19
Avance AC\'97 hangkártya Abitra integrálva ócska???
  • Scott21
    Linkeltem egy képet a másik helyre. Nézd meg.
  • izb
    nekem az elöbbi van,nem rossz kicsit nagy az alapzaja,de elmegy.
    7.1-es csak jobb lehet szerintem..
  • Scott21
    de nekem akkor is ócska, szerinted milyen hangkártyát vegyek?
    5.1-es Sound blastert vagy 7.1-est?
  • Scott21
    aha :DD
  • izb
    5 év alatt sokat változtak a dolgok...
  • Scott21
    Aha ócska az egész, nekem is AC 97-es van és amikor nem szól semmi, akkor felveszem a hangot, akkor szöszmötöl meg recseg vagy mit csinál. Tiszta gagyi.. inkább veszek egy Sound Blaster 5.1-es hangkártyát.
  • KBB
    Én is így halottam, hogy megy XP alatt az MX300. Mondjuk egyenlőre nagyon nem akarok XP-t :)

by kbb
  • harcu
    Másik topicban olvastak szerint nincs neki támogatása, új driverek nem készülnek hozzá.
  • Anee
    Én MX300at nem halottam sajnos
    Lehet húzós de annyi efektje van hogy bazz leirnád egymás alá majd egy mega lenne!
    Kurvasok üres teremtől kezdve csatornán át minden.Atomkirály főleg CSbe volt kool
    Santa Cruznak még midi baja van de márciusi driverrel nyomtuk akkor még.
    Nemtom MX300nak milyen mondjuk a Windosw 2000 XP támogatása?
    mert azok kezdenek elterjedni...
    mind1 ha van pénze akkor Santa Cruz ha kevesebb MX300
  • KBB
    Na igen, csak tudod elég húzós 20-30 pénz, egy MX 300-at meg már megkapsz raktárról 12-ért, használtan meg a feléért. Van hozzá egy szar meg egy jó újabb driver, de azzal nincs is gond, tanúsíthatom. Jó, igazad van, nem láttam/halottam még azt a Santa Cruzt, de pénzben azért húzós az...

by kbb
  • Anee
    ha 20-30t is rászán akkor vegyen Santa Cruzt
    ugyanúgy állat mindenbe csak még jobb egy picit.meg van drivere
  • KBB
    Jaja, vegyél egy normális hangkártyát. Én is megvettem az Epox 8KTA3 Pro-t, azon is AC97-es kártya. Nah, gondoltam, elsőre nem izzítom be a Monster Sound II MX300-amat, megnézem azt az aplapit, hátha stalilabb. Naszóval egy szar, halkan szól, a rendszerhagokat kinyomja erősítetten outra, képzelitek milyen volt, amikor kinyomta a Philips fülhalgatómra az induló csippanást, nem láttatok még embert olyan gyorsan fülhallgatót ledobni a fejéről :)
    Szóval szoptam eleget vele, rádásul még egy nyomorult eaxot se tud.
    Most meg visszaraktam az MX300-at, coool hang, fülhalgatóra külön erősített, erősítőre meg külön out, nem nyírja ki a végfokodat, A3D, A3D 2.0, EAX, szép midi hang, szóval fullos. Én ilyen káryát ajánlok, jó live, csak drága, meg nem éri meg, ha nincs 5+1-es kiépítésed, az MX300 fülhalgatóra nyom 3D-t, további info, a Dimond Monstersound II MX300 topicon...

by kbb
  • calibra
    Akkor lehet hogy ezért is van a proci kihasználva akkor is ha nem fut semmi??? Néha felmegy 50-60% ra is csak úgy! Divix pedig ugyan úgy akad mint a 300 as celeronnál :((( A procim 700-as celeron !

Írjatok valami megnyugtatót, mert lassan a földhöz vágom az egész cuccot!!!
  • diegho
    Csak ne Leadtek4x-et vegyél, mert szívok vele mint állat!
  • Laalee
    ez nem hangkartya hanem egy codec ami tulajdonkepen egy szoftveres hangkartya, és mint minden szoftverrel emulat program szarabb mint a HW es igy ez is szar. lehet kapni egesz kellemes hangu 4 csatornas zajkeltöket 5-6 forintert.
  • calibra
    Szóval egy Abit st6 raidre van egy ilyen integrálva... Annyit szívok vele, mint a torkosborz :))) Recseg-ropog össze-vissza!!! Nektek mi a tapasztalatotok vele??? Pl dos ablakra váltásnál is megakad a hang stb...
    Szerintem semmit nem ér!!!
    Mit tegyek???
    Pont ezért vettem integrált hangot, hogy ne kelljen külön vennem! Komolyan a régi gagyi tomato lx alaplapomban sokkkal jobb volt a creative vibra :((((((((((