460
Amiket mindenkinek látnia kellene egyszer :)))
-
hé haver hol a kocsim - hö
lol
szar mint állat
-
#329 AZ IS KIRÁLY FILM! -
#328 és még egy jutott eszembe: The Game (Michael Douglas-szel). Azóta, amióta megnéztem szeretem a thrillereket! -
#327 jaj! eszembe jutott még egy film: Dirty Dancing!
na meg ott van a Grease is! Gondolom ezeket már mindenki látta, de ha nem, akkor gyorsan nézze meg, mert enélkül nem ember az ember:-)!
-
#326 hé haver hol a kocsim
-
#324 akkor az 1. elnézést, nagyon régen találkoztam velük. mindenesetre ott szól a nekem legkedvencebb együttes :)
vizes: köszi, igyekszem. -
#323 akkor az 1. elnézést, nagyon régen találkoztam velük. mindenesetre ott szól a nekem legkedvencebb együttes :) -
#322 Nem akarok hízelegni, de ez a felfogás kultúrált gondolkodásra vall! -
#321 az a Házibuli 1-nek a végén van! a 2 végén nincs buli!:-) vigyázz velem, mert kivülről fújom (majdnem:-)) -
#320 házibuli 2 végén asszem amikor kezdödik a buli, ott a Sputnik 21st Century Boy eleje hallatszik... meg sincs említve a szövegben, de felismerni :)
nem skatulyázom én magam... de a divatáramlatoktól megpróbálom magam távoltartani. a jó zene az akkor is jó zene, ha nem Sigue Sigue Sputnik :) (pl rengeteg Dire Straits-et hallgattam decemberben...) -
#319 Nehéz dolog lesz az mostanában.És az Éretlenek? -
#318 jujj!!! amit feltételnül mindenkinek látnia kell (igaz nagyon régi, de annál jobb): Házibuli (Sophie Marceau-val) -
#317 Örülök,hogy tetszik.De ezek szerint nem skatulyáztad be magad zenei ízlés terén.(sem) -
#316 jaja... szeressem azt is. pinkfloyd rul -
#315 És a zene is kiváló. -
#314 az fincsi... nagyon régen láttam már... -
#313 Pink Floyd: The Wall. -
#312 Shrek -
#311 mai napom néztem meg, de ezentúl alap :
Gyűrűk Ura - A Gyűrű Szövetsége
-
#310 Nem néztem meg az elejét a topicnak,bocs ha már szerepeltek...
1.Star Wars Trilógia
2.Mátrix
3.Öld meg Rómeót
...meg még jó néhány alkotás(Alien 2,Hazafi,Hetedik,Gladiátor stb.) -
#309 Tudjátok mi a szívás! tegnap elkezdtem letőletni egy filmet, 200 megát sikerült is, de mire ma megint felmentem már letörölték! -
#308 Akkor is a legnagyobb film a Rettethetetlen!!! -
Totya000 #307 Nem láthattad, mert este 8 után vetítik.
-
#306 Nem mondtam, hogy nem írhatod le most se. de a véleményemet akkor is, meg most is leírtam róla, és máskor is. -
#305 Szívenszúrt gatyamadzag. - ez konkretan melyik film? valahogy nem sikerul rajönnöm. -
Totya000 #304 azt hiszem, en is hasznalhatok Harry Potter - Henri Poszter szinvonalu hasonlatokat.
#231-es uzenet. -
Totya000 #303 A #238-as uzenetedhez kepest valtozast erzek a hozzaallasodon #300-t olvasva.
-
#302 bocsi, kicsit álmosvagyok. -
#301 olvasd el megegyszer most mas hanglejtesben, hatha rajössz mire gondoltam :) -
#300 igen? szerintem szánalmas. -
#299 jot nevettem, de komolyan... -
Totya000 #298 Cowboyszar a háztetőn.
Két öregasszony pin*t cserél.
Szívenszúrt gatyamadzag.
Sperminátor IV.
Broky V.
Hosszú combok éjszakája. -
Break #296 hát nem olvastam el az elejét...:)) -
#295 na és ehez képest ki miket irogat ide... -
Break #294 akkor elolvatam az elejét, és:
Horrorra akadva 1 (a 2-t nem láttam, de ha az is yó, akkor azt is ide számítom) -
#293 az elsö pár hozzászólást lécci. -
#292 najo...ezek alternak eleg alterok, de nem brutalisan idiotak...mea culpa -
#291 ...amiket mindenkinek latnia kellene egyszer? -
#290 és elolvastad, hogy milyen filmek vannak ide várva? -
#289 Csak nehany "filmet" adnek hozza a temahoz ami talan meg nem szerepelt:
1. Serial Experiments Lain
2. Ghost in the shell
3. Armitage III (az 1-2-t nem lattam de a harom is dijat erdemel)