vagy legalább a Battle-ket)
  • Rundstedt17
    népenként változó a neve de oda van írva hogy mégis mit csinál épület mikor megépíti:D
  • Nuki
    Van külön elsődleges képzettsége a hősöknek ami az 5 féle mágiaformát adja: Élet, Rend, Káosz, Halál, Természet
    ezek is 5 szintűek és ahanyadik szinten tudod, annyiadik szintű varázslatot tanulhatsz meg a várból ha építesz megfelelő épületet (nem jut hirtelen eszembe a neve)
  • zoleee20
    Sziasztok!

Varázslatokat hogy lehet hősöknek tanítani? Nemrég kezdtem el a játékot, lehet, hogy hülyeséget kérdezek. Egyre feljebb haladva a szintekkel képességeket lehet elsajátítani (Taktika,Harc,Felderítés, ezeken belül 3-féle van, és mindegyiknek 5 szintje van) erre már rájöttem, de varázslatokat hogy lehet tanítani?
  • Rundstedt17
    az rosszabb :D
  • w77d
    kibirom XXD úgyis megvettem a Heroes 5 Goldot, játszok majd azzal XXXD
  • Kandurex
    Akó nem játszol,
  • w77d
    az nem segít... a vista magasan a legjobb oprendszer amit valaha próbáltam... XP-t semmi áron nem tenném vissza, win7-et próbáltam, köszi nem kérek még belőle...
  • Kandurex
    Kompatibilitás mód? ...(csak tudná minek erőltetitek ezt a nyamvadt vistát)
  • w77d
    sziasztok! Vista 64bit alatt működésre lehetne bírni a játékot?? indításnál összeomlik win és cdd.dll hibája van...