Ötvös Tibor

Mozgásban a Space Hulk: Deathwing


Múlt héten jelentette be a Streum On Studio, hogy az Unreal Engine 4 segítségével készítenek egy, a Space Hulk világában játszódó FPS-t.

Ma pedig végre be is mutatkozott kicsit bővebben a Space Hulk: Deathwing címet kapott program. A pár másodperces teaserben csupán a főszereplő a Sötét Angyalok egyik tagját, a játékban is főszerepet kapó Deathwinget láthatjuk. Sajnos túl sok nem derül ki a programról, de a rajongóknak bizonyára így elsőre ez is elég.


A játékban többnyire folyosókon mászkálunk majd, ahol több veszély is leselkedik ránk. A sikeres harcok után Fervor-pontokat kapunk, melyeket négy képességünk között oszthatunk szét: új fegyverek használata, új erők beszerzése, titokzatos relikviák beszerzése és egyéb képességek.

A Space Hulk: Deathwing nem kapott megjelenési dátumot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zero 7th #3
    Eddig a Games Workshop igencsak megválogatta, kinek adja a licenszet, és jöttek sorban a szar adaptációk (Relic munkáit leszámítva), jó ritkán, 3-4 évente.

    Most is szarok jönnek sorban, de legalább csőstül. Szerintem nem baj ez, majdcsak lesz közte jó. Egyébként a Space Hulk '13 szerintem nem olyan borzalmas, csak nem kifejezetten jó.
  • galocza #2
    és ha jók lennének, nem is panaszkodnék - de panaszkodom.
    a deathwing amúgy a dark angels első kompániája (az elit, a terminátor, a veterán stb).
  • grebber #1
    Nem szaroznak a címmel az biztos ömlesztik a warhammereket!