Terror
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
2) viszont ha már úgy tûnik vesztésre áll(hat) izrael a háborúban egy pillanatig sem fog habozni a bevetésében (és nagy ívben leszar minden következményt)
3) nem szabad becsmérelni a tüzérség szerepét, mert igencsak csúnya dolgokra lehet képes, pláne egy ilyen aránylag kicsi hadszintéren (mekkora lehet a hatótávolságuk Cifu?)
Tisztán stratégiailag mint C&C Generals õrült RTS gamer most hirtelen tudnék kitalálni olyan stratégiát, ami a tüzérség erejére alapozottan nyomná le izraelt.
Viszont az elsõ lenne hogy szépen én is kifejlesztem/megveszem az atomcsapásmérési képességet, hogy még csak véletlenül se jusson eszükbe még a vesztés pillanataiban sem bevetni ellenem, mert akkor a válaszom a teljes megsemmisítés lenne ... (GLA power 😊) )
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"
ja, es megint beszallt egy raketa haifara... 😞 bar inkabb nem mondom, mert akkor 15 percenkent irhatnam...
mondhatni Libanon nem tudja érvényesíteni a központi hatalmát (fõleg a Hezbollah felett)... Libanon durvább ország mintBosznia, Koszovó vagy a Moldvai Dnyeszteren túli Orosz közt. Nagyobb kavar mint a Balkánon bárhol, nemzetiségileg, vallásilag és politikailag is
Az USA is háborúzik Irakban, még sem Irak ellen, igaz itt sem egy lokális érdekcsoport ellen megy a harc,
amugy nem mondanam, hogy haboru van, (igaz azt irjak, mondjak) de haboru csak ket orszag kozott lehet, es itt nem errol van szo... nem is terror viszont, mert mind a ket oldal benne van rendesen... teny, hogy ezt most a Hezbollah kezdte. amugy most kapom a hirt, hogy haifara es a carmielre most estt egy rakas raketa, van egy rakas halott, pontos szamot nem tudni... <#guluszem1>#guluszem1><#wilting>#wilting>
De jelen esetben vagy mindkét fél terrorista( Izrael és a Hezbollah is) vagy egyik sem... mivel továbbra sem értem a két háborúban álló fél közül csak az egyik hogyan lehet terrorista, háború van és kész, ez nem terrorizmus szerintem... lehet hogy már ez a hozzászólés is már OFFFF 😊
fogalmazási gondjaid vannak akkor...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
és logikusan gondokodva rá lehet jönni, hogy vmi nem stimmel.
az meg eleve kizárt, hogy irakban csak amerikai állampolágrok lennének a hadseregben, rgo áldozat onnan is kell a háború törvénye szerint
Tudjuk? Honnan is? <#ravasz1>#ravasz1>
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
meghalt 3000 szövetséges Irakban, errõl meg tudjuk hogy kamu, egy hatalmas kamu amiben a hadsereg parnere a CNN és minden távirati iroda mi innen veszi -mivel ebbõl 2600 US ARMY, és mindegyik US állampolgár (a többi cirka 400 angol,olasz,lengyel..stb), miközben az irakban szolgálók jelentõs része mexikói, szalvadori, fülöpszigeteki állampolgáságú, akiknek nincs amerikai állampolgárságuk, csak zöldkártyájuk...
A Brazil család kiírtásáról pedig, egy ilyen izraeli lépés amúgy lökésd ad Braziliában is az amerikaellenes politizálásnak, az 100% ismerve a latinvért.
hogy ne fogalmazzak durvan: izrael per pill rohadtul leszarja, hogy mi van a szaros terroristakkal a megszallt teruleteken, ugyanis libanon haboruzni akar...
Egy esetleges megszállás esetén (mindegy a környéken melyik állam) hatalmas lenne az amcsik vesztesége sztem
Várható volt, végülis terrorista nem rúg terrorista p-csájába <#idiota>#idiota>
az amerikaiakat pedig nem tartom sokra, fõleg a hadseregüket...mert attõl még hogy három szakállas tálibot elkergettek kabolból.....
De jót röhögnék ha kiderülne, hogy a palesztinok és libanoniak most éppen õrülten fejvesztetten kutatnak az után a 3 szerencsétlen "állítólag" általuk elrabolt katona után (az újságból kivágott fényképekkel), hogy ugyan látta-e egyáltalán valaki valahol vagy valami mer egyszerûen nincs kit visszaszolgáltatniuk
Vizuális típus vagyok <#eplus2>#eplus2>
Szamír Zsazsa, a Libanoni Erõk nevû volt - korábban Izraellel szövetséges - keresztény milícia egykori vezetõje nyíltan elítélte a Hezbollah támadását. "Azoknak, akik végrehajtották ezt a mûveletet, még ha vállalkozásukat siker koronázta is, nincs joguk arra, hogy kezükbe vegyék annak a libanoni népnek sorsát, amely az õ döntéseik túszává lett" - fogalmazott Zsazsa. A keresztény politikus utalt arra: szíriai börtönökben is raboskodnak libanoniak, de "számunkra nem tûnik ésszerûnek, hogy szíriai katonákat raboljunk el, majd fogolycserérõl kezdeményezzünk tárgyalásokat".