Kedvenc Zenekar/Elöadó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PJack
<#eljen>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

wooten
THE POLICE (4ever)

csáko máko fekete páko!
Coine
Tovább bővítem : MACHINE HEAD

mateos
Brooklyn Bounce , Cypress Hill , Public Enemy , Metalica , Apocaliptyca , No Doubt , ....Elvis Preslie
Mp3Pintyo
Depeche Mode, Jewel, Alanis Morisette, Roxette, Letters To Cleo, No Doubt, Save Ferris

Az mp3 Legyen Veled!

Coine
Bővítem a régi sort :

Metallica, Sonata Arctica, Slayer, Iron Maiden, Gun's 'n Roses, Iced Earth, Pantera, Children of bodom, Megadeth, Apocalyptica, System of a down,
és egy kis punk : Aurora, Offspring, Green Day

Igazi kedvencem a Delerium és a másik alakulatuk a Frontline Assembly... aztán van pár előadó még...
Blasta
Crystal Method, Fatboy Slim, Chemical Bros, Fluke
Állat break Beat, Big Beat, Chemical beat előadók!
És a lényeg a 303!!!!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Az örök első nálam a Guns 'n' Roses, az örök második pedig a Metallica. 10 év alatt nem untam meg őket, és valószínű ezek után sem fogom😊
A harmadik talán a Queen. Utána Tankcsapda, Aerosmith, Megadeth...

Coine
Hát alapból, sőt, kívülről vágom a Metallica nótákat :-)

ember
hát azért néha előfordul valami mondanivaló is a számokban, az sem mellékes.
a zene és a szöveg szerintem nagyjából egyenértékű, legalábbis az általam kedvelt zenékben.

bizonyos stílusokban persze nyilván nem lényeges a szöveg, csak a hangzás, de ezeket én inkább háttérzeneként tudom hallgatni és nem tudnak a kedvenceim közé lépni az ilyen együttesek. persze ez alól is van kivétel.
Lteebee
Általában beleolvasgatok, kicsit értek is a szövegből.

Amiket mostanában hallgatok, azoknál inkább a hangzás a lényeg.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Csak nagyjából tudom, de szerintem messze a zene a lényeg, nem a szöveg. Néha persze hatásos lehet az is (Pl. Queen - The Show Must Go On az optimista hatás miatt mondjuk)

l3alF1aKe
Tekara, Nickelson, Pressure, Meg a napalm Rave összes előadója-)

That\'s All Folk\'s

mainruler
- A Zseni: Mike Oldfield
- Mr. Burton C. Bell, vagyis Fear Factory

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

Max Coveri, Silicon Dream
Mighty_
Egy kerdesem lehet?
Tudjatok is, hogy mirol enekelnek az altalatok felsorolt eloadok, egyuttesek?
Nem bantaskent, csak erdekel 😊

Egyebkent: The Doors, Queen, Tom Jones, J. M. Jarre, a regi EDDA, Cotton Club Singers, Sting, stb, stb, stb

Meglehetosen vegyes kepet mutat a zenei izlesem 😊

Marki
Gorillaz is jó.

KoЯn

Lteebee
MACHINE HEAD

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Marki
Limp Bizkit!!!

Bár most az O.P.M.-re szoktam rá.

KoЯn

Breki33
Laci
Zazika
tok jokat irtatok
de irok egy ujabbat
Da BUzz (ismeri valaki?)
Efreet

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Coine
Bazki, tudtam, hogy ez lesz, azaz kihagyok egy csomó mindent, pl. : Gun's 'n Roses

Coine
Metallica, Slayer, Pantera, Iron Maiden, Apocalyptica.
Most ezek a főbb zenék amket szeretek.

Queen, Beatles, Phil Collins, Peter Gabriel, Genesis, Police, Sting, Elton John, R.E.M, Jon, Bon Jovi, George Michael, Michael Jackson, Bee Gees, JOe Cocker, Eric Clapton, Bryan Adams, Rod Stewart

Napalm Death, Neurosis, Tribes Of Neurot, Black Section, White Section, Direct Anarchistic Logic, Sabotage Oriented Barberian, Aphex Twin, Mouse On Mars, Senking, Egoexpress, Orbital, Pop Group, Agoraphobic Nosebleed, Unseen Terror, Righteous Pigs, Disfear, Capitalist Casaulites, Carcass, Godflesh, Scorn, Joy Division, Swans, Pain Teens, Walking Timebombs, Wayward Youth, Dead Kennedys, Discharge, Doom, Terrorizer, Cracked Cop Skulls, Firebird, Carcass Grinder, Peter Thomas, In The Woods, Swervedriver, Paw, Soundgarden, Pearl Jam, Brutal Truth, Bendix, Csupaszépember, Macskajancsi, Belga (aka Nyelvterület), Lithops, F.X. Randomiz, Azag-Toth, Morbid Angel, IPX, DJI-MCI, Mark Stewart & The Maffia, Velvet Underground, White Flag, Pan Sonic, Angel, Holosud, Schlammpeitziger, Mikron 64, ProjeKt MOLE, Final, Amber Asylum, Defecation, Hellbastard, Black Sabbath, Blackstar, Blind Guardian, 27, Amoeba, Blood From The Soul, Burzum, Fall Of Because, Death, Crass, Coalesce, Final, Flux, Hammerbox, Heresy, Siege, Hostile Intent, Lull, Killing Joke, Umbilicial Limbo