550
Amerika nagyvárosaiban terrorcselekmények történtek. Mi a véleményetek?
  • ipszilon
    basszd meg!!!!! az egész világ benne lesz, nem csak az amcsik!!!!!!!!!!!!!!
  • ipszilon
    és ennek ti örültük! ezeket a marhákat! csak, hogy tudjátok, ez rosszabb lesz, mint az eddigiek összesen!!
    basszátok meg!
  • ipszilon
    mikor??????????????
  • G@b0r
    támadnak az amerikaiak!!!! Döglenek az afgánok!!!!
    És mindez élőben
  • Marki
    Az ott Oszi lenne a füstben??
    F**k
  • Dikkma
    :DDDD

A what the fuck is that-ot is a cnn-esek írták oda?
    :DD
  • MuERTe
    Nekem xbox. Az most mit jelent? :)))
  • Lteebee
    Az egy másik topic.
    Tessék oda is írni!
  • Laalee
    ide beneztem azt felül egy tank jött be... kircso :)
  • Lteebee
    Még egyet alszunk, azt háború.
    Durva.
  • _RudY_
    Még 10-20 év és egy vagyont ér ;)
  • MuERTe
    Nekem még ma is megvan a jó öreg c+4 :)) MAGNÓVAL!!:))))
  • Laalee
    na ja. te is kiralyu vagy!

de nekem spectrumon volt meg :)

viszont zx81 el kezdtuk:) az volt aztan a hi-tech orsos magno :)
  • _RudY_
    bibiii én Commodore VIC 20-szal kezdtem :)
  • MuERTe
    Mindíg tudtam, hogy király vagy, de nem mindenki olyan vén, mint mi :))
  • Laalee
    en rögtön tudtam mirol van szo.
  • MuERTe
    Mármint a raid over Russia és raid over Moscow voltak népszerű játékok. Kicsit korán van még,asszem iszok egy kv-t :))
  • MuERTe
    Ja, és raid over New York. A komodorosok tudják miről beszélek, annó elég népszerű játékok voltak. Kiváncsi vagyok kijönnek-e ezek a játékok és ki lesz a kiadójuk?
  • MuERTe
    Raid over USA.
  • _RudY_
    "...a gépeken lévő terroristák MŰANYAG késeket használtak, hogy a fegyvervizsgálaton ne akadjanak fel, elképesztő!..."

Minden repülőgépen van műanyag evőeszköz a kajához, így kés is...csak hát így érdekesebb a hír.
  • _RudY_

• _RudY_
    ITT elég "szép" gyűjtemény van.
  • OPM
    tudnátok olyan linket mondani, ahonnan olyan amatőr felvételeket lehet leszedni, ahol tisztán látszik vmelyik becsapódás?
    szóval nem a helikopterből, hanem a földről nézve.
  • skorpio7
    Azért jó lenne , ha betartanánk az előírt forgatókönyvet .
    Nostradamus már leírta , most jön a végrehajtás .Már így is késésben van a pápa halála , legalább a 3. világháború kitörésében tartsuk meg a pontos dátumot .
    Most jön egy kis eltúlzott bombázás , erre visszavágnak az iszlám országok szélsőségesei vegyi vagy biológiai fegyverrel , erre az amcsik atommal megtámadják azokat az országokat , ahol a táboraik vannak ezeknek a szélsőségeseknek .
    A kínaiak kihasználják a zűrzavart és megtámadják Tajvant , erre őket is megtámadják az amcsik , Pakisztán és India is végre elérkezettnek látja az időt , hogy rebdezzék a kasmíri vitát .Az arab országok megtámadják Izraelt , Irak a megmaradt Scud-okkal vegyi támadást intéz ellene , erre az Izraeliek atomot küldenek vissza .A ruszkiknál a maffia , hogy védje magát , a meggyengült hadseregtől elfoglal néhány rakétasilót , majd követelései megerősítése végett felrobbant egyet .
    Mindössze kb. csak ennyi fog az elkövetkező 1 évben történni .
    Szóval csak nyugalom , ÉLJ A MÁNAK !
    Ez az én alapelvem . :)
  • Null Pointer
    Amerikai gőg, hogy úgy lépnek fel, hogy mindenképp megbüntetik a felelősöket.
  • Null Pointer
    Főként a Dzsihad egyiptomi szárnya a felelős. Na most ha mindenhonnan ki akarják seprűzni a Dzsihadot meg a többit - keresztes hadjárat az iszlám terrorizmus ellen - az egyenlő egy világháborúval, mert sok ország területén kell folytatni - bár az USA hajlandónak mutatkozik erre is, és azt mondja vagy velünk vagytok vagy ellenünk, mindenkinek állást kell foglalnia - és ezen országok nem biztos, hogy eltűrik ezt.
  • skorpio7
    Ez már tetszik !
    Most mondták be az RTL klub hiradójában , hogy 2 amerikai közvélemény kutatás is megerősítette , hogy a lakosság azonnali válaszcsapást követel a lehetséges elkövetőkre ( 96% ) .
    Érdekes módon a megkérdezettek 75%-a nem bánja azt sem , ha lesznek civil áldozatok . :)))
    HULLJON A FÉRGESE !!!
    HALÁL MINDEN ARABRA , CIGÁNYRA !!!
  • Coine
    kir :-))
  • Marki
    Ja..
  • Marki
    Ja,az 1ik felvételben benne maradt 1 ow,s#it kiáltás.
  • Marki
    Felháborítónak tartom a támadást!B*zernyák arabok már nagyra nézik magukat,pedig Amerika sz*rrá tudná őket verni.
    Ja,WESTELesek küldjék a +EXTRA szót SMS-ban a 777 számra!Nekeb kb. napi 20 SMS jön a támadás fejleményeiről.
  • krapulaxxx
    Nem én találtam ki :)
  • Laalee
    gyanitom csak veletlen az az NYC :) de hogy jön embernek ilyen ötlet az agyaba, hogy ilyeneket kiprobálgassn ... :)
  • krapulaxxx
    Kis érdekesség:

nézzétek meg az NYC rövidítést és az ISZLÁM szót pl. wordben windings betűtípussal...
  • Null Pointer
    bin Laden úgy tűnik tényleg házi őrizetben...
  • Null Pointer
    Már csak az kell, hogy kiderüljön valami iszlám összefogás van az egész mögött és máris nyakik ülünk a háborúban.
  • Null Pointer
    No, mostmár egyértelmű, hogy háború lesz. Méghozzá nemcsak a végrehajtó szervezet, vagy az őt támogató államok ellen. Most az egész iszlám terrorizmust fel fogják számolni. Ki tudja, talán a nem iszlámot is. Hallgatom a CNN-t, és folyamatosan azt mondja a Colin Powell és mások is, hogy ez egy hosszú háború lesz. Megtámadták őket, és erre méltó és alapos választ adnak. Szerintem komplett felszámolják az iszlám terrorizmust az egész világon. Fizikailag megsemmisítik őket. Az atomot meg nem vetik majd be, mert az a használójára is roppant veszélyes, meg mindenki másra. Mégha világháború is lesz, atomot nem vetnek majd be. Reméljük...
  • Mr.Macho
    a gépeken lévő terroristák MŰANYAG késeket használtak, hogy a fegyvervizsgálaton ne akadjanak fel, elképesztő!
  • Mr.Macho
    kiderült az is, hogy a philadelphiában lezuhant gép nem véletlenül zuhant le, és nem is vadászgép lőtte le, hanem 3 utas elkezdett dulakodni a terroristákkal és e közben zuhant le. Sőt!!!! A gép ami a pentagonra zuhant, az elvileg a fehérházra akart(nameg az elnökre), de biztos nem tudták az arabok hogy a fehérház fehér, és ezért egy hasonlóan fontosnak kinézetű épületre zuhantak :))))
  • Frank99
    sima liba
    az egész világ az arabok ellen.
    Nem vagyok híve az erőszaknak, de ezeket LE KELL NYOMNI, mint a bélyeget, és minél előbb, mert vérszemet kapnak!