Ötvös Tibor

"Nem adjuk fel! Első lesz a Battlefield!"

Az Electronic Arts nem titkolt szándéka, hogy lenyomja a Call of Duty széria aktuális részeit.

Ez eddig nem sikerült, ám most a negyedik rész megjelenése előtt ismét lehet hallani fogadkozásokat arra, hogy ezúttal sikerülni fog. A kiadó nem véletlenül teszi ezt: az EA kimondott szándéka maga alá gyűrni az Activisiont és a Call of Duty széria aktuális epizódját.

"A verseny jót tesz mind a piacnak mind pedig a kiadóknak" - árulta el Patrick Soderlund, az EA európai részlegének vezetője. "A legjobbat hozza elő az embereinkből. Ha csak a Call of Duty lenne a piacon vagy csupán a Battlefield, akkor sokkal kevesebb eredetiséggel találkoznánk. Így viszont sokat gondolunk a versenytársainkra és biztosan ők is ezt teszik velünk kapcsolatban."

"De nem nyugszom én személyesen sem, míg a Battlefield nem lesz az első. Ezt pedig nem mondanám így, ha nem lenne erre esély."

A Battlefield 4 október 29-én, a Call of Duty: Ghosts november 5-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zero 7th #7
    Régen tényleg nem volt...

    A háromfolyosós pályák viszont a ravatalon erőszakolják meg a '42 játékmenetét, és ezzel el is mondtam mindent.
  • Gauge #6
    Miért süllyedt volna a BF a COD szintjére? Magyarázza már el nekem valaki, mert szerintem a két játék köszönő viszonyban sincs..
  • Gyuszopapa #5
    Grafikailag és külsőségekben igen,de minden másban teljes a visszafejlődés.
  • Zero 7th #4
    Számít, ha így is szar?
  • Fenrir #3
    A BF-ben még így is több az innováció (akár csak a 3 és 4 között is) mint amit a COD fel tudna mutatni az utolsó 4 rókabőrében.
  • bakvarnyu #2
    Igen, a BF a COD szintjére süllyedt.
  • Etinger #1
    Egyikkel sem játszom, de nagyon egy kaptafának tűnik számomra mindkettő. Talán a Bf4 szebb köntösben van. Annyi biztos, hogy mindkettő már nagyon messze van attól, ahonnan anno elindult ez a két sorozat.