Unreal2_alfa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az a baj hogy miere hazaerek tuti letorlik :)
ST leci ne vegyetek eszre 1 napig :)
ST leci ne vegyetek eszre 1 napig :)
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Na figyu. A rendszergazdának ne szóljatok, de megy fel az SG-re.
zzz/hmhm/nenezzide/udvozlom a torloket/jutu könyvtárba.
Van mellé olvass.el is, abban le van írva, hogyan mûködik!
Enjoy :)
Dickenson
zzz/hmhm/nenezzide/udvozlom a torloket/jutu könyvtárba.
Van mellé olvass.el is, abban le van írva, hogyan mûködik!
Enjoy :)
Dickenson
ftp://62.149.130.182/_vti_pvt/ TaGgEd/bY/InQuIzIt0r/founD/by/Ripperken/RECYCLED/by Inquizitor/UNREAL2_alpha/
ftp://193.52.225.51/ pub/incoming/tmp/tagged/by/iamshaked/Unreal2Alpha/
ftp://193.52.225.51/ pub/incoming/tmp/tagged/by/iamshaked/Unreal2Alpha/
Tenyleg? Halalosan komolyan??????
:)
:)
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Figyeljetek már !!!
Ez komoly ???
Megvan az "alfa" Unreal 2 ???
Ez komoly ???
Megvan az "alfa" Unreal 2 ???
"A BC a jobbik csapat jutalma."
ez nem béta, nem is alpha, hanem az e3-on bemutatott techdemo
mellesleg nézd meg az isonews forumját. nagyon nagy összeesküvés lehet, ha eddig senki nem írta be hogy kamu.
mellesleg nézd meg az isonews forumját. nagyon nagy összeesküvés lehet, ha eddig senki nem írta be hogy kamu.
Igen persze, láttam én már reklámozni warcraft3 bétát fél évvel ezelőtt is, csak kár, hogy kacsa volt az egész...
Csak annyi volt vele a szándékom, hogy nem kell ám mindent elhinni! Majd megjelenés előtt 1-2 hónappal fognak csak warez béták/alfák feltünedezni. Addig viszont, mindenki hazudik, aki azt állítja, hogy letöltötte! Na erről ennyit...
De azért ne nagyon verjétek a nyálatokat, mert ebben a hozzászólásban kb. annyi igazság van, mint verzion meg Swazéban :))
Ha nem innen, akkor ide a cimmel! :)))
a baratom is elkezdte letolteni! csak lassan jott neki es abbahagyta pedig kabelnetje van :(((
amugy mekkora lenne? ha le lehetne szedni?
A "nem talalja", es a "nem tudok belepni" kozt van kis kulonbseg... Jelen esetben a "nem talalja" verzio all fent, amit en adtam, ott "meg a nem tudok belepni"...
Egy masik cim, kivitel kedveert ennek nem teccik az anonymous login...
ftp://216.205.200.54/AUX /(5sp)Tagged/(4sp)&/(3sp)Filled/(2sp)By/ Breakneck/ 09.15.01-Unreal 2 +Alpha+/
Ha valaki eleg erosnek erzi magat, hogy rajojjon a jelszora (nekem nem ment), akkor hajra!
ftp://216.205.200.54/AUX /(5sp)Tagged/(4sp)&/(3sp)Filled/(2sp)By/ Breakneck/ 09.15.01-Unreal 2 +Alpha+/
Ha valaki eleg erosnek erzi magat, hogy rajojjon a jelszora (nekem nem ment), akkor hajra!
Fel oraja lehet... Pedig engem is erdekelne...