US cities under attack!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan különös, hogy nincs 1 bizonyíték a Bin Laden ellen, de Ő VOLT !
Hát igen, így Izrael meg Amerika folytathatja "terrorrista-ellenes" tevékenységét, azaz arabok és palesztínok írtását, de szegény nyugat !
Volt egy jó cikk a MAGYAR HÍRLAPBAN az Szadeszes újság, persze egy Kurd újságírótól, majd lehet bemásolom ha lesz időm :/
Hát igen, így Izrael meg Amerika folytathatja "terrorrista-ellenes" tevékenységét, azaz arabok és palesztínok írtását, de szegény nyugat !
Volt egy jó cikk a MAGYAR HÍRLAPBAN az Szadeszes újság, persze egy Kurd újságírótól, majd lehet bemásolom ha lesz időm :/
Nebassz, azt csacsogják, ha Bin Láden vegyi fegyverekkel fog játszadozni, akkor azt Magyarország is megérzi... Asszem sietek, megyek Commandos 2 őzni, még legalább 2 pályát be akarok fejezni 

jo lenne ha mutatnának is má valamit mer a cnn-en azzal a webcamerával semmit nem lehet látni csak a zöld-et.
Na léptem, sürgős aratni valóm akadt Afganisztánban. Végre kipróbálhatom a direkt erre az alkalomra vett kombájnt
. És persze kezdődik a Taxi is 😊
. És persze kezdődik a Taxi is 😊#486
Bush vs. Bin Laden - 1:1 

Ha izraelben élnél , akkor nem sokat számítana , hogy milyen nemű vagy .
Kemény 2 évet ( és ez valóban az ott ) kellen mundérban eltöltened .Én a nők számára is kötelezővé tenném a katonaságot , mert kiváló kiszolgáló haderő lenne belőlük . 😊
Kemény 2 évet ( és ez valóban az ott ) kellen mundérban eltöltened .Én a nők számára is kötelezővé tenném a katonaságot , mert kiváló kiszolgáló haderő lenne belőlük . 😊
"A BC a jobbik csapat jutalma."
ez én voltam?Azt hiszem megyek,megmérem a lázam...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Ez nem olasz meg kell majd húzni magunkat
Nostradamus mindefélét összejósolt,sztem kacsa az egész
Gondold végig ember !!! mennyi hadieszköz halmozódott már föl a második világháború óta , végre lejött az ideje egy kis frissülésnek !
Egyszerűen már túl hosszú ideje van béke .Az emberi történelemben és ez Európára is érvényes , nem volt még ilyen hosszú ( persze a kis helyi villongásokat nem számítva ) béke .Ezt jósolta Nostradamus is és a politológusok is .
Eljött az idő , hogy a Kereszténység és az Iszlám mint két vallás nevében kitörjön egy újabb hárorú .Hogy tetszik vagy sem , mnostmár mindegy , mert már elkezdődött .Ha kapod a behívód , akkor majd gondolkodj el , hogy melyik oldalra állsz !
Egyszerűen már túl hosszú ideje van béke .Az emberi történelemben és ez Európára is érvényes , nem volt még ilyen hosszú ( persze a kis helyi villongásokat nem számítva ) béke .Ezt jósolta Nostradamus is és a politológusok is .
Eljött az idő , hogy a Kereszténység és az Iszlám mint két vallás nevében kitörjön egy újabb hárorú .Hogy tetszik vagy sem , mnostmár mindegy , mert már elkezdődött .Ha kapod a behívód , akkor majd gondolkodj el , hogy melyik oldalra állsz !
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Csak hogy valmi "friss" témához is hozzászóljak😊
Te teljesen hulye vagy...
és ennek ti örültük! ezeket a marhákat! csak, hogy tudjátok, ez rosszabb lesz, mint az eddigiek összesen!!
basszátok meg!
basszátok meg!
Az egy másik topic.
Tessék oda is írni!
Tessék oda is írni!
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
ide beneztem azt felül egy tank jött be... kircso 😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
na ja. te is kiralyu vagy!
de nekem spectrumon volt meg 😊
viszont zx81 el kezdtuk😊 az volt aztan a hi-tech orsos magno 😊
de nekem spectrumon volt meg 😊
viszont zx81 el kezdtuk😊 az volt aztan a hi-tech orsos magno 😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Mármint a raid over Russia és raid over Moscow voltak népszerű játékok. Kicsit korán van még,asszem iszok egy kv-t 😊)
Ja, és raid over New York. A komodorosok tudják miről beszélek, annó elég népszerű játékok voltak. Kiváncsi vagyok kijönnek-e ezek a játékok és ki lesz a kiadójuk?