Ötvös Tibor

Rossz hatással lehet a GTA 5 egy kis skót falura

Megjelentek az első negatív tartalmú hírek a Grand Theft Auto ötödik részéről.

Klikk ide!
Klikk a képre a nagyobb változathoz
Ahogy az várható volt, a Rockstar alkotásával kapcsolatban meg is jelent az első negatív tartalmú hír is. A játékban szerepel egy Hawick nevet viselő karakter, aki nem éppen a jófiúk csapatába tartozik. Ám azt talán még a fejlesztők sem tudták, hogy ugyanezt a nevet viseli egy apró skót falu is, melynek vezetője tanácsosa, David Paterson eléggé rosszul viseli ezt a közös pontot.

A BBC-nek adott interjúja szerint a karakter rossz képet fest a faluról, melyre minden helyi lakos nagyon büszke. Ráadásul nincs ínyükre az a hírnév sem, amit kaptak - főleg nem ilyen áron. John Lamont, a skót parlament képviselője szerint már alapból kifogásolható, hogy egy ilyen erőszakos alkotásban szerepel Hawick, ám az "már felháborító, hogy ráadásul egy ilyen karakter kapta a nevet".

A Rockstar nem reagált a dologra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • masterthief #5
    Nem kommentálom, nem szúrok be linkeket.
    Te is utána tudsz járni ha akarod. Nem nehéz dolog.
    Másrészt pedig, Kedves Ötvös Tibor barátunk, rengeteg cikkben hibázik, rizsál, biztos hogy nem néz meg minden cikket az aktuális játékról.
    Egy cikkíró esetében ez elég rossz sansz.
    Akit érdekel valami, az utána szokott járni-nézni a dolgoknak.
    Kedves cikkíró barátunknak, úgy látszik, ez nehéz dolog.
    No comment.
    Ui:-ez nem kritika volt, hanem vélemény. Rengeteg SG olvasó-fórumozó pocskondiázza a cikkeit. (utána is lehet járni, elég ha kb. az utóbbi fél év cikkei után nézel.)
  • Etinger #4
    Nem védeni akarom, de hiányzik az építő része a kritikádnak, szóval ha állítasz valamit, akkor igazold is, pl írd le milyen negatív hírek jelentek meg a GTA 5-tel kapcsolatban, meg pl mit hibázott ebben a cikkben, meg azt is vedd észre, hogy nem a cikkírót minősítette ez a hír sem, hanem azt, aki az eredeti hírt generálta.
  • masterthief #3
    Kedves Ötvös Tibor!
    Egyáltalán nem ez az első hírek a GTA V-el kapcsolat5ban, amiről negatív vélemény született.
    Nagyon el vagy maradva, minden hírhez képest. Sőt! Szinte mindig hibázol, marhaságokat írsz, egyáltalán nem pontos híreket közölsz.
    Nem tudom hogy ez a tudatlanságodnak köszönhető-e, vagy nem vagy eléggé résen-tudatában, a játékokkal kapcsolatban, de a helyedben nem írnék semmit sem.
    Szerkesztőként egy nagy 0 vagy!
    Ez nem sértés, hanem a valóság!
    Szerintem keress olyan állást magadnak, ami hozzád illik, vagy ha itt is maradsz, akkor olvass utána, érdeklődj sokat, amiről írsz.
    Nem igaz hogy nem vetted még észre, hogy fikáznak téged a cikkeidért!
    A játékhírek nem hozzád passzol!
  • Gauge #2
    OMG! AZ emberi butaságnak nincs határa....
  • Evoluti0N #1