Terror

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Peace! <#eljen>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
"Dioxinnal mérgezték meg Juscsenkót" -ezt meg megmergeztek mi!!
Hat ugy felidegesitett amikor meglattam!
Arrafatot bezzeg nem ugye?Ot nem lehetett hogy a zsidok megmergeztek?

1.: Juscsenko esetén kimutatták a Dioxint az osztrák orvosok.
2.: Arafat esetén viszont nem találtak mérget a francia katonai orvosok.
(Arafat egyik személyi orvosa mondott olyat, hogy szerinte megmérgezték, de semmi konkrétummal nem szolgált - és érdekes módon ezt is bemondták a "zsidó" médiában...)

Vond le te a következtetéseket.

OK ,igazad van, nem szóltam.
(oltsunk Flamet v1.0)

Trade
"Dioxinnal mérgezték meg Juscsenkót" -ezt meg megmergeztek mi!!
Hat ugy felidegesitett amikor meglattam!
Arrafatot bezzeg nem ugye?Ot nem lehetett hogy a zsidok megmergeztek?
De hat mi van a hiradoban?Azt amit ezek diktalnak?
A zsido media megint mukodott.Taps.
Tenyeket elferditeni mi?
Talan mult evben volt delelott a hiradoban hogy leegett vmi pajta,leegett egyszeruen allitottak a tuzoltok.
Esti hiradoban:meg az van hogy felgyujtottak!
Kinek lehet hinni manapsag?

[NST]Cifu
Milyen meséket?!? <#wow2>
Nézz inkább utána, mondjuk kezd a Kurd-okkal (emberjogi szervezetek szerint mintegy egymillió kurd halt meg a Szaddam-rezsim börtöneiben és mészárlásaiban), aztán jöjjön Udaj Husszein (akinek saját börtöne volt, és az Iraki olimpiai sportolókat is megkínoztatta, ha nem értek el eredményeket). Ideje lenne a mesékbõl kinõni, és talán utánanézni a tényeknek...

de igen, ismerem a mesét, anyu nekem is elmesélte.
Mindegy, nem akarok flamet indítani, de Szaddam most amerikaiak kezén van, ezért "bátorkodtam" hozzászólni.

[NST]Cifu
Cifu: Ahhoz az is kellett volna, hogy annyira belemásszon Amerika arcába, mint viszont...

<#fejvakaras>

Te most mi a rákról beszélsz? Én a Szaddam-rezsim börtöneirõl beszélek, ahol irakiakat kínoztak meg és végeztek kis...
Ennyire nehéz egyeseknek már elvonatkoztani Amerikától?!? <#wow3>

jaj de jó, mégis lesznek magyarok Irakban, megint lesz mirõl szólnia a híreknek :-) még több halott, még több sebesült, de jóóó! éljen, éljen...

Cifu: Ahhoz az is kellett volna, hogy annyira belemásszon Amerika arcába, mint viszont...

Punkerwork
nem tom miért nem nyírta ki magát, jobban járt volna

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

[NST]Cifu
Vajon mit szólna, ha olyan bánásmódban részesítenék, mint amilyenben az õ börtöneiben volt? <#eplus2>

Punkerwork
"Éhségsztrájkot kezdett börtönében a megbuktatott iraki diktátor, Szaddám Huszein és a korábbi iraki rezsim tizenegy magas rangú vezetõje. A hatalmától megfosztott diktátor és a többi volt iraki vezetõ állítólag a börtönben velük szemben alkalmazott rossz bánásmód miatt kezdte a tiltakozó akciót."

Punkerwork
"A kormány szerdai döntése értelmében 2005. június 1-tõl várhatóan 2006. szeptember 30-ig tart annak a katonai alakulatnak a küldetése, amely a NATO-misszió keretében utazik Irakba - mondta László Boglár kormányszóvivõ a kabinet ülését követõ sajtótájékoztatón."

Punkerwork
"Tizenketten meghaltak az iraki Ramádiban, amikor egy öngyilkos merénylõ a tömegbe hajtott és felrobbantotta a gépkocsiba rejtett pokolgépet - írja a BBC News. A halottak többsége iraki rendõr."

nem lesz abból a januári szavazásból semmi szerintem

Punkerwork

Punkerwork
van valami kárpát info oldal, de nem tom a címét 😞

Hellhammer
Esetleg ez az oldal? Csak ráleltem, de még nem volt idõm átböngészni.

Punkerwork
hivatalsoan még mindig nincsenek ott, szal kétlem hogy megírják ha elkezdõdik a tisztogatás.

Hellhammer
Hát jah. Viszont eléggé naprakészen nyomatják a híreket, olyan 5-10 percenként frissül az oldal...
Arra jó, hogy ha nagy gáz van (fegyveres erõk vagy hasonló) akkor azért tudomást lehet szerezni róla.

Punkerwork
na az tuti hogy ezzel kapcsolatban az oroszoknak még a kérdéseit sem hiszem el.

Hellhammer
Én ezt találtam: klikk
Oroszul van...

Punkerwork
nem tudtok valami normális oldalt ahonnan közvetítik az ukrán balhét?
nem találok semmit aminek hinni lehetne 😞

Davidus
cuki volt az asztalterítõje

V9ykn8_TZL0

Davidus
egyetértek

V9ykn8_TZL0

Punkerwork
olyan mintha a tehervonatot fejelte volna meg 😞

[NST]Cifu
Fogalmam sincs, talán valami sörétespuska...

Punkerwork
a végén a manuszt akinek csak 1 felismerhetetlen massza volt a feje helyén vajon mi intézte el?

[NST]Cifu
Elefántcsontpart...

Figyelem, a videó eléggé brutális, mindenki a saját felelõséggére nézze meg!
Ezen kívûl tegyük hozzá, hogy a (videó nevével ellentétben) francia katonák lázadó csõcselékre nyitott tüzet, akik a külföldieket akarták meglincselni.

[NST]Cifu
Elsõsorban azonban az orosz fegyverexportõröknek...

Tikal
viszont nagyon jo fegyverpiac, tehát ott sem lesz egyhamar béke 😞

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
a bunozok illegális fegyverrel balhéznak nyilván, de vannak ugye a nem elõre kitervelt családi balesetek stb amihez jo a szekrényben piheno apuka pisztolya is..... nem tudom miért jo egy olyan országban élni ahol minden lakosra jut vmilyen lõfegyver.

Duna Tv-v néhány nappal ezelõtt volt egy jo musor Bushrol, a cimére nem emlékszem, de biztos ismétlik majd...
a lényeg hogy elhangzott egy mondat amivel egyet tudok érteni: nem biztos hogy egy olyan nép mint az iraki meg érdemli a demokráciát, mégpedig azért nem, mert nem "kuzdottek" meg érte, nem igénylik egyszeruen, innentol kezdve pedig rájuk erõltetjuk az akaratunkat és nem valoszinu hogy beláthato idõn belul béke lesz ott.
szvsz 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[NST]Cifu
Sajnos a Közép-Afrikai országok helyzete cseppett sem rózsás. Hacsak nem lesz valami durva ENSZ beavatkozás, a helyzet nem fog változni. Viszont ki lenne hajlandó válalni ezt? Ide is több százezer katona és rendfentartóra lenne szükség...

Punkerwork
<#shakehead>

[NST]Cifu
Ezt mondogatom én is. Az ilyenek miatt lassan az összes segélyszervezet kivonul irakból, amit az iraki civilek fognak megszenvedni...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Punkerwork
Szudán-ban szerintetek lesz még béke, vagy az is olyan lesz mint palesztina vs. izrael

[NST]Cifu
Ez tény, fõleg annak tudatában, hogy ahogy olvastam, az iraki ellenálló súlyosan sérült volt, kicsit talán morbid, de szerintem még mindig jobb a gyors fejbelövés, minthogy ott hagyják szenvedni.

Tetsuo
Az amcsi katona lelõtt egy sebesült irakit!
Szerintem ez benne van. Hiszen háború van. Ilyen körülmények között stressz stb.. nem fair ez az egy katona ellen Ljárni.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Gyilkosságok 100.000 lakosra

USA : 6,6
Magyarország: 2,9

Japán: 0,6
Mexikó: 17,2
Kolumbia: 73,0 (!!)

viszont 3 szor annyian halnak meg gyilkosság végett mint Magyarországon

<#merges2><#nevetes1>

Hogy tisztább legyen, a statisztika 1000 emberre vetítve értendõ.
Az USA-ban a regisztrált fegyverrel elkövetett büncselekmények aránya kisebb, mint a magyarországi statisztikáké. Ott is illegális fegyverrel bûnöznek - naná, nem hülyék, hogy a fegyver száma alapján azonosítsák õket. Akkor meg miért is rossz a szabad fegyverviselés?
Mert õk is Moszad-ügynökök voltak. <#nyes>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Dzsini
vagy teljesvértben arccal elõre patakba esni és ott megfulladni 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

.... minden vezér, király, császár, fejedelem, tábornok és egyéb híresség halála
elsõsorban: mérgezés
és csak utána a természetes halál. Ez már rég óta így volt, és a késõbbiekben is így lesz. Most nincsenek vaddisznóvadászatok mint régen, ott lehetett a legjobban elhullani...

Strahd_
miért mérgezés az ok egyzserü a halhatatlan vezér aki addig akar élni mig népének országa lesz nem halhat meg azért mert 75 évrs és beteg ember csak azért mert a gonosz izraeliek megölték....

Nagypapám aki világ életében sportolo volt(nem terroista , nem katona) meghalt 70 évesen már gondolkozok ki mérgezte meg...

nem nem, ott is kell fuvolázni..........

Dzsini
azért nem minden évben politikai elgondolásból osztják a Nobel-t.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Punkerwork
mióta azok 3-an megkapták nem veszem semmibe a Nobel béke díjat, ennyi erõvel Sztálin meg Hitler is megkaphatná posztumosz mivel kevesebb ember haláláért felelnek mint amennyit megölethetek volna.....

Trade
Igen ez szep volt.
Biztos tudja mindenki hogy Nobel-Beke dijas volt