348
Uunreal2_alfa
-
gp56 #348 Telepítési problémám van a játékkal kapcsolatban. A külföldi fórumokon is írtak erröl a "hibáról". A telepítéskor a 2.cd-nél hibát jelezz a " Main App"-nál. Esetleg tud valaki erre "házi" megoldást?? Segítséget elöre is megköszönöm. -
nyunyu #346 Mit kell atallitani, hogy elinduljon Radeonon is?
Hiaba olvastam at a 4 oldalt... -
#345 "ebből arra következtettem, hogy csak GF3 (avagy DX8-as) videókártyán fog úgy kinézni ..."
nem, ebből inkább szvsz arra lehet következtetni, hogy Gf3-ra írták ezt a demot, tehát le sem sz*rták, hogy fog kinézni más kártyán. a véglegesnél nem így lesz. -
#344 Nincsen olyan. -
Inquisitor #343 Én nem ítéltem meg a játékot a Pre-Alfa alapján!
De q*****a nem hasonlít az E3-on bemutatotra, és ebből arra következtettem, hogy csak GF3 (avagy DX8-as) videókártyán fog úgy kinézni ... persze ebben is tévedhetek.
Mondja már meg valaki melyik az a hidas pálya a sok fával mert megőrülök! -
#342 Surmók, ha még kell valakinek ez az alfa, fent van az FTP szerveremen!
195.184.172.108
login:down
pass:load .
Meg van még néhány cuccos itt, nézzétek meg. -
Gabo #341 Inquisitor:
Nehéz felfogni, hogy ez még csak alfának sem tekinthető? Ez csak egy az E3-re készült techdemo! Nem több és nem kevesebb. Ráadásul lassan fél éves anyagról van szó. Soha nem akarták ezt hivatalosan kihozni.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy ne ez alapján ítéljék meg a játékot! -
#340 Na most feltöltené oda vki (lásd 333. hozzászólás) ? -
Inquisitor #339 Hát az Alfa pályái NEM egyforma készültségi fokon állnak ...
Van olyan pálya amin még a fényforrások sincsenek rárakva, így olyan lámpákat láthatunk, ami sem fényt sem árnyékot nem generál... így viszont a pálya nagy része sem látszik.
Aztán egy darab bumpmappingot sem láttam, pedig az engine azt is tudja. Szvsz az a "sok fás" pálya a híddal már jobban be volt fejezve ... és nem GF2-n volt megjelenítve :( -
#338 szerintem úgy néz ki, csak
-azok általában direkt jól "elkapott" képek
-maximális grafikai beállításoknál sem mindegy hogy milyen hw-en nézed
-a képeken van antialiasing, ami nagyban megdobja
mellesleg az e3_hall_new pálya tök ugyanúgy nézett ki nálam, mint a képeken, amiket előtte láttam -
Inquisitor #337 Szerintem meg nem renderelt, csak GF3 (Radeon8500) nélkül ennyit a 4 rétegű texturázásról :)
Mondjuk azért legalább EGY olyan model lehetne benne, ami nem szarabb egy közepes Q3 modelnél :(
Vizes pályák nekem mind kifagynak, az az egy amin meg volt víz (kis tócsa), azon meg szarabb a víz mint a Unreal1-ben vagy az Outcast-ban. Pedig ebben a kettőben volt idáig normális víz ...
Na majd ha lesz béta meglátjuk.
Nincs meg valakinek a demovideoban látható pálya a híddal és az ezer fával??? -
Gabo #336 Várd ki a végét! -
#335 Maximális grafikai beállítások mellett sem néz ki úgy, mint a screenshotokon! Nagyon valószínű, hogy azok a screenshotok egyszerű renderelt képek... :( -
Inquisitor #334 Kérlek titeket NE küldjetek el a franvba, de nincs kedvem most végignyálazni a 333 db hozzászólást ...
DE! Hogyna lehet (paraméterezés vagy más) a programot beállítani? Grafikai setup meg ilyesmi? Mert ugye főprogram az nincs, de nagyon nem jól néz ki MX400-on (értsd. holtra nem úgy néz ki mint a screenshot-okon) és valamit tennem kéne ebben az ügyben :)
Előre is köszi a segítséget! -
#332 hát minimum 3 óra.-)
és mivel még nemrég vagyok itt tag, megkérdezném...: egy link pls..ahova meghetne-)
Ha esetleg gebasz van szólok. -
#331 Ide a supergamezre pillanatok alatt fel lehet köpni az anyagot! -
#329 Te hol láttál olyat, hogy ne szedd le?...Mert sztem nem írtam ilyet.-)
Hát ha türelmes vagy szedd le, talán fel tudom lökni valahova. Ha sikerül szólok, ha nem akkor is-) -
#328 Hát én beszarok ! Bizots nem yo + minden, +nem érdemes letölteni, + várjak kövi tavaszig ... de könyörgöm ! Te már láttad és én is kíváncsi lennék rá ! Nehéz +érteni ? -
#327 Felírtam CD re....mert annyit nem ér hogy a vinyón legyen...kb 15 perc és megunja mindenki...ugyhogy annyira nem kell epekedni utána-) -
Dante #326 nem érdemes leszedni mivel még kész sincs a játék, nincs optimizálva, meg ilyesmi.. Azt tanácsolom, hogy várjatok jövő tavaszig! Addig meg UT-zzetek, Meg CS, és most Commandos 2 -
#325 Sajnálom már le lett törölve neki is! Így én sem tudok segíteni... Bocs! :(( -
#324 Varjatok, talán a haveromnak megvan még...
Ha igen ő talán felrakja! Nem igérek semmit! Ha lesz valami beírok ide. -
#323 jah. te legalább felraknád :( -
#322 Bocsessz! Én szívesen feldobnám ide csak már letöröltem :(( -
#321 Hát én kezdem feladni :( -
UnConnecteD #320 jaja, senki nem tudja felrakni ?
Naaaaa Rinc3Wind. Bizok benned ;) -
atee #318 na es miert nem indul nalam egy palya sem:(
1050 cel/gf2gts/384ram
es cat tolt aztan full kepernyo aztan vissza win be:(
??? -
#317 címet sajnos nem tudok, viszont "nyomulni" sokat úgysem tudsz vele. szerintem ennyit nem érdemes vacakolni érte (bár én is nagyon vártam, le is töltöttem, de aztán egyből ment is a "lomtárba")
nem mintha rossz lenne vagy valami, de játszani nem igazán lehet vele, a pályákat meg húsz perc alatt megnézed -
#315 Na mi van ? Nem igaz hogy senki nem tudja felrakni ! PLZ !!! -
#314 Nekem is kéne ! ;) -
#310 Fasz tudja már a nevét, ott ahol a lángszórós van!
De most ne ezzel szórakozz, hanem gyere MotorCity Online-ozni!!!!!!!! -
#307 nekem mind megy, kivéve atlantis
ellenfelek vannak az e3hall_new (vagy ilyesmi)
valami eden nevűn
meg állítólag a wateres nevűn is
többre nem emékszem, már letöröltem -
#306 Ja, és mi a neve annak ahol vannak rendes ellenfelek? -
#305 Soroljátok már fel hogy nektek melyik mapek mennek? -
#304 Vki rakja már fel valahova lécci ! Fontos lenne ;) -
ATi #281 Water-es palyan is van ellenfel, ketto is csak jol elrejtoztek :)
ott vannak a hid kozepenel levo epuletben, egy picit fent -
#280 az e3hall_new (vagy valami ilyesmi) pályán van egy-két ellenfél még -
#279 Igen ez tényleg annyira ''alap'' verzió! -
#278 Helló fiúk!
Letöltöttem én is a játékot,csak egy kis gondom van (egy-két pálya nálam sem indul el,WinXP-n)vele nincsenek ellenfelek órákig mászkálok és nem találkozom senkivel! Azt hiszem az Atlantis pályán találkoztam két kis rusnya döggel, de más semmi.Ez most tényleg annyira alpha verzió,vagy énvagyok a béna?Bocsi ha hűlyeséget kérdeztem? -
Nark #273 Talan megszanjak a gamereket es nem fogjak törölni.UGYE??:))Elvegre könyebb megnezni mi van az ftp-n mint átnyalazni a forumokat.