Ötvös Tibor

Átverés a GTA 5 PC-s kiadása

A Rockstar továbbra sem döntötte el, mi legyen a Grand Theft Auto 5 PC-s változatával.

Ennek ellenére a legvérmesebb rajongók rögtön leszednek mindent, ami ezzel a címmel jelenik meg a torrent-oldalakon. Legalábbis a naivabbak... a tapasztaltabbak tudják, hogy egy hivatalosan be nem jelentett port felbukkanása a warez-világban csupán átverést jelenthet. És ez a helyzet a ma megjelent GTA5 torrent esetében is.

Aki ugyanis letölti a játékot, az azzal kénytelen szembesülni, hogy a mappában az amúgy remek The Cave PC-s változata található egy trójai vírus társaságában. Ahhoz ugyanis, hogy telepítsük a szoftvert egy kérdőívet kell kitölteni, melynek a végén állítólag megkapjuk a telepítési kulcsot.

A legvégén pedig sms-t kell küldeni egy adott címre, mely naponta 1 eurót emel le a számlánkról. Szóval senki ne dőljön be a dolognak!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • WhiteStar #6
    aki ennek bedől az rohadtul meg is érdemli :P
    vegye meg nem való neki a warez :D
  • fergusonpapa #5
    Ez nem vírus.. minden vírus amit nem értünk? :D csupán ppd rendszer ahol önszántából reggelt egy olyan szolgáltatásra aminek hátere ködös és lehuza, csupán a játékért. Sok ilyen van :)
  • Narxis #4
    Ennél durvább hibák szoktak lenni, már megszoktuk az elgépelésieket.
  • KopaszIsten #3
    warez, csak elírta.
    Ha már nincs lektorálás, illene legalább egyszer végigolvasnia a cikket a cikkírónak elküldés előtt, és rászabadítani valami helyesírás ellenőrzőt is. (Nekem még a böngészőmben is fut egy.)
  • Ender Wiggin #2
    "wazer-világ"

    Ez mi?
  • Narxis #1
    ravasz