550
Amerika nagyvárosaiban terrorcselekmények történtek. Mi a véleményetek?
-
#507 csak egy idézet József Attilától:
"s az emberségen, mint rajta a rák,
nem egy szörny-állam iszonyata rág
s mi borzadozva kérdezzük, mi lesz még,
honnan uszulnak ránk uj ordas eszmék,
fő-e uj méreg, mely közénk hatol -"
-
#506 Vagy? -
#505 Ez is csak véletlen mi ?
Ez is bizonygatja, hogy nem Bin Laden volt, hanem belső munka vagy... -
#504 A Q33 a NY repterre jaro busz jelzese -
#503 JA onnan veszem ,hogy van köze hozzá, hogy mondták, de nem tudom pontosan mi... (Az is lehet, hogy kamuztak nekem) -
#502 Szóval ezt csekkoljátok:
Q33NY
Q33NY Wingdingsben. Nem tudom mi köze van a Q33 nak NewYorkhoz, lehet, hogy semmi, midnenesetre nagyon érdekes. (Ha meg a Q33 nak van köze NYChez, akkor dupla wow! ) -
#500 Bazmeg, nem jelent meg az előző üzenetem :( -
#499 aaaa -
#497 Ott vannak a tuti bizonyítékok, JUJJJ !
majd +nézem
Tálibok télleg azok, de sztem nem ők voltak...sem a Bin Laden, de úgyse tudjuk ki volt valójában...
-
#496 ezek a tálibok faszok nemrég volt roluk film akkora seggek hogy nemigaz!!!!
amugy meg egy csomo arabot elfogtak kint amcsiban és bevalották hogy ez a fasz osama bizta meg öket stb stb.... meg egy csomo midnen volt!! osama volt tuti!! és amig osama itten van meg a többi segg addig világbéke csak egy álom!
http://home.earthlink.net/~ouchie/binladen/ -
#495 Olyan különös, hogy nincs 1 bizonyíték a Bin Laden ellen, de Ő VOLT !
Hát igen, így Izrael meg Amerika folytathatja "terrorrista-ellenes" tevékenységét, azaz arabok és palesztínok írtását, de szegény nyugat !
Volt egy jó cikk a MAGYAR HÍRLAPBAN az Szadeszes újság, persze egy Kurd újságírótól, majd lehet bemásolom ha lesz időm :/
-
#494 csak hogy nem ott élek! -
#493 -
#492 Nebassz, azt csacsogják, ha Bin Láden vegyi fegyverekkel fog játszadozni, akkor azt Magyarország is megérzi... Asszem sietek, megyek Commandos 2 őzni, még legalább 2 pályát be akarok fejezni -
#491 ja nemtom mi lessz... -
#489 most is vannak kötelezően besorozott nők,pl.eű. -
#488 jo lenne ha mutatnának is má valamit mer a cnn-en azzal a webcamerával semmit nem lehet látni csak a zöld-et. -
#487 Na léptem, sürgős aratni valóm akadt Afganisztánban. Végre kipróbálhatom a direkt erre az alkalomra vett kombájnt . És persze kezdődik a Taxi is :) -
Viking #486 Bush vs. Bin Laden - 1:1 -
#485 mé a férfiak nemtudnak maguknak elmosogatni ? -
#484 Szerintem rájuk fért már a támadás Remélem megfingatják őket -
#483 Szerintem a főzésre és takarításra gondolt kiszolgáló haderő alatt . -
#482 ezt azé nem kellet volna :-( -
#481 Ha izraelben élnél , akkor nem sokat számítana , hogy milyen nemű vagy .
Kemény 2 évet ( és ez valóban az ott ) kellen mundérban eltöltened .Én a nők számára is kötelezővé tenném a katonaságot , mert kiváló kiszolgáló haderő lenne belőlük . :) -
#480 ez én voltam?Azt hiszem megyek,megmérem a lázam... -
#479 Ez nem olasz meg kell majd húzni magunkat -
#478 majd meglássuk mi lessz -
#477 Sztem háborúzni szivacs. -
#476 amúgy meg legszívesebben egyik oldalra sem állok! -
#475 én alig ha kapok behivót! lány vagyok!
amúgy te szeretsz háboruzni vagy mi?????? -
#474 Nostradamus mindefélét összejósolt,sztem kacsa az egész -
#473 TV2 - RTLKLUB -CNN -
#472 Gondold végig ember !!! mennyi hadieszköz halmozódott már föl a második világháború óta , végre lejött az ideje egy kis frissülésnek !
Egyszerűen már túl hosszú ideje van béke .Az emberi történelemben és ez Európára is érvényes , nem volt még ilyen hosszú ( persze a kis helyi villongásokat nem számítva ) béke .Ezt jósolta Nostradamus is és a politológusok is .
Eljött az idő , hogy a Kereszténység és az Iszlám mint két vallás nevében kitörjön egy újabb hárorú .Hogy tetszik vagy sem , mnostmár mindegy , mert már elkezdődött .Ha kapod a behívód , akkor majd gondolkodj el , hogy melyik oldalra állsz ! -
#471 én TV2-RTLK -
#470 Csak hogy valmi "friss" témához is hozzászóljak:) -
#469 hol nézitek? -
#468 Agyad helyén káposzta van? -
#467 Na végre !!! én is most nézem ... döglenek a disznó tálibok !!! -
Viking #466 Te teljesen hulye vagy... -
#465 hol ? cnn ?